Tyskland

Hoteltilbud: 5-stjernet luksus i Berlin fra kun 329 kr. pr. pers.

Fantastiske Berlin byder på fornøjelser for enhver sjæl, og selv når de mørke vintermåneder står for døren er Berlin en god ide.

Byen byder blandt andet besøgende velkommen til over 60 julemarkeder – lige fra de smukke og populære markeder ved Gendarmenmarkt, Spandau og Alexanderplatz til de lidt mindre kendte, men måske mere charmerende, såsom Lucia julemarked ved Kulturbraerei.

Det kan ofte være dyrt at kombinere vinterglæderne med lidt ekstra hotelluksus, men fortvivl ej, for herunder finder du de bedste tilbud netop nu på fem 5-stjernede hoteller til lidt luksus i Berlin til ganske overkommelige priser.

Der er normalt også penge at spare afhængigt af årstiden. Hvis du ikke har præferencer til årstiden så se her, hvornår det er billigst at bo på hotel i Berlin.

HOTEL EUROSTARS BERLIN

Hotel Eurostars er et forholdsvist ny hotel med en åbningsdato i 2011. Hotellet er et af Tysklands mest moderne forretningshoteller og byder gæsterne på gratis wifi, indendørst swimming pool, fitnessudstyr, sauna, overdækket parkering og en anbefalet morgenmadsbuffet.

Med 221 værelser og mere end 600 m2 eventplads er hotellet også et godt bud, hvis man ønsker at fejre sig selv eller andre med en lille fest.

Hotel Eurostars Berlin

Berlin
8.8 Fremragende (6433 anmeldelser)

SHERATON BERLIN GRAND HOTEL ESPLANADE

Sheraton Hotel Esplanade finder man godt 1,5 km fra de gode shoppingmuligheder ved Kurfürstendamm eller blot et stenkast fra den sydlige del af Großer Tiergarten. Et perfekt område for museer og arkitektur.

Hotellet sikrer komfort og kvalitet på 394 rummelige værelser med lækkert design, store panoramavinduer, minibar, fladskærms-tv og gratis wifi.

For total afslapning bør man tilbringe lidt tid i Esplanade Spa & Fitness Lounge, som tilbyder indendørs pool, forskellige saunaer, diverse skønhedsbehandlinger, samt moderne fitnessfaciliteter.

Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

Top rated
Berlin
8.6 Fremragende (8311 anmeldelser)

KEMPINSKI HOTEL BRISTOL BERLIN

Berlins populære shoppinggade Kurfürstendamm ligger grund til andet end butikker, nemlig det 5-stjernede Kempinski Bristol. Herfra er der desuden ganske gode muligheder for at komme rundt i hele Berlin uden besvær.

Morgenmadsbuffeten er i topklasse, spaområdet er udstyret med alt der skulle blive behov for, personalet er veluddannede og de 301 værelser opfylder den høje standard som Kempinski praktiserer over hele verden.

Hotel Bristol Berlin

Berlin
8.3 Meget godt (4190 anmeldelser)

INTERCONTINENTAL BERLIN

Som en del af InterContinetal Hotels & Resorts sikrer dette hotel en høj standard for dit ophold. Beliggende i hjertet af Berlin ved den zoologiske have og Großer Tiergarten – en 212 hektar stor park med blandt andet Schloss Bellevue.

Hotellet kan tilbyde et 1.000 m2 stort anerkendt spaområde, som ofte nyder stor ros hos besøgende og fagfolk. Her er der mulighed for skønhedsbehandlinger, personlig træner eller en tur til frisøren.

For folk med trang til madoplevelser er InterContinental Berlin også et godt valg, da hotellet huser flere restauranter, caféer og barer. En af de mere prominente spisesteder, Michelin-restauranten Hugos Restaurant, finder man på 14. etage med en 360 graders panorama udsigt.

InterContinental Berlin

Top rated
Berlin
9.0 Fremragende (4053 anmeldelser)

HOTEL PALACE BERLIN

Med en placering overfor Berlin Zoo er dette hotel beliggende i same nabolag som InterContinental Berlin og Sheraton Berlin.

Hotellets Michelin-belønnede restaurant, First Floor, står klar med åbne arme og velsmagende retter fra 18.30- 23.00 fra tirsdag til lørdag. Foruden First Floor har hotellet to barer, en lounge med skyline-udsigt, 278 velindrettede værelser og suiter, og det 800m2 store Palace SPA, hvor gæsterne kan finde de nyeste Technogym-redskaber, opvarmet pool, jacuzzi, sauna mm. til gratis brug.

Hotel Palace Berlin

Top rated
Berlin
8.9 Fremragende (6303 anmeldelser)