Storbritannien

De bedste indendørs hotelpools i London

Swimmingpool på hotellet kan ofte være prikken over i’et til hoteloplevelsen.

Derfor har trivago magazine samlet de bedste indendørs hotelpools i London til dig. Det er skønt at hoppe i vandet og slappe af efter en lang dag og få lidt motion, eller hvis du har børn med, vil de helt sikkert elske lidt vandpjaskeri. Men husk at det ikke er alle indendørs pools, som er lige gode, og når du betaler for den ekstra luksus, bør du også være sikret en god oplevelse.

Du var sikkert ikke klar over, hvor mange forskellige typer pools, der egentlig er i London. Byen huser for eksempel den højeste pool i Vesteuropa. Derudover finder du masser af familievenlige steder samt vand uden klor, som er at foretrække for folk med sensitiv hud. Og den bedste nyhed er nok, at det ikke kun er på de dyre femstjernede hoteller, at du finder gode pools.

Læs videre og find de bedste af Londons indendørs pools, som helt sikkert er værd at rejse efter.

Bulgari & Residences London

1/2

Én af de længste indendørs pools finder du hos Bulgari Hotel, som med sine 25 meter bringer tankerne hen på de store romerske badehuse. Fliserne i den arkitektoniske Vicenza stil er endnu et hint til Italien og skaber en behagelig stemning i rummet. Når du er færdig med din svømmetur, indbyder bløde puder og liggestole til at blive lidt og hænge ud.

Spaområdet er hovedattraktionen hos Bulgari. Stedet tilbyder nogle af de mest avancerede skønheds- og helsebehandlinger. Prøv for eksempel en 24 karat guld anti-aging ansigtsbehandling eller Gwyneth Paltrows yndlingsbehandlig: glass cupping.

Hotellets Superior Rooms ligger på de øverste etager og har store king-size senge, opholdsrum og rummelige badeværelser. Hvis du søger det ypperste indenfor eksklusivitet skal du booke en Bulgari Suite, som indeholder alt den overdådige luksus, du kan forestille dig. Suiten indeholder to soveværelser, moderne køkken, bløde møbler og en rummelig spisestue, der nemt har plads til 10 spisende gæster.

Bulgari Hotel

Top rated
London
9.2 Fremragende (257 anmeldelser)

Haymarket

1/2

En blanding af bar og spa er temaet for den specielle indretning hos hippe Haymarket Hotel. Pool-området er badet i stemningsfulde fiberoptiske lyspærer, og baren i hjørnet indbyder mere til en afslappet drink end motion. Den 18 meter lange pool er dog stadig ideel til en aftensvømmetur efterfulgt af en cocktail.

Stedets Soholistic Gym & Beauty salon tilbyder en bred vifte af skønheds- og kropsbehandlinger, som du kan vælge at nyde på stedet eller på dit eget værelse. Der er både reflexology, dybdemassage og massage for vordende mødre på menuen samt aromaterapi og ansigtsbehandlinger. Vi kan i øvrigt varmt anbefale en champagne og trøffel ansigtsbehandling.

Med en glad, farvestrålende indretning udstråler hotellet både personlighed og charme. Gæster vil helt sikkert føle sig hjemme her, uanset om du drikker morgenkaffen i udestuen eller ét af de lækre Superior Rooms.

Haymarket Hotel

Top rated
London
9.6 Fremragende (716 anmeldelser)

The Langham London

1/2

Under det luksuriøse Langham hotel finder du en pool i imponerende omgivelser. Stedet har tidligere huset en underjordisk bankboks og er nu forvandlet til en 16 meter lang pool med tilhørende hyggelige og stilede omgivelser. I stedet for sedler og mønter kan gæster nu hoppe i tyrkisblåt vand og sætte en ny vitalitet og energi ind på kontoen, når de kommer op af vandet.

Udover den unikke pool har hotellet også en særlig Chuan Spa – den første af sin slags i Europa. Filosofien kommer fra kinesiske værdier og bruger traditionel medicin og healing terapi som akupunktur, Ho Guan (cupping) og moxibustion.

Hotellets forskellige værelser og suiter er alle kendetegnet af en elegant luksus og moderne stil. Særligt The Grand Langham Club Room har en charmerende indretning med elegante bløde møbler, king-size seng marmor badeværelse. Gæster som checker ind i denne suite har automatisk adgang til hotellets eksklusive Langham Club, som er stedet for fine middage med butlerservices.

Hotel The Langham London

Top rated
London
9.2 Fremragende (2844 anmeldelser)

Le Meridien Piccadily

1/2

Le Méridien Piccadily er ikke bare et flot luksushotel. Det er også en rekordindehaver. De fleste er ikke klar over det, men stedet har den dybeste indendørs pool i London – lidt over to meter er nok til at sikre rekorden. Poolen ligger i stueetagen og minder med sine søjler og marmor om en antik romersk bygning.

The Piccadilly Health Club sørger for, at ingen glemmer træningen, selvom det er ferie. Et moderne fitnesscenter med alle de nyeste maskiner står til rådighed sammen med et team af personlige trænere, der kan hjælpe med motivation, hvad enten du har mest brug for opmuntrende tilråb eller én til at svinge pisken. Du kan også finde spabehandlinger som holistisk massage, reflexology og ansigtsbehandlinger.

Værelserne er smagfuldt indrettet med alle de moderne bekvemmeligheder, man kan forvente af et firestjernet hotel. Hotellets Classic Rooms byder indenfor i afslappende omgivelser med 32” fladskærm, gratis wifi og bløde badekåber.

Le Meridien Piccadilly

London
7.6 Godt (2642 anmeldelser)

Shangri-La Hotel

1/2

På 52. etage af Londons kendte bygning The Shard finder man den højeste pool i Vesteuropa. Shangri-La hotellets Infinity Skypool er et afslappende fristed for stedets gæster med en betagende udsigt over St. Paul’s Cathedral, London Eye og Westminster. Den 11 x 4 meter opvarmede pool er det perfekte sted til at se solen stå op, mens du tager en morgensvømmetur.

Shangri-La hoteller er kendte for deres luksuriøse indretning og services, og Shangri-La på toppen af The Shard er bestemt ingen undtagelse. Hvert af de 202 værelser er indrettet med overdådig møblering, skønne Shangri-La senge og eksklusive Acqua Di Parma cremer. Derudover kan du nyde godt af en imponerende udsigt til Londons skyline fra store gulv-til-loft vinduer.

Hvis det ikke er nok at plaske rundt i Europas højeste pool med en fantastisk udsigt, kan det være du trænger til et glas champagne i Londons højeste bar. GŎNG er en moderne asiatisk inspireret bar. Stedet er inspireret af det legendariske Cinnabar – et mineral som gennem tiderne er blevet brugt til at udvinde den klassiske drage-røde farve, som ses på kinesiske paladser.

Shangri-La Hotel, At The Shard, London

Top rated
London
9.3 Fremragende (3194 anmeldelser)

The Berkeley

1/2

Oppe på 7. etage af The Berkeley gemt blandt grønne blade og duftende blomster, ligger hotellets hemmelige have og én af Londons få rooftop pools. Smukke mosaikker i hvid og guld pryder omgivelserne, hvor poolen ligger under et bevægeligt tag, der også kan trækkes tilbage, når det lunefulde engelske vejr tillader.

Bamford Haybarn Spa, som er en del af The Berkeley Health Club and Spa, tilbyder alle slags afslappende dagsbehandlinger og terapisessions som Bamford Deep Tissue Massage og Bamford Jade Hot and Cold Stone Treatment. Vi kan varmt anbefale en OSKIA ansigtsbehandling. Den luksuriøse behandling bruger et særligt mineral, MSM, som er en naturlig form for økologisk sulfur. Det hjælper til at booste collagen i huden, nedbringer betændelsestilstande, renser hudceller og giver en flottere hud. Efter en behandling vil du mærke en vidunderligt sund hud.

Værelser og suiter er individuelt indrettet med en chic og sofistikeret tone. Superior King Room er både lyst og rummeligt – det perfekte sted at geare ned efter en lang dag i Londons mylder.

Hotel The Berkeley

Top rated
London
8.6 Fremragende (564 anmeldelser)

Connaught

1/2

Hvis man lider af følsom hud eller astma kan det være noget af en udfordring at finde en klorfri pool, men heldigvis er det netop, hvad Hotel Connaught kan tilbyde. Hotellets 60 m2 pool er ioniseret med en naturlig ionisk blanding, der bruger et UV rensesystem, som både er miljøvenligt og ufarligt.

Hotellets Aman Spa er kendt for deres individuelt tilpassede behandlinger, behagelig atmosfære og professionelle personale. Besøgende kan vælge mellem en vifte af behandlinger som for eksempel traditionel kinesisk akupunktur, holistisk massage og Amans egen signatur ansigtsbehandling.

Efter din spa-dag kan du gå tilbage til værelset og slappe af i lækre omgivelser. Alle værelser har en moderne indretning, elegante møbler og bløde senge, alle med italiensk luksuslinned og cashmere sengetæpper – du er garanteret søde drømme her.

The Connaught

Top rated
London
9.3 Fremragende (384 anmeldelser)

The Landmark London

1/2

Endnu én af de sjældne klorfri ozon pools finder du hos The Landmark sammen med hyggelige, enkle omgivelser, som indbyder til en stille stund væk fra byens stress og jag. Den 15 meter lange, opvarmede pool er perfekt for folk, som lider af allergi eller følsom hud. Hotellets Spa and Health Club har desuden en jacuzzi, aromaterapeutiske oplevelsesbade, dampbade og sauna.

Det dygtige personale er specialister i anti-aldring og ansigtsbehandlinger. Én af de mest innovative terapisessions er Clinical PHA & AHA Facial Peel, som skulle kunne reducere rynker, pigmentering og ødelagte kapilærer ved at booste antioxidanter og forny huden.

Hvis du har brug for at komme af med et par genstridige kilo skulle du prøve en Lipo Reduction eller Shape and Lift. En Lipo Reduction behandling bruger radiobølger og vakuum terapi målrettet fedmeceller.

The Landmark London

Top rated
London
8.9 Fremragende (2616 anmeldelser)

The Milestone

1/2

For den kræsne pool bruger står The Milestone klar med en resistance pool som en del af deres moderne, luksuriøse spa. Vandet i poolen er i konstant bevægelse, så det giver en smule modstand, når man svømmer rundt – perfekt til at tone muskler og give lidt udfordring til din normale svømmetur. Bevægelsen i vandet kan også bruges til terapeutiske øvelser og blidere træning for trætte muskler.

Hotellet er et godt valg, hvis du vil opretholde en regelmæssig træningsrutine. Det moderne fitnesscenter bruger den nyeste cardio-vaskulære teknologi, omklædningsrum har eget bad, og der står frisk frugt og vand klar, når træningen er vel overstået. Du kan også booke en tid med Andy Elliott, en tidligere professionel sportsudøver som nu tilbyder målrettede, individuelle timer med The Milestones gæster og hjælper med at forbedre deres træning og form.

Hotellet ligger tæt på Kensington Gardens, Serpentine Lake, hvor du kan sejle i robåd, og den kendte Hyde Park. Så her er et hav af muligheder for at tage ud i det grønne med picnickurven eller bruge et par skønne timer omkring legepladsen, Diana Princess of Wales Memorial Playground, hvis du rejser med børn. Samtidig er det nemt at komme til de fleste af Londons topattraktioner, gode butikker og restauranter som for eksempel stormagasinet Harrods eller spisestedet Nobu.

The Milestone Hotel and Residences

Top rated
London
9.2 Fremragende (560 anmeldelser)

Jumeirah Carlton Tower

1/2

Hvis du er typen, som tjekker poolen, når du vælger hotel, så betyder størrelsen sikkert noget for dig! Og hvis du ønsker dig en konkurrencepool til din svømmetræning, skal du bo på Jumeirah Carlton Tower, hvor du helt sikkert får valuta for pengene. Stedets Peak Health Club & Spa breder sig over hele to etager og ligger som en rolig, fredfyldt oase væk fra byens larm og travlhed. Poolen finder du på 2. sal under et glasloft, som giver følelsen af at svømme rundt mellem skyerne. Direkte fra poolen kan du gå videre til resten af spa’en og et hyggeligt loungeområde.

The Health Club er én af byens førende helse- og skønhedssaloner. Her kan du opleve alt fra HydraFacial behandlinger til foryngende body wraps. Skift mellem jacuzzi, sauna og dampbad, når du vil slappe af og bruge et par timer i spa’en.

Jumeirah Carlton Tower har en fornem beliggenhed centralt i Londons eksklusive kvarter, Knightsbridge, hvor også Harrods, Harvey Nichols holder til og tæt på Londons topseværdigheder som Hyde Park. Book en Excecutive Suite eller forkæl dig selv med en luksuriøs Royal Suite med panoramisk udsigt over Londons ikoniske skyline.

Jumeirah Carlton Tower

Top rated
London
8.6 Fremragende (496 anmeldelser)

One Aldwych

1/2

I hjertet af One Aldwych Health Club finder du en fristende klorfri pool. Glid gennem vandet, og mærk, hvordan du glemmer alt andet omkring dig. Det dybblå vand er oplyst af blødt lys og en helt særlig undervandsmusik hjælper dig til at flyde ud til den ultimative chill-out vibe.

Den 18 meter lange pool bliver renset med et naturligt mineralbaseret system, som er et sundere alternativ til de skrappe kemikalier i almindelige klorholdige pools, som kan udtørre hud og øjne. Poolområdet indeholder også et damprum og sauna til at rense huden i dybden, og når du er blevet blød som smør, kan du hvile i lounge området med frisk frugt og de seneste nyheder.

I spa’en kan du vælge mellem adskillige behandlinger fra ansigtsbehandlinger til scrubs, body wraps og massage med lækre produkter fra det britiske mærke OSKIA. Tjek hotellets hjemmeside for gode tilbud og rabatter.

One Aldwych ligger i hjertet af Covent Garden, det livlige shopping marked med masser af spændende restauranter og Londons verdensberømte operahus. På bare to minutter kommer du til The Strand, hvor mange af byens West End teatre holder til, og Leicester Square ligger 10 minutters gang fra hotellet – der findes næppe en bedre beliggenhed.

One Aldwych

Top rated
London
9.1 Fremragende (1114 anmeldelser)

Novotel London Brentford

1/2

I det grønne historiske kvarter Richmond ligger Novotel et par minutters kørsel fra det idylliske Kew Gardens og Twickenham Stadium. Den indendørs, opvarmede pool er åben hele dagen, og sammen med sauna og træningscenter er det et perfekt sted at slappe af efter en dag med sightseeing og shopping i byen.

Poolen har et undervandstema og er omgivet af skærme, der projekterer billeder af tropiske fisk i deres naturlige element. Hvis du har mere energi efter at have svømmet rundt i troperne, har hotellet også en 18-huls golfbane, hvis du skulle have lyst til at øve et par slag.

Uanset hvad du har brug for, mens du bor på Novotel, vil hotellet gøre, hvad de kan for at opfylde det. På stedets Social Hub kan gæster nyde den stilfulde indretning sammen en drink og en bid mad – præcis hvad du har brug for til at lade batterierne op.

Hotel Novotel London Brentford

Top rated
London
8.9 Fremragende (3156 anmeldelser)

London Marriott Hotel County Hall

1/2

I The Club i County Hall finder du en stor indendørs pool med en eksotisk tropisk vibe med palmetræer og ovenlysvinduer. Poolen holder åbent for familier mellem kl.9.00 og 17.00 og er dermed én af de mest børnevenlige hotel pools i London. De tidlige morgener og aftner er dog reserveret til voksne. Gå ikke glip af saunaen, hvis du har brug for en sund svedetur.

Hotellet tilbyder gratis adgang til fitnesstimer, og personlige trænere er altid klar til at hjælpe dig til at få det meste ud af din træning. Hvis du er til styrketræning, kan du deltage i CrossFit, funktionel træning og power-plates.

Hotellet har en spændende historie, og dets centrale beliggenhed i Westminster har panoramaudsigt til London Eye, Big Ben og Londons imponerende skyline. Familier kan med lethed gå rundt til adskillige attraktioner i Southbank, området med museer og gallerier omkring Trafalgar Square og Leicester Square.

London Marriott Hotel County Hall

Top rated
London
8.6 Fremragende (2164 anmeldelser)

Pestana Chelsea Bridge

1/2

Én af de bedste spas i London ligger i Pestana Hotel. Poolen er en oase af ro og blødt lys i afslappede omgivelser. Det topmoderne spaområde har dampbad og skønhedsbehandlinger. Spa’en har været vist i den britiske tv-serie Made in Chelsea og er et lækkert sted at hænge ud med et par venner.

Poolen er også åben for gæster udefra, så du kan sagtens invitere venner med ind mod et beskedent beløb.

Pestana ligger ved den ikoniske Chelsea Bridge og er helt perfekt, hvis du vil opleve West London. De grønne parker og shoppingmuligheder ved King’s Road og Knightsbridge, de eksklusive restauranter ved Sloane Square samt de imponerende museer som Natural History Museum og Victoria & Albert Museum – begge har gratis adgang.

Pestana Chelsea Bridge

Top rated
London
8.7 Fremragende (2556 anmeldelser)