Europa

De forelskedes Paris: Hoteller med de smukkeste indendørs swimmingpools

Forestil dig et lækkert hotelværelse,

hvor I kan hygge jer fra morgen til aften, franske kulinariske glæder i overflod og ikke mindst en vidunderlig, indendørs swimmingpool ♥

Historisk swimmingpool

1/3

Der er et hotel, som ikke er til at komme udenom, når I leder efter en lækker swimmingpool i Paris: Molitor Hotel. I mere end 60 år har dette hotel haft byens mest eftertragtede swimmingpool. Mens I slapper af på liggestolene, kan I beundre det imponerende glastag og de legendariske værelser rundt om det store bassin. Molitor tilbyder både indendørs- og udendørs pool.

Hotel Molitor

Top rated
Paris
9.0 Fremragende (1298 anmeldelser)

Et ægte dyk ned i 30'erne!

1/3

Den indendørs swimmingpool på La Maison Favart Hotel er som jeres egen lille boble under et romantisk ophold. I kan ligge og dase i denne afslappende pool og blive afspændt under det masserende, kunstige vandfald. Den dæmpede belysning og lysets spil i de mange spejle skaber en helt særlig stemning. Efter denne afslappede oplevelse, hvor I blandt andet kan prøve vandsengens massagefunktion, kan I iføre jer et par velourbadekåber, trække dynen op og se en film fra hotellets udvalg.

La Maison Favart

Top rated
Paris
9.2 Fremragende (2190 anmeldelser)

Legendarisk swimmingpool

1/3

Dette hotel er som skabt til en romantisk weekend med et overflødighedshorn af luksus og poppende champagne. På det stilfulde Les Bains Hotel er der atmosfære overalt: Den dekadente bar, de æstetiske værelser i 80’er-stil med marmor og flot træ, hotellets lounge med en honesty bar og spisesalonen i chik neo-brasseristil.
Besøg også hotellets legendariske klub med tilhørende swimmingpool, hvis tidligere gæster tæller Andy Warhol, Serge Gainsbourg og Naomi Campbell.
Efter en doven og behagelig morgen kan I helt privat benytte jer af klubbens swimmingpool med masserende stråler og strømhvirvler. Om aftenen forvandles stedet til en klub, når dj’s får murene til at ryste, atmosfæren varmes op, og swimmingpoolen blot venter på, at I dypper jer for at blive kølet af.

Les Bains

Top rated
Paris
9.0 Fremragende (312 anmeldelser)

Swimmingpool med klassisk kunst

1/3

Mens I nyder en af de bedste espressoer i Paris i Da Vinci Hotels café, kan I planlægge dagens program sammen. I et hvælvet rum under stjernebesat mosaik venter hotellets lille pool kun på jer. Der er mulighed for at reservere denne indendørs swimmingpool, hvor I kan slappe helt af i romantiske og smukke omgivelser med masserende stråler og en indretning, der er inspireret af Da Vincis værker. Det hele kan selvfølgelig nydes med et glas champagne i hånden.

Hotel Da Vinci & Spa

Top rated
Paris
9.2 Fremragende (1423 anmeldelser)

Minimalistisk swimmingpool

1/3

Det kan være svært at forlade jeres skønne designværelse og den komfortable seng. Men på Square Louvois Hotel venter en skøn indendørs swimmingpool i romantiske omgivelser. De dekorative stearinlys og den naturlige stenhvælving indbyder jer til at tilbringe en romantisk stund sammen, mens bassinets hydromassagebænk sørger for ultimativ afspænding. Efter denne lækre oplevelse kan I nyde et glas urtete ved siden af eller kage og varm chokolade, som hotellet stiller til rådighed hver dag.

Square Louvois

Top rated
Paris
9.2 Fremragende (659 anmeldelser)

Romantisk swimmingpool

1/3

Dette hotel er beliggende over for Moulin Rouge. Den intime indretning i velour og dæmpet belysning sætter tonen for jeres ophold på Maison Souquet Hotel. Hvis I virkelig vil forkæle jer selv, så bed om nøglen til spaområdet, hvor I kan benytte jer af den indendørs swimmingpool ved navn Salon d’eau. Her kan I nyde hinandens selskab i fred og ro i det smukke bassin på 10 meter. Det dekorerede loft bidrager også til den magiske atmosfære. Fortsæt forkælelsen i det tyrkiske bad, og fuldend oplevelsen i Salon des petits bonheurs (salonen for de små glæder) med en eksklusiv cocktail serveret i hjørnet ved barens imponerende pejs. I kan også tilbringe tiden nedsunkne i en behagelig veloursofa over et spil skak med en kop te brygget af eksperter.

Hôtel Maison Souquet

Top rated
Paris
9.4 Fremragende (448 anmeldelser)

Parisisk swimmingpool

1/3

Efter en korridor med tyrkiske mosaikker fører en trappe jer direkte til paradis. Under en stenhvælving fra det 12. århundrede, over for et stort spejl og omgivet af en vaskeægte parisisk indretning ligger La Lanterne Hotels smukke indendørs swimmingpool. I dette tempel dedikeret til velvære kan I give jer hen til en massage under bassinets sprudlende stråler, før I smutter ind under en bruser, der glimter i lyset og spreder æteriske olier. Det store tyrkiske bad er den perfekte afslutning på en romantisk eftermiddag.
Efterfølgende kan I nyde et glas vin i hotellets honesty bar.

La Lanterne

Top rated
Paris
9.0 Fremragende (468 anmeldelser)

Intim swimmingpool

1/3

Her kan I (på værelserne på havesiden) vågne op med udsyn over det grønne og derefter tage et langt, forfriskende bad. Der er mulighed for at reservere spaen, som har et lille, intimt bassin og et tyrkisk bad, hvor I kan tilbringe en romantisk stund helt for jer selv. Senere kan I nyde lækre cocktails i hotellets lounge og svømme væk i hinandens øjne. Det er det romantiske og forførende program, som det chikke og komfortable La Belle Juliette Hotel kan tilbyde jer. Hvis du hellere vil benytte dig af den indendørs swimmingpool til en tur med vennerne frem for romantik, har hotellet sammensat et specialprogram til polterabender med swimmingpool, tyrkisk bad, behandlinger, buffet og champagne.

Hotel & Spa La Belle Juliette

Top rated
Paris
8.8 Fremragende (716 anmeldelser)

Swimmingpool i 30'er-stil

1/3

Tag elevatoren ned til den indendørs swimmingpool på Saint Marc Hotel.
Væggene i lyserøde pastelfarver giver allerede en forsmag på den romantiske atmosfære. To liggestole står klar til at byde jer velkommen ved poolen og en uforglemmelig oplevelse. Det tyrkiske bad skyder temperaturen i vejret, og velsmagende te stilles til rådighed af hotellet. Her kan I slappe af i en hel time i det smukke bassin med stråler og kaskader, der spiller i lyset og kan indstilles efter ønske. Det er svært at forlade denne lille boble, men I kan forlænge oplevelsen i gårdhaven eller de smukke velourlænestole med en kop eftermiddagste.

Saint Marc

Top rated
Paris
8.9 Fremragende (592 anmeldelser)

Hyggelig swimmingpool

1/3

Hånd i hånd, svøbt i en blød badekåbe og omgivet af stearinlys kan I begive jer hen til Le Prince Régent Hotels indendørs swimmingpool. Forbered jer på at bruge en skøn eftermiddag i dette smukke bassinomgivet af æteriske oliers aromaer.

Nu har I opskriften på jeres næste romantiske weekend i Paris. På alle disse hoteller har I mulighed for at få en uforglemmelig og romantisk ferie.

Résidence & Spa Le Prince Régent

Top rated
Paris
8.7 Fremragende (1093 anmeldelser)