Europa

Hoteller med pool, som i den grad holder vand

Hvad enten I søger en luksuspræget miniferie i Danmark eller en udenlandsk storby at dykke ned i, svømmer trivago over med lækre hoteller med pools, som bare venter på, at I bryder den blanke vandoverflade.

Fra naturomsvøbte fjordhoteller til tagterrasser med udsigt til nogle af Europas smukkeste skylines. Vi præsenterer her en alsidig buket med hoteller af høj karat, som alle har det til fælles, at I kan snuppe en morgendukkert og koble af i poolen efter en lang dag med sighteeing eller fysisk aktivitet.

Hop i poolen med en eventyrlig udsigt over København

1/3

Meget få swimmingpools i Danmark er bedre placeret end den på toppen af Nimb Hotel i Tivolis eventyrlige have. Poolen omfavnes af Københavns skyline og lægger op til ren afslapning i storbyen.

Nimb er et boutique hotel, som ikke blot giver jer en helt exceptionel placering med adgang til Tivolis mange fornøjelser i åbningsperioderne, men også en oplevelse af luksus og valgmuligheder. Toppen af kransekagen er naturligvis poolen på tagterrassen, som med sine grønne, italienske mosaiksten og modstrøm giver mulighed for en afslappende og god svømmetur i frisk luft. Poolen er det naturlige midtpunkt i Nimb Roof konceptet, som byder på eksklusiv lounge atmosfære, solstole og cocktailbar.

På de 38 unikt indrettede værelser og suiter, kan I omgive jer med elegant møbeldesign og gøre brug af det teknologiske udstyr fra B&O og Apple TV. I får adgang til Nimb Wellness og de indbydende fitnessfaciliteter, hvor I blandt andet kan stresse af med marokkansk hamam. Og når sulten melder sig, er valget jeres, for Nimb maler med en bred gastronomisk palette og kan fremtrylle alt fra grillet avokado til højtbelagt smørrebrød og stegt hummer.

Nimb Hotel

Top rated
København
9.1 Fremragende (341 anmeldelser)

Afslapning i pool og naturskønne omgivelser hos Koldingfjord

1/3

En forfriskende tur i poolen er den perfekte måde at koble af på efter en løbetur i skoven, og hos Hotel Koldingfjord finder I de ideelle rammer til selvforkælelse, omgivet af frodig natur. Hotellets majestætiske arkitektur troner smukt mellem skov og vand, og I får udsigt til ét af disse beroligende elementer fra hvert af de 132 værelser. Fælles for dem alle er lys og luft og plads til bare at være, samt en tidløs indretning med fokus på dansk design.

Værelserne er fordelt i hovedbygningen, i to palæer samt ejendommen ‘Skovly’, og som gæster kan I frit benytte den indendørs pool med tilstødende lounge, hvor I også finder både sauna og fitnessfaciliteter. Udenfor strækker de grønne plæner sig ned mod vandkanten, hvor hotellets egen badebro giver mulighed for en forfriskende svømmetur i selve fjorden.

Hos Restaurant Koldingfjord serveres sæsonbetonede retter med inspiration fra naturens eget spisekammer. Vinkortet er varieret og der er spændende lokale øl på lager. Beliggenheden og det høje serviceniveau gør Koldingfjord til et fristende valg blandt hoteller med swimmingpool i Jylland.

Hotel Koldingfjord

Top rated
Kolding
8.6 Fremragende (2439 anmeldelser)

Forkæl jer selv med pool og wellness i Vejle

1/3

Glem hverdagens stress og jag for en stund og find nydelse og inspiration ved Vejle Fjord. Her, hvor historiske Munkebjerg Hotel tidligere var en yndet kunstnerkoloni, gør hotellet i dag en kunst ud af at kræse for sine gæster.
Hotellet ligger højt i terrænet med udsigt over fjorden, og med 124 standardværelser samt et udvalg af treetop luksusværelser og suiter dækkes ethvert behov. Den klassiske indretning med afdæmpede farver giver ro og går godt i spænd med de naturskønne omgivelser. Alene udvalget af hovedpuder i hotellets pudebar understreger ambitionen om at give jer en god nats søvn.
Pulsen kan hæves eller sænkes i det indbydende Fit & Relax område, hvor I kan gå fra fitnessmaskiner til spabade, sauna og en svømmetur i den indendørs pool. Oplagt som afslapning efter en tur på golfbanerne, som hotellet samarbejder med, eller som opladning til en heldig aften på hotellets kasino. Munkebjerg Hotel rummer desuden fire forskellige restaurant-koncepter, hvor I blandt andet kan gå op opdagelse i det eksperimenterende fusionskøkken hos Treetop Restauranten. Rund aftenen af med en margarita i baren, hvor chefen er Europamester i cocktails.

Munkebjerg Hotel

Vejle
8.2 Meget godt (2292 anmeldelser)

Inspirerende hovedstadshotel med pool på toppen

1/3

Storbystemningen og nattelivet venter lige udenfor døren, og på tagterrassen lokker poolen, som synes at forsvinde ud i Madrids mageløse skyline. Hotel Indigo ligger lige rundt om hjørnet fra den spanske hovedstads svar på Broadway og er det perfekte valg for jer, der vil mærke byens puls.
Dette spektakulære boutique hotel fra 2014 suger jer ind i en verden af pangfarver og velourmøbler – en vovet indretning, der reflekterer byens bankende hjerte. Temaet går igen i de tre forskellige værelsestyper, hvor der dog er skruet lidt ned for nuancerne for at indbyde til ro og afslapning.
På toppen venter den lækre Sky Lounge Rooftop Terrace, som et cocktailbær med tilstødende cocktailbar, hvor I kan slikke sol og slænge jer i poolen, mens Madrid folder sig ud for jeres øjne. Med fitness studio og et 24 timers business center til rådighed, kan I både træne og klare arbejdet på farten. Restauranten El Gato Canalla forkæler jeres smagsløg med traditionelle retter fra Madrid tilført et par overraskende detaljer.

Hotel Indigo Madrid - Gran Via

Top rated
Madrid
8.7 Fremragende (1937 anmeldelser)

Parisisk romantik og hotel med pool i Pigalle

1/3

Romantikken blomstrer i det sydlige Pigalle-kvarter, hvor Les Matins på én gang giver jer en autentisk og nutidig oplevelse af Paris. Her kan I fornemme historien i det 9. arrondissement, som i 50’erne og 60’erne tiltrak kunstnere i massevis. Og I kan lade jer inspirere af hotellets friske og farverige interiør, hvor indretningen giver komfort og lægger op til kvalitetstid sammen.
Der tilbydes fire forskellige værelsestyper og 33 indbydende værelser, hvoraf de to på toppen giver drømmelignende udsigter til hovedstadens ikoniske silhuet. Et vidunderligt vue, som er oplagt at kombinere med hotellets bekvemmelige roomservice. Tag elevatoren ned til wellnessområdet, hvor I kan sænke skuldrende i den indendørs pool med indbygget hydromassage. I kan også nyde varmen i dampbadet eller få løsnet spændingerne hos massøren. Og skal det være helt privat, så book pool-området til eksklusiv brug fra klokken 21-23.
Morgenmadsbuffeten byder på alt fra frisk frugt til sprøde croissanter og giver jeg en god start på dagen, inden I går på opdagelse de parisiske gader. Og så venter vinbaren med et godt glas før en middag i Paris.

Les Matins De Paris

Top rated
Paris
8.7 Fremragende (528 anmeldelser)

Pool med historisk udsigt i hjertet af Rom

1/3

Træd op af poolen efter en kølig dukkert og lad jer lufttørre i den italienske eftermiddagssol. På tagterrassen lokker liggestolene, de farverige cocktails og den formidable udsigt til det legendariske Colosseum, juvelen i Roms fortryllende hjerte, der er som ét stort friluftsmuseum af rustik verdenshistorie.
Dette får I adgang til hos Mercure Roma Centro Colosseo, blot fem minutters gang fra den tidligere gladiatorarena, som har lagt navn til dette centrale hotel. Hotellet er enkelt og stilrent indrettet, så I kan koncentrere jer om bare at opleve byen og nyde hinandens selskab. Af de 161 værelser har de 23 direkte udsigt til Colosseum, men alle gæster kan nyde synet fra panorama-terrassen på toppen, hvor cocktailbaren La Grande Bellezza holder humøret højt.
Indenfor i loungen kan I nyde et godt glas vin og en let anretning, mens Roms mange pasta- og pizza-restauranter venter lige udenfor hotellet. Det samme gør flere grønne byparker og aftenturen – ja, den bliver faktisk ikke mere romantisk end her mellem de mange monumenter, som bades i et ægte romersk, gyldent skær.

Mercure Roma Centro Colosseo

Rom
8.2 Meget godt (3269 anmeldelser)

Hotel med pool og luksus ved Alstersøens bred

1/3

Der er ikke langt fra den danske grænse til en luksusorienteret miniferie i Hamborg, hvor designhotellet Le Meridien giver jer den perfekte kombination af byliv og tilbagetrukket afslapning. Hotellet ligger i det trendy St. Georg-kvarter i gåafstand fra centrum. Og med Alstersøens bred nedenfor vælger I selv, om den skal stå på kulturelle oplevelser eller en stille gåtur langs vandet.

Indenfor mødes I af en lys og luftig elegance, der går igen fra receptionen til værelserne. Og stilen fortsætter i hotellets Emotion Spa, hvor både pool og spabad indbyder til afkobling i de rolige rammer. Slap af i et dampbad eller forkæl kroppen med en sauna-tur. Står selvforkælelsen øverst på listen, kan I booke en par-massage eller en ansigtsbehandling.
Glaselevatoren fører op til prikken over det berømte i, for på 9. etage finder I Heritage Restaurant og Bar, hvor udsigten bag de enorme panoramaruder danner en smuk kulisse for kokkens kulinariske oplevelsesrejse. Og mens I nyder en god saftig steak eller en delikat fiskeanretning, kan I lade blikket glide over Alstersøen og Hamborgs smukke skyline.

Hotel Le Meridien Hamburg

Top rated
Hamborg
9.0 Fremragende (5543 anmeldelser)

Forfriskende morgendukkert i poolen i hjertet af Berlin

1/3

Oplev Berlin på en helt ny måde og tjek ind hos Titanic Chaussee, som emmer af eksklusivitet på kanten af det livlige kvarter, Hackescher Markt. Dette hotel imponerer med spændende designelementer, så snart I træder ind i den store lobby. Med 376 værelser og 13 suiter er udvalget stort, og de præges alle af en elegant indretning og rummelige badeværelser, hvor I kan tanke energi under regnskovsbruseren.
BeFine Sports & Spa-området strækker sig over to etager og lader dagslyset trænge ind over den store indendørs pool. Her har du det perfekte sted til en forfriskende svømmetur, eller til en ekstra indsats i træningscentret. Men I kan også blot sænke pulsen i saunaen, nyde dampbadet eller lade jer forføre med en gang orientalsk hamam.
À la carte restauranten, Pascarella, disker op med en vifte af middelhavsinspirerede retter, mens I kan sætte tænderne i en kvalitetsburger hos Hasir Burger. Sammensæt jeres egen morgenmad i den velassorterede buffet, og lad jer friste af de søde frugtkager i hotellets eget konditori – inden I tager en bid af Berlin.

Titanic Chaussee Berlin

Berlin
9.2 Fremragende (3393 anmeldelser)