Europa

De bedste hoteller med eget vandland

Forestil dig, at du kan gå direkte fra hotelværelset eller morgenmadsbuffeten til dit hotels helt eget vandland.

Ingen køretid eller tasker, der skal pakkes. Bare på med badetøflerne og så afsted! Det er absolut den sjoveste måde at blive kølet af på, når solen skinner allerstærkest fra en skyfri himmel.

På trivago magazine har vi fundet de allerbedste hoteller – fra Portugal til Ungarn – med deres eget vandland. Du kan vælge mellem indendørs, udendørs og endda vandland, der er åbne hele året rundt.

Sol Katmandu Park and Resort

1/2

Et solrigt eventyr venter dig hos Sol Katmandu Park. Dette vandland er fyldt med eventyrlige, farverige og eksotiske indslag. Parken har masser rutschebaner, vandlegeplads og aktiviteter for hele familien. I Katlantis Splash Park kan du efterforske en skjult verden under havet med skatte og hemmeligheder.

Det firestjernede hotel ligger ved Calvia Beach i Mallorca. Hotellet har 10 etager og har en fantastisk udsigt over havet og bjergene. Feriestedet er meget familievenligt og gør alt for at gøre dit ophold så behageligt og imødekommende som overhovedet muligt. Er der brug for en ekstra seng eller en børneseng, sørger hotellet også for det.

Udover gratis adgang til vandlandet kan gæster også nyde poolbar, gratis wifi og masser af valgmuligheder fra den internationale buffet.

Sol Katmandu Park & Resort by Meliá

Magaluf
7.5 Godt (653 anmeldelser)

Sol Wave House

1/2

Sol Wave House surfer både på bølgen af sociale medier og dem på stranden. Sol Wave House er det perfekte ophold for alle, der leder efter en unik oplevelse. Hotellet ligger lige ud til stranden, og med infinity pool, solsenge og VIP Bali beds er det svært ikke at føle sig 100% afslappet efter et ophold her. Desuden er der en stor bølgepool, live DJ, optrædener, og endda en flowboard maskine, så du kan afprøve dine evner som surfer.

Hotellet er verdens første ’tweet experience hotel’, så her kan gæsterne bruge Twitter til at fortælle om deres hoteloplevelse eller anmode om at få hutig hotelservice, der hvor de er. Du kan også være en del af deres #socialwave community, så du kan få det optimale ud af dit ophold. Tjek dem ud på Twitter her, hvis du vil se mere.

Værelserne er moderne med en sofistikeret stil, der henvender sig mere til unge og til familier med ældre børn. Gratis wifi, LCD tv og lækre badeværelser med regnbruser er også en del af pakken.

 

Sol Wave House All Suites by Melia

Magaluf
8.1 Meget godt (1450 anmeldelser)

Victory Therme Erding

1/2

Ohøj! Velkommen til dette maritimt inspirerede hotel i Tyskland. Her er alt fra køkkenet til væggene og sengene inspreret af et luksusliv på havet, så du kan føle dig som kaptajnen på dit eget skib.

Hotellet har også et tropisk spa-område, bølge pool og Vitality Oasis, hvor du kan slappe helt af. Med andre ord, er der masser af mulighed for at have en eksotisk ferie på den anden side af grænsen.

Værelserne spænder over alt fra standardværelser til ’kaptajnens kahyt’ og ’yacht kahyt’. I ’yacht kahytten’ finder du interiør med mørke træpaneler, hvide tekstiler og et enkelt, moderne badeværelse.

Victory Therme Erding

Top rated
Erding
8.9 Fremragende (20541 anmeldelser)

Tropical Islands

1/2

Hvad gør man med en gammel sovjetisk hangar, som ingen bruger længere? Man laver den selvfølgelig om til et gigantisk vandland.

Ja, du hørte rigtigt! Tag badetøjet med, og styr hen mod hotellet Tropical Island og det 66.000 kvadratmeter store vandland, hvor der er 26 grader hele året rundt. Hangaren er også hjem til verdens største indendørs regnskov, en lagune, et tropisk hav (der er større end 3 olympiske swimmingpools), samt Tysklands højeste vandrutschebane.

Hotellet og vandlandet ligger 60 km syd for Berlin og har 508 sengepladser fordelt på to- og firemandsværelser. Hvis du vil prøve noget helt anderledes, er det også muligt at slå lejr i regnskoven i telt. Hvert telt er udstyret med madrasser, puder og dyner.

I 2016 åbnede vandlandets nye udendørsområde med blandt andet Whitewater River på 250 meter.

Tropical Islands

Krausnick
8.4 Meget godt (5415 anmeldelser)

Aquashow Park

1/2

Aquashow Park Hotel har alt, hvad en vandhund kunne ønske sig af et vandland. Her får du nogle af Europas mest spændende vandfald og vandrutschebaner.

I 2015 åbnede vandlandet sin nye attraktion, Free Fall, der er en frit-fald-vandrutschebane på 129 meter(!). Det er Europas største af slagsen, og den vil garanteret give alle, der prøver den, et seriøst adrenalin boost. Hvis du er mere til de almindelige vandrutschebaner har Aquashow Park Hotel heldigvis også masser af dem. Der er garanti for krilder i maven og masser af sjove oplevelser.

Det firestjernede hotel giver dig naturligvis gratis adgang til vandlandet. Desuden er der to pools til afslapning: En indendørs med jacuzzi og massagerum, og en udendørs pool, hvor du kan nyde udsigten med en drink i hånden.

 

Aquashow Park

Top rated
Quarteira
8.5 Fremragende (2128 anmeldelser)

Marriott Orlando World Center

1/2

Som et af de bedste feriesteder i Florida tilbyder Orlando World Center Marriot et ægte luksusophold, hvor der er noget for enhver gæst – inklusiv shuttlebus til Walt Disney World.

Indenfor på hotellet er der tre vandrutschebaner på ca 30 meter hver, en vandlegeplads til børnene og en luksuriøs udendørs pool med lasershow hver aften. Hvis du er mere til fast grund under fødderne, kan du bruge tiden på at spille golf på hotellets 18-hullers golfbane.

Hotellet har i alt 1889 værelser og 120 suiter. Alle værelser er rummelige og godt udstyret, så du får et behageligt og skønt ophold. Book en suite med en balkon eller altan, så du får den ultimative Florida-oplevelse og den smukkeste udsigt.

Orlando World Center Marriott

Top rated
Lake Buena Vista
8.9 Fremragende (10197 anmeldelser)

Aquaworld Resort Budapest

1/2

Sommeren i Budapest har stort set tropiske varmegrader. Derfor er det skønt at kunne køle af i Aquaworld. Med palmetræer, eksotiske planter og en kopi af det cambodianske oldtids-tempel, Angor Wat, er der mulighed for at slappe af i en hel anden verden.

Der er utallige vandrutschebaner, indendørs og udendørs pools, inklusiv bølgepool. For de mindste er der børnevandlegeplads, og der er shutllebusser mellem hotellet og den centrale del af byen.

Hotellet er valgt af Trip Advisor til at være Ungarns bedste familiehotel, så det er et sikkert bud på en vellykket familieferie. Hvis du vil have en pause fra adrenalinsus og vandpjaskeri, kan du booke en massage på hotellets spa, og komme derfra helt afslappet.

 

Aquaworld Resort Budapest

Budapest
8.2 Meget godt (1075 anmeldelser)

Fodele Beach & Waterpark

1/2

Fodele Beach and Waterpark tilbyder sine gæster en femstjernet oplevelse med nogle af de vildeste og bedste vandrutchebaner og -aktiviteter på hele Kreta.

Dette all-inclusive hotel giver adgang til vandrutschebaner, udendørs pools og børnepool – alt sammen med en fantastisk udsigt over havet. Desuden har hotellet en børneklub, hvor der er masser af aktiviteter for de yngste. For alle madglade gæster er der et væld af restauranter og barer med fransk og græsk mad. Hver restaurant har sin egen terasse, så du kan nyde din mad i solen.

Alle værelser og suiter er smukt indrettede med en blanding af græsk design og moderne faciliteter. Både standardværelser og suiter har en fantastisk udsigt over havet eller haven og har en lille balkon eller terasse.

 

 

TUI KIDS CLUB Fodele Beach

Top rated
Fodele
8.8 Fremragende (3630 anmeldelser)