Spanien

Hoteller med all-inclusive i Sydspanien til en afslappende ferie

Nyd godt af de mange solskinstimer på den spanske kyst kombineret med fuld valuta for pengene i buffeten, gratis aktiviteter og pool på disse hoteller med all-inclusive.

Vi har fundet frem til et fremragende udvalg af overnatningssteder, så du kan få en velfortjent sommerferie med all-inclusive. Der er noget for alle, fra budgetvenlige muligheder til luksuriøse resorter. Nogle af disse overnatningssteder ligger i nærheden af kystbyer med adskillige barer, restauranter og butikker. Andre overnatningssteder ligger på afstand af menneskemængderne i fredelige naturomgivelser.

Vi har udvalgt hoteller og lejlighedskomplekser, der er velegnede til ferier med familien eller vennerne, og som alle har noget til fælles: det glitrende hav, uimodståelige temperaturer og uendelige solskinstimer!

Et 4-stjernet hotel ved stranden i Huelva

1/3

Med en beliggenhed på naturøen Isla Canela tæt ved grænsen til Portugal skaber dette 4-stjernede hotel de perfekte rammer om en uforglemmelig familieferie ved stranden. Book et værelse med udsigt til havet eller Piedras-floden for at få den bedst mulige start på dagen. Når du booker en pakkerejse med all-inclusive, har du adgang til morgenmadsbuffet, frokost og aftensmad samt snacks, drikkevarer og is – du skal bare vælge, hvad du vil smage først.

Melia Atlántico Isla Canela

Top rated
Isla Canela
8.5 Fremragende (811 anmeldelser)

Et 4-stjernet resort kun få skridt fra stranden

1/3

Dette resort ligger på den tropiske Motril-kyst omgivet af grønne områder og palmetræer, mindre end fem minutters gang fra stranden. Alle værelser har balkon med en fantastisk udsigt til havet og bjergene. Når du booker en pakkerejse med all-inclusive, kan du nyde godt af en varieret buffet, internationale retter og en lang række drikkevarer og snacks. Der mangler heller ikke hverken underholdning eller afslapning, da resortet er fyldt med attraktioner.

Playa Granada Club Resort

Top rated
Motril
8.6 Fremragende (1323 anmeldelser)

Et lejlighedshotel ved stranden i Isla Cristina

1/3

Dette lejlighedskompleks ligger i den sydlige del af smukke Isla Cristina og er kun adskilt fra stranden af sandbankerne i miljøparken. Her er alt, du har brug for til en billig ferie i Spanien, du sent vil glemme. Fem minutters gang til stranden, lejligheder med tekøkken, balkoner med udsigt til solopgangen, tre store udendørs pool (den ene til børnene) og en fremragende spa med massage og behandlinger – lyder det som noget for dig? Og det bliver endnu bedre!

Occidental Isla Cristina

Isla Cristina
7.9 Godt (1192 anmeldelser)

Et 4-stjernet hotel med all-inclusive og direkte adgang til stranden

1/3

Dette fantastiske hotel ligger lidt over en kilometer fra Estepona Marina og har en skøn beliggenhed ned til stranden og en indretning, der leder tankerne hen på et andalusisk palads. Tip: Book et værelse med havudsigt. Det er en ubeskrivelig følelse at vågne op i det solbeskinnede værelse og nyde panoramaudsigten over Middelhavet. Måltider, cocktails, snacks og drikkevarer er inkluderet frem til midnat.

Hotel H10 Estepona Palace

Estepona
8.2 Meget godt (2706 anmeldelser)

Et 5-stjernet hotel med all-inclusive i Sydspanien lige ved stranden

1/3

Med direkte adgang til Serena Strand i Roquetas de Mar er Protur Roquetas Hotel & Spa en luksuriøs mulighed til en badeferie for to eller hele familien. Alle værelser har havudsigt, og nogle har et boblebad på balkonen, hvor det er muligt at slappe af i uforstyrrede omgivelser. Når du booker en pakkerejse med all-inclusive, får du kontinental morgenmad, buffetmåltider, snacks og drikkevarer samt mulighed for at bestille italienske og japanske retter på de to restauranter.

Protur Roquetas Hotel & Spa

Roquetas de Mar
8.1 Meget godt (343 anmeldelser)

Et familiehotel på Isla Canela

1/3

Forestil dig en afslapningsoase omgivet af natur og sandklitter, hvor du kan nyde godt af paradisiske strande uden at skulle helt til Caribien. Det venter på Iberostar Isla Canela, et 4-stjernet hotel fem minutters gang fra Canela Strand. Når du booker pakkerejsen med all-inclusive, behøver du slet ikke at bekymre dig om noget, da morgenmad, frokost og aftensmad på buffetrestauranten er inkluderet, samt snacks og cocktails når som helst, afslappende massage i spaen og aftensmad med a la carte-menu.

Iberostar Isla Canela

Ayamonte
8.4 Meget godt (1508 anmeldelser)

Et paradisisk strandresort i Punta Umbría

1/3

Dette 4-stjernede resort minder om luksusresorterne i Caribien og ligger blot seks minutters gang fra Punta Umbrías paradisiske strand. Det er en autentisk overnatningsmulighed til en badeferie i Spanien med hele familien. Bed om et værelse med udsigt til Los Enebrales Naturreservat, og vågn op midt i den uspolerede natur. For virkelig at få noget ud af din ferie kan du vælge pakkerejsen med all-inclusive, der inkluderer middelhavsretter og internationale retter på fire buffetrestauranter, snacks og en fri bar med cocktails samt to selvbetjeningsstationer til de yngste med sandwicher, frisk frugt og is.

Barceló Punta Umbría Beach Resort

Punta Umbría
7.9 Godt (2245 anmeldelser)

Et lejlighedshotel på Punta Lara Strand

1/3

Dette 4-stjernede lejlighedshotel på Nerjas kyst i Málaga-provinsen har direkte adgang til Punta Lara Strand. Book en lejlighed med tekøkken, og nyd den fantastiske havudsigt. Skal der skrues helt op for sjov og afslapning, kan du vælge pakkerejsen med all-inclusive, som giver dig adgang til en morgenmadsbuffet, frokost og aftensmad på restauranten med middelhavsretter samt snacks, cocktails, adgang til tennisbanen og gratis brug af spaområdet med en indendørs opvarmet pool, sauna og tyrkiske og skotske bade.

Marinas de Nerja

Nerja
8.2 Meget godt (2355 anmeldelser)

Et hotel nær stranden i Torremolinos

1/2

Det sidste, men absolut ikke mindst attraktive forslag, er dette hyggelige 4-stjernede hotel, som ligger seks minutters gang fra Carihuela Strand. Det bedste ved Club Hotel Riu Costa del Sols koncept med all-inclusive er, at det er tilgængeligt døgnet rundt, så du behøver ikke bekymre dig om åbningstider. Smag det bedste fra det andalusiske og italienske køkken i buffeten til morgenmad, frokost og aftensmad, stil den lille sult med en snack når som helst, og nyd godt af underholdning dagen lang samt shows og livemusik om aftenen.

ClubHotel Riu Costa del Sol

Torremolinos
8.2 Meget godt (8532 anmeldelser)

Et 4-stjernet hotel i Sydspaniens Almería med spa

1/2

Grænsende op til den spektakulære Cabo de Gata-Níjar Naturpark – et must! Dette overnatningssted er et godt valg, som kun ligger seks minutters gang fra El Toyo Strand og ved siden af den populære Alborán Golfbane. Når du booker pakkerejsen med all-inclusive, kan du nemt styre budgettet på din ferie uden at mangle noget, da du fra kl. 10.00 til midnat har fri adgang til restauranten, baren og cafeteriet.

Ohtels Cabogata

Cabo de Gata
7.8 Godt (253 anmeldelser)