SpanienRomantiske ferier

Solrige og fredelige hoteller for kun voksne på De Kanariske Øer

By , 10. december 2018

Nogle gange er det rart at komme lidt væk fra det hele og nyde en ferie i fred og ro. I de tilfælde er det oplagt at booke et ophold på et hotel for voksne, hvor du ikke bliver forstyrret af andre menneskers skrigende børn eller grupper af teenagere, der laver bomber i poolen og sprøjter til alle sider – i stedet kan du bare slappe helt af og lytte til lyden af skvulpende bølger.

Vi har lavet en liste over hoteller for voksne på Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria og Lanzarote, hvor der venter dig fremragende strande, store poolområder, lækker mad og alt, hvad du ellers har brug for på en afslappende ferie. Du fortjener at nyde din ferie i ro og mag.

Et luksuriøst hotel kun for voksne på Tenerife

★★★★★ Iberostar Grand Hotel El Mirador | Tenerife

Dette 5-stjernede hotel på De Kanariske Øer beskriver sig selv som “paradis på jord” – og det er der god grund til, for det er virkelig et sandt paradis. Iberostar Grand Hotel El Mirador ligger ned til Duque-stranden i Costa Adeje og lokker med ren luksus og afslapning.

Alle 124 suiter er indrettet i lyse farver med himmelsenge, som sikrer dig en skøn nats søvn, så du kan vågne op frisk og veludhvilet. Hotellet har fem rummelige værelsestyper, og uanset hvilken du vælger, vil værelset altid være udstyret med egen balkon eller terrasse og et badeværelse med badekar. Efter en lang dag på stranden kan du finde det pæne tøj frem for at udforske de elegante omgivelser og nyde en middelhavsinspireret hummersalat eller en velstegt bøf på en af restauranterne, der ligger ud til havet.

Højdepunktet?

Det storslåede hotelområde minder om et helt tempelkompleks. Her er pools, skyggefulde søjlegange, palmetræer, grønne områder, terrasser med terrakottafliser og hvide parasoller, så langt øjet rækker. En ferie her er ren forkælelse for alle sanser!

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110336/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-iberostar-grand-hotel-el-mirador-poolomraade.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110336/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-iberostar-grand-hotel-el-mirador-indendoerspool.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110337/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-iberostar-grand-hotel-el-mirador-morgenmad.jpg" type="x3-collage"]

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/costa-adeje-31914/hotel/iberostar-grand-el-mirador-881599"]

 

Tilbring en romantisk ferie på De Kanariske Øer uden børn

★★★★ Sentido Gran Canaria Princess | Gran Canaria

Dette førsteklasses hotel på De Kanariske Øer har fokus på romantik. Planlæg en badeferie i solen med masser af uforstyrret kvalitetstid sammen. Sentido Gran Canaria Princess har kun adgang for gæster over 16 år, så I kan få endnu mere afslapningstid sammen i hotellets jacuzzi.

En lille lur i palmetræernes skygge, lyden af bølgernes skvulpen og en forfriskende cocktail ved baren i poolen – det hele venter på en ferie på De Kanariske Øer. I kommer til at overnatte på helt moderne værelser i nyt design, som alle har deres egen balkon. Restauranterne Princess og Bohìo forkæler jer med kulinariske lækkerier dagen lang, både på selve hotellet og lige ved siden af.

 

Højdepunktet? 

Når I booker premium-pakken, får I adskillige fordele. I kan for eksempel få morgenmad serveret på værelset eller massage i 50 minutter.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110437/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-sentido-gran-canaria-princess-boblebad.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110438/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-sentido-gran-canaria-princess-hotelvaerelse.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110439/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-sentido-gran-canaria-princess-liggestole.jpg" type="x3-collage"]

 

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/playa-del-ingles-31832/hotel/sentido-gran-canaria-princess-15679"]

Et hotel kun for voksne med alt inkluderet på De Kanariske Øer

★★★★ Suite Princess | Gran Canaria

Tre restauranter, adskillige barer og masser af plads på det store hotelområde – et ophold på dette hotel er alt andet end kedeligt! Start din ferie uden børn med et glas cava på terrassen på det 4-stjernede hotel Suite Princess. Det er kun et spørgsmål om tid, før du glemmer alt om hverdagens stress og jag.

Hotellets morgenmad sørger for, at du får en god start på dagen, og den serveres helt frem til kl. 12.00, så du har mulighed for at sove længe. Efterfølgende kan du tilbringe tiden med petanque, bordtennis eller en massage i det fri. Du kan også bare køle lidt ned i en af hotellets to pools.

Højdepunktet? 

De nyligt renoverede Deluxe-juniorsuiter byder på mere plads, mere luksus og mere design. Og som prikken over i’et er den smukke havudsigt helt gratis.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110527/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-suite-princess-poolomraade.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110526/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-suite-princess-massageomraade.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110527/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-suite-princess-restaurant.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/playa-taurito-31833/hotel/suite-princess-15683"]

Et hotel kun for voksne ved stranden på Tenerife

★★★★ Hotel Colón Guanahaní | Tenerife

De eventyrlystne kan godt begynde at glæde sig. Hotel Colón Guanahaní ligger kun fem minutters gang fra Fañabé Strand og er det perfekte udgangspunkt for udflugter på hele Tenerife.

Hvis du godt kan lide hyggelige og farvestrålende omgivelser, er dette hotel perfekt til dig. Den farverige kolonistil med træmøbler og træpaneler på væggene skaber nemlig en hyggelig stemning på dette elegante hotel kun for voksne. Hotellet har desuden en buffetrestaurant, to a la carte-restauranter og en bar med livemusik og shows om aftenen.

Højdepunktet? 

Er du vild med golf? Hvis du henvender dig i receptionen, får du rabat på øens bedste golfbaner, og de kan endda arrangere transport fra hotellet til golfbanen.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110638/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-hotel-colon-guanahani-hotelvaerelse.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110639/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-hotel-colon-guanahani-poolomraade.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110639/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-hotel-colon-guanahani-restaurant.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/adeje-31910/hotel/hotel-colon-guanahani-6983"]

Et boutique-hotel kun for voksne på De Kanariske Øer

★★★★ H10 Big Sur | Tenerife

Boutique-hotellet H10 Big Sur ligger i den tidligere fiskerlandsby Los Cristianos på Tenerife og åbner udelukkende sine døre for voksne gæster. Det flotte og charmerende hotel falder perfekt ind i de maleriske omgivelser og skaber de ideelle rammer for en fredelig og afslappende ferie.

De 167 værelser er nyligt renoverede og indrettet i en trendy vintagestil. Du kan desuden glæde dig til barerne og restauranterne samt hotellets underholdningsprogram. Om aftenen afholdes der regelmæssigt DJ-shows, som du passende kan overvære med en forfriskende drink i hånden.

Højdepunktet? 

Uanset om du foretrækker yoga, vandsport eller udflugter, har H10 Big Sur et tilbud, der passer perfekt til dig.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110751/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-h10-big-sur-terrasse.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110750/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-h10-big-sur-poolomraade.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110750/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-h10-big-sur-hotel-omraade.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/los-cristianos-31926/hotel/h10-big-sur-82049"]

Et hotel kun for voksne med infinity-pool på De Kanariske Øer

★★★★ Barceló Teguise Beach | Lanzarote

Blot 150 meter fra stranden på Lanzarote finder du det 4-stjernede hotel Barceló Teguise Beach. Udover stranden kan du også nyde godt af et stort poolområde med moderne infinity-pools, der opvarmes om vinteren. Du kan med andre ord ikke undgå at få en skøn ferie på dette moderne luksushotel.

Hotellets værelser er indrettet med stor omhu og kvalitetsbevidsthed. Lanzarote, som også går under navnet “Atlanterhavets perle”, byder på en masse spændende oplevelser. Øens smukke naturomgivelser har tjent som inspiration til værelsernes design, der afspejler øens mangfoldighed og den lokale arkitektur.

Højdepunktet? 

Du får din egen jacuzzi (indenfor eller på terrassen) – ikke kun i juniorsuiten og andre suiter, men også i to andre værelsestyper.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11111608/rsz-hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-barcelo-teguise-beach-swimmingpool-1.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110911/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-barcelo-teguise-beach-reception.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11110910/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-barcelo-teguise-beach-hotelvaerelse.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/costa-teguise-31888/hotel/barcelo-teguise-beach---adults-only-3229626"]

5-stjernet hotel kun for voksne på De Kanariske Øer

★★★★★ Meliá Salinas | Lanzarote

Drømmer du om ultimativ luksus og den der særlige feriestemning i perfekte omgivelser på stranden? Så er Meliá Salinas det helt rigtige valg. Her venter 5-stjernede forhold, gourmetkøkken, eksklusive private villaer og fremragende service. I dette ferieparadis på Lanzarote er dit velvære det allervigtigste.

Du kan naturligvis forkæle dig selv med alle de bedste kulinariske oplevelser, uanset om det er kogekunsten på Spices Restaurant, italienske delikatesser på Casa Nostra eller lokale specialiteter på Esencia Canaria. Når du ikke er sulten, kan du gøre brug af alle fritidsfaciliteterne, som tæller et stort poolområde (1.800 m²), tennisbane, minigolf og meget mere.

Højdepunktet? 

Alle hotellets værelsestyper er uden undtagelse både behagelige og utroligt luksuriøse. Men hvis du forkæler dig selv med en suite eller villa, kan du ovenikøbet nyde godt af jacuzzi, privat pool eller en fantastisk udsigt over den botaniske have.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11111718/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-melia-salinas-poolomraade.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11111838/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-melia-salinas-restaurant.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11112049/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-melia-salinas-hotelvaerelse.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/costa-teguise-31888/hotel/melia-salinas-7009"]

Et golfhotel kun for voksne på Fuerteventura

★★★★★ Elba Palace Golf & Vital Hotel | Fuerteventura

Er du vild med golf, og kan du slet ikke forestille dig en sommer væk fra banerne? Så er det luksuriøse Elba Palaca Golf & Vital Hotel kun for voksne på Fuerteventura det perfekte valg for dig – her er en fantastisk udsigt over de frodige grønne baner hele vejen ud til havet.

Værelserne er indrettet i en stil, der er typisk for De Kanariske Øer. Du kan lægge dig til ro i senge af mørkt træ med detaljerede udskæringer, nyde de rummelige suiter med store garderober og begynde hver dag med at beundre udsigten over øen gennem de store vinduer. Hotellets vinkælder er særligt populær. Her kan du nemlig smage over 300 forskellige vine samt mere end tusinde slags brandy.

Højdepunktet? 

Det er let! Hotellet er det ultimative valg for ivrige golfspillere. Her kan du nemlig svinge golfkøllen på Fuerteventuras første golfbane med 18 huller og efterfølgende nyde en drink i klubhuset, inden du til sidst slapper af i hotellets 5-stjernede Thalasso Spa.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11114029/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-elba-palace-golf-hotelvaerelse.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11114032/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-elba-palace-golf-morgenmadsbuffet.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11114034/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-elba-palace-golf-swimmingpool.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/antigua-31785/hotel/elba-palace-golf-7218"]

Et førsteklasses hotel kun for voksne på De Kanariske Øer

★★★★ Occidental Jandía Royal Level | Fuerteventura

Under et ophold på Occidental Jandía Royal Level kan du især glæde dig over den fremragende og opmærksomme service, der ydes på dette 4-stjernede hotel på De Kanariske Øer. Dertil kommer tilbuddet om all inclusive og beliggenheden kun 400 meter fra sandstranden. Udforsk det store poolområde (med fem forskellige pools), slap af på de behagelige liggestole, og forkæl dig selv med en cocktail fra poolbaren.

Om morgenen og omkring frokost byder køkkenet på en buffet med varme og kolde retter, og om aftenen kan du vælge mellem en a la carte-menu og retter, der tilberedes lige foran dig. Hvad angår værelserne, er de alle udstyret med egen balkon. Du kan med fordel booke en suite, som ikke kun giver mere plads, men også byder på en smuk havudsigt og din helt private jacuzzi.

Højdepunktet? 

Dette hotel tager kun imod voksne gæster og tilbyder en fantastisk kombination af velvære og aktiviteter. Du kan slappe af i saunaområdet, booke en massage eller tage en shuttle til en af Fuerteventuras andre smukke strande.

Ring til barnepigen, og glæd dig til et par dages fred og ro på de solrige Kanariske Øer. Fortæl os, hvilket hotel du foretrækker, i kommentarerne.

 

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11114310/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-occidental-jandia-royal-level-adults-only-swimmingpool.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11114308/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-occidental-jandia-royal-level-adults-only-hotelvaerelse.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/11/11114301/hoteller-kun-for-voksne-de-kanariske-oeer-occidental-jandia-royal-level-adults-only-boblebad.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/playa-de-jandia-31804/hotel/occidental-jandia-royal-level---adults-only-1670597"]