Nord- og Sydamerika

Hoteller i Buenos Aires: Lækre tagterasser og argentinsk afternoon tea

Buenos Aires er en topdestination og den mest besøgte by i Latinamerika foran selv karnevalsbyen Rio de Janeiro.

Byen består af meget forskellige kvarterer, der hvert har noget særligt at byde på.

I centrum omkring byens vartegn Obelisken, kan man kan være heldig at finde et hotel med flot udsigt over verdens bredeste gade og en skyline, der er særligt imponerende om aftenen, når lysene tændes i mørket.

Det gamle velhaverkvarter, Recoleta, er nok mest kendt for at huse kirkegården, hvor Evita ligger begravet. Ambassader og rigmandsvillaer ligger side om side i bydelen, hvor også Paven holder til, når han besøger sin hjemby.

Palermo er byens kreative og hippe bydel, der føles lidt som en lille landsby midt i storbyen. Grønne områder og små pastelfarvede caféer tiltrækker lokale såvel som turister, og her er byens største koncentration af hyggelige boutiquehoteller.

Læs mere om de bedste hoteller i Buenos Aires her.

Alvear Palace

1/2

Efter at have rejst til den anden side af jorden, forestiller du dig nok ikke at støde på ægte afternoon tea, men den ærkeengelske tradition er en populær oplevelse i Buenos Aires. De ubestridt smukkeste omgivelser at indtage teen i er på restauranten L’orangerie på det eksklusive Alvear Palace Hotel.

Hotellet byder såvel egne gæster, som besøgende udefra, velkommen i den overdækkede havestue. Blomsterranker og store buketter sætter den helt rette stemning for et engelsk teslskab med de obligatoriske agurkesandwich, scones og et udvalg af små kager og kan sagtens gøre det ud for et måltid.

Alvear Palace Hotel er et stolt hotel bygget i 1932, som altid har sat en ære i at give gæsterne den bedste oplevelse. Lysekroner og højt til loftet er med til at skabe en fornem stemning, men uden at virke snobbet på nogen måde. Selv hos den yngste piccolo, som tager imod i døren, kan man mærke en oprigtig imødekommenhed og fokus på at yde den optimale service.

Hotel Alvear Palace

Top rated
Buenos Aires
9.5 Fremragende (1092 anmeldelser)

Panamericano

Det er ikke mange steder, man kan komme op og se Buenos Aires fra oven, men én af de bedste udsigter får man fra toppen af Panamericano Hotels and Resorts. På 23. etage byder hotellet på et formidabelt syn over byens ikoniske 67,5 m. høje Obelisk og verdens bredeste boulevard 9 de Julio. Gaden er opkaldt efter Argentinas uafhængighedsdag den 9. juli 1816 og har op til 7 vejbaner i hver retning.

I forlængelse af lobbyen ligger Celtic Pub, hvor indretningen minder om en mellemting mellem en sportsbar og en gammel engelsk herreklub. Hovedattraktionen er cigarmenuen med et udvalg af aromatiske cigarer. Både Nicaragua, Den Dominikanske Republik, og selvfølgelig Cuba, er repræsenteret på kortet. De kyndige bartendere serverer både drinks og en god viden om smag og oprindelsen bag de håndrullede cigarer.

Panamericano Buenos Aires

Buenos Aires
8.2 Meget godt (1698 anmeldelser)

Legado Mítico

Det charmerende Palermo-kvarter byder på restauranter, lokale designerbutikker og en glad, kreativ stemning. Bag en anonym dør på Gurruchaga gaden gemmer sig en lille perle af et boutique hotel. Legado Mitico tager Argentinas historiske og kulturelle arv alvorligt og har indrettet hotellet som en hyldest til landets store helte. Træd ind i den dramatiske historie om Evitas liv i værelset, som er dekoreret med billeder af den berømte førstedame. Eller tag en tur ud på den åbne pampas sammen med de argentinske cowboys, kaldet gauchos. Værelset er holdt i læder og jordfarver, og på væggene hænger mange af gauchoernes traditionelle redskaber.

I biblioteket i stueetagen kan man læse videre om Argentinas spændende historie og de personligheder, som stedet er dedikeret til. Nyd freden og roen i den hyggelige gårdhave, hvor grønne planter og blomsterranker slynger sig op ad husmuren, inden turen atter går ud i Buenos Aires’ pulserende byliv.

Legado Mítico

Top rated
Buenos Aires
9.6 Fremragende (324 anmeldelser)

Feir’s Park

1/2

På toppen af Feir’s Park Hotel har arkitekten skabt en interessant lille labyrint af hyggelige terrasser. Højt over byens larm og støj kan man synke ned i liggestolen og slappe af efter en dag med sightseeing i Buenos Aires’ gader. Det varme klima frister til at køle fødderne i den lille pool eller blot nyde udsigten over hustagene.

Hotellet ligger tæt på byens hovedveje og bliver brugt af forretningsfolk fra blandt andet Kina og Japan. Det betyder lidt mere eksotiske indslag på den ellers klassiske hotelmorgenmad. Ris, suppe og tangsalat ligger således ved siden af toast, müsli og marmelade, og det kan jo nemt få én til at føle sig i en anden verden.

Feir’s Park er et familieejet hotel, og mange af medarbejderne har været på stedet i årevis. Servicen er i top, og man er aldrig i tvivl om, at man er i de bedste hænder her.

Hotel Feir's Park

Top rated
Buenos Aires
8.5 Fremragende (1768 anmeldelser)