Europa

Betagende Bruxelles: 7 skønne hoteller

Er du lige mødt ind på arbejde tirsdag morgen, og drømmer du dig allerede langt væk fra hverdagens trummerum?

Hvad med en weekendtur til Bruxelles? Vi har håndplukket 7 hoteller i Bruxelles, som udgør ideelle baser til at opleve alt, hvad byen har at byde på.

Bruxelles er en levende, kunstnerisk, traditionel europæisk by. Besøg Europa-Parlamentet og lær, hvordan beslutninger træffes i EU. Gå en tur i byens gader og oplev de mange tegneserier, som er malet på byens husmure. Og tag på opdagelse i byens alsidige kvarterer, og find forskellige udgaver af tissende statuer foruden Manneken Pis.

Det traditionelle Bruxelles

Galeries Royales Saint-Hubert blev indviet i 1847 og ligger blot få skridt fra Grand-Place og Manneken Pis. Gå en tur langs de luksuriøse butiksfacader, i ly under glastaget, der stammer fra samme periode.

Når I har fyldt maven med belgisk chokolade, trænger I måske til en lille pause. Hvorfor ikke tage hen på Hôtel des Galeries, der gemmer sig på hjørnet af Galerie du Roi? Det er det perfekte sted at afslutte en dag fyldt med oplevelser i den historiske bymidte.

Hotellet er spækket med flotte designermøbler kombineret med fine fund fra byens mange antikvitetsforhandlere.

Afslut jeres dag i Comptoir des Galeries, hotellets restaurant, hvor chefkokken byder på lokale gastronomiske retter, fremstillet af årstidens råvarer. En 100 % ren Bruxelles-oplevelse!

Hôtel des Galeries

Top rated
Bruxelles
8.9 Fremragende (1301 anmeldelser)

Shop løs i Bruxelles

1/4

Har I lyst til at shoppe amok? Vintage Hotel ligger blot få meter fra Avenue Louise med de mange luksusbutikker. Hotellet er derfor ikke langt væk, når jeres arme begynder at blive lange efter alle dagens indkøb.

Vintage Hotels værelser er indrettet i retrostil, og I har ligeledes mulighed for at prøve “Glamping” – glamourøs camping – på stedet. Med glamping undgår I at skulle ligge halvdårligt på en luftmadras, da en totalrenoveret campingvogn fra 1958 står klar til at tage godt imod jer i behagelige omgivelser.

Når I er veludhvilede, kan I tage på endnu en shoppingtur. Hvad er I på jagt efter? En lampe i vintage-stil, en samling tegneserier eller en billig jakke fra Levi’s? I Marolles-kvarteret med antikvitets- og genbrugsbutikker samt på det berømte loppemarked på Place du Jeu de Balle, finder I alt, hvad I kan ønske jer. Og det ligger blot få minutter fra hotellet!

 

 

Vintage Hotel Brussels

Top rated
Saint-Gilles
8.5 Fremragende (1344 anmeldelser)

Det kunstneriske Bruxelles

1/4

Victor Hugo sagde engang: “Bruxelles har to af verdens unikke vidundere: Grand-Place og Den Botaniske Haves panorama.”

Den botaniske have har ændret sig meget siden det 19. århundrede, men er forblevet en af hovedattraktionerne i Bruxelles. Den huser blandt andet Kulturcentret for det Franske Fællesskab (le Centre Culturel de la Communauté Française), hvor der regelmæssigt afholdes koncerter og udstillinger.

Hôtel Bloom ligger få skridt fra Botanisk Have og blander moderne stil med kunst og design. Dette afspejles på de unikke værelser, der er indrettet af unge europæiske kunstnere.

Har I lyst til lidt sødt, når du vågner? Så slå et smut forbi hotellets Waffle Van.

NH Brussels Bloom

Bruxelles
8.4 Meget godt (6015 anmeldelser)

Det kultiverede Bruxelles

Er et weekendophold lig med kulturelle oplevelser for jer? Bruxelles har intet mindre end 80 museer, hvoraf langt de fleste ligger i Mont des Arts-kvarteret og i Cinquantenaire-parken.

Arkitektfirmaet Castel Veciana står bag 9Hotel Sablon, som udmærker sig ved sin moderne og delikate indretning. Hotellet minder næsten om et kunstmuseum.

Når I har slentret rundt hele dagen på Magritte Museum, trænger I måske til en tur i swimmingpoolen, i boblebadet eller den finske sauna?

 

9Hotel Sablon

Bruxelles
8.1 Meget godt (1201 anmeldelser)

Det europæiske Bruxelles

1/3

“Bruxelles, min smukke by” Det er sådan indbyggerne i Bruxelles, “les bruxellois”, omtaler deres by. Men hvem er disse “bruxellois”? I det europæiske kvarter kommer I væk fra turistområdet og møder et multikulturelt kvarter, som er typisk belgisk.

Hotel Starwood ligger midt i det europæiske kvarter, og det har en tiltrækkende virkning med sit design og sin atmosfære, der på én gang er både elektrisk og afslappende.

I hotellets XYZ Bar arrangeres festlige aftener med DJ’s og drinks.

 

 

Hotel Aloft Brussels Schuman

Top rated
Bruxelles
8.9 Fremragende (3828 anmeldelser)

Det eksotiske Bruxelles

1/4

Er Bruxelles ikke eksotisk nok til jer? Brussels Welcome Hotel har indrettet forskellige temaværelser, som i høj grad tilfører et eksotisk præg. Cuba, Bali, Egypten, Indien, Zanzibar, Kenya, Japan – vælg jeres destination, og tag afsted på eventyr!

Værelserne er personligt indrettet af værterne selv med ting, de har hentet med hjem fra deres rejser. Når I træder ind på et af disse eksotiske værelser, glemmer I alt om en kedelig hverdag.

Hotellet ligger i Sainte Catherine-kvarteret, der er kendt for sine gode spisesteder. Så forbered jer på at komme hjem med et par ekstra kilo på sidebenene.

Brussels Welcome Hotel

Top rated
Bruxelles
8.7 Fremragende (940 anmeldelser)

Det livlige Bruxelles

1/3

Hvorfor ikke benytte en weekend i Bruxelles til at mødes med en gruppe venner – og sammen gå på opdagelse i Saint Géry-kvarteret, som både byder på design, kultur og natteliv?

I dette herresæde fra det 19. århundrede finder I nutidens Hôtel Saint-Géry, som ligger oven over Belmonte Jazzbar. Et hotel med stil og øje for detaljerne. Hvad er hotellets særpræg? Værelserne med åbne badeværelser. Helt perfekt til forkælelse for to, efter I har nydt en middag med en god flamsk gryderet.

Kender du andre gode hoteller i Bruxelles? Lad os høre om det i en kommentar nedenfor.

Hotel Saint-Géry Boutique

Bruxelles
8.2 Meget godt (639 anmeldelser)

Se også vores hoteltips til Amsterdam: