Spanien

Barcelona: Hoteller med de flotteste pools på tagterrassen

Hoteller i Barcelona med pool på tagterrassen

Hvis du er på udkig efter sol og sommer, så tag en tur til Barcelona. Her venter der dig hoteller med skønne tagterrasser med pools, sol, cocktails og tapas – kort sagt alt hvad du behøver for at få en skøn ferie. For at give dig den bedste start på ferien har vi udvalgt 10 hoteller med pool på tagterrassen i Barcelona til dig.

Pool og historie

1/3

Poolen:
Poolen har udsigt til lystbådehavnen Port Vell og Mapfre-tårnet og er omgivet af masser af liggestole og komfortable sofaer, hvor du kan slappe af og nyde livet – du får ikke lyst til at tage herfra lige foreløbig.

Godt til ganen:
Om aftenen har du valget mellem at spise lækre tapas (omelet med kartofler og trøffel) på tagterrassen eller at spise middag i de fantastiske omgivelser i de tidligere stalde på dette palads fra det 19. århundrede.

Prikken over i’et:
Sagrada Família-katedralen og Barcelona Akvarium ligger begge i nærheden af hotellet.

Hotel Duquesa de Cardona

Top rated
Barcelona
9.0 Fremragende (5548 anmeldelser)

Pool og design

1/3

Poolen:
Når du sidder i de fredelige omgivelser i solen på Mare Nostrum-terrassen med den flotte pool, bliver det ikke meget bedre.

Prikken over i’et:
Hotellet har også et motionsrum og en skøn gårdhave, som er indrettet i rene linjer med et supermoderne design. Det er svært ikke at falde for H10 Port Vells fantastiske charme.

H10 Port Vell

Top rated
Barcelona
9.1 Fremragende (2600 anmeldelser)

Pool og kunst

1/3

Poolen:
Poolen ligger ved siden af baren og er det perfekte sted at nyde en drink og en lille dukkert.

Godt til ganen:
Med sine 8 terrasser og 3 restauranter tiltrækker Hotel Granados 83 såvel madelsker som dem, der blot ønsker at tilbringe sommeren med at dase i solen.

Prikken over i’et:
Kan du ikke leve uden wi-fi? Så er Hotel Granados 83 lige noget for dig. Hotellet tilbyder nemlig en mobil wi-fi-enhed, der kan anvendes overalt i Barcelona. Kunstinteresserede kan glæde sig over den flotte kunstsamling, som dels kan opleves på værelserne, dels på stedets udstilling.

Hotel Granados 83

Top rated
Barcelona
8.8 Fremragende (3793 anmeldelser)

Pool og afslapning

1/3

Poolen:
Hotellets eksotiske atmosfære og stemning sender dig til troperne, uden du behøver at forlade Barcelona og alle byens fornøjelser.

Prikken over i’et:
Hos Ofelias er du sikret et afslappet ophold, hvor du tilbydes økologisk morgenmad, massage på værelset, cykeludlejning, et velassorteret bibliotek samt atypiske oplevelser i Barcelona og byens kvarterer.

Hotel Ofelias

Top rated
Barcelona
8.8 Fremragende (1477 anmeldelser)

Pool og ekstra luksus

1/3

Poolen:
Ohla Barcelona har en fantastisk glaspool. Det er det perfekte sted at pjaske rundt samtidig med, at du nyder den enestående udsigt over Sagrada Família-katedralen og selve Barcelona by!

Godt til ganen:
Maden er lige så luksuriøs som resten af hotellet, og du tilbydes udsøgte tapas, som du kan nyde indendørs eller ude på terrassen.

Prikken over i’et:
Du har mulighed for at føje forskellige services til dit værelse såsom massage, blade og aviser, iPad, PlayStation, bærbar computer og film. Derudover tilbydes du en pudemenu og valg af sengelinned.

Hotel Ohla Barcelona

Top rated
Barcelona
9.0 Fremragende (3777 anmeldelser)

Pool og gastronomi

1/3

Poolen:
Poolen er lille, men oplevelserne store. Nyd godt af afslapning ved poolen, yoga, koncerter, DJ-aftener samt den fantastiske udsigt over Sagrada Família og Casa Milà.

Godt til ganen:
Hotel Omm tilbyder et væld af lækkerier. Når sulten melder sig, kan du vælge at spise i baren, hvor der bydes på enkle retter tilberedt med friske kvalitetsprodukter, i sushibaren eller i den stjernebelønnede catalanske restaurant, hvor maden tilberedes foran gæsterne. Der er desuden en cocktailbar på terrassen.

Prikken over i’et:
Der er også en indendørs pool, som du kan benytte efter en gang massage eller en spabehandling.

Omm Palace

Puri

Pool og velvære

1/3

Poolen:
Gør dig klar til at komme i den 17. himmel (læs: etage), hvor du finder den smukkeste pool på tagterrassen med panoramaudsigt og poolbar.

Godt til ganen:
Nyd en gang “patatas bravas” eller let stegt foie gras med frugt ved kanten af poolen eller ved siden af hotellets springvand.

Prikken over i’et:
Udover poolen har hotellet også et helsecenter med motionsrum, en restaurant med sunde retter samt private boblebade på værelserne.

SB Diagonal Zero Barcelona

Barcelona
8.0 Meget godt (2754 anmeldelser)

Pool og beliggenhed

1/3

Poolen:
Poolens perfekte beliggenhed giver dig udsigt over hele Barcelona. Fra både poolen, liggestolen og hængekøjen kan du se helt til Montjuïc-bjerget, Port Vell og Tibidabo Forlystelsespark.

Godt til ganen:
Når solen går ned, kan du blive ved poolen og nyde klassiske tapasretter eller en gang paella.

Prikken over i’et:
Du har endvidere det ideelle udgangspunkt til at gå en tur på La Rambla, Passeig de Gràcia, i det gotiske kvarter og på havnen Port Vell.

Hotel Jazz

Top rated
Barcelona
9.0 Fremragende (4979 anmeldelser)

Uanset hvor du befinder dig i Barcelona, og om du er mest til afslapning, design, gastronomi eller ønsker at have alt inden for rækkevidde, så er du sikker på at få en skøn ferie ved kanten af poolen på alle disse hoteller i den catalanske hovedstad. Så hvilket hotel vælger du?