Hele verden

Fem perfekte hoteller for glutenallergikere

En hoteloplevelse skal helst være stressfri og tilpasset dine personlige ønsker og behov.

Det gælder også hoteller for glutenallergikere. I samarbejde med Dansk Cøliaki Forening og deres fantastiske Facebook-brugere har vi samlet en liste af hoteller, som alle har et godt udvalg af glutenfri retter. Så kan du både nyde den lækre mad og din ferie uden stress.

The Marlton

Det retro-romantiske The Marlton i Greenwich Village i New York har haft berømte stjerner som Jack Kerouac og Julie Andrews som gæster. Det er ikke sikkert, at de havde nogle specielle ønsker til deres mad, men hvis du er glutenallergiker, har hotellets stilige restaurant Margaux masser af lækre retter at vælge imellem. Køkkenet tilbyder en blanding af fransk, californisk og sydligt middelhavskøkken.

Hotellets menu variere efter hvilke økologiske, lokale råvarer, der er i sæson. Udover et stort udvalg af glutenfri retter, tilbyder hotellets restaurant også rigtig mange vegetariske og veganske muligheder.

The Marlton

Top rated
New York
8.9 Fremragende (1510 anmeldelser)

Rocco Forte Brown’s

Det er ikke alle steder, at britisk bagværk og glutenfri menu går hånd i hånd, men på Rocco Forte Brown’s i London er der mulighed for at nyde den traditionelle britiske afternoon tea – glutenfrit. Slap af i det klassiske engelske møblement, og nyd en luksus-pause fra sightseeing og shopping.

Du kan vælge mellem 17 forskellige slags te, og samtidig får du et stort udvalg af lækre, glutenfri sandwiches, kager og scones.

Brown's Hotel

Top rated
London
9.0 Fremragende (432 anmeldelser)

Atahotel Villa Pamphili

Dette afslappende spa-hotel er omkranset af en af Roms smukkeste parker og ligger i kort afstand fra Vatikanet. Hotellet har et exceptionelt welness-center med blandt andet swimmingpool med hydromassage, biosauna, tyrkisk bad og skønhedsbehandlinger.

Menuen på hotellet er lavet med hensyntagen til allergikere, og der er et glutenfrit område ved morgenmadsbuffeten.

Atahotel Villa Pamphili

Rom
7.5 Godt (3027 anmeldelser)

Ivory Playa

Ivory Playa på Mallorca har helt styr på deres glutenfri menu. På hotellet er der et dagligt opslag med dagens menu, og det er tydeligt markeret, hvilke glutenfri retter der er at vælge imellem. Desuden er der friskbagt glutenfri brød til morgenmad, hvis du efterspørger det.

Udover en god service for glutenallergikere, tilbyder Hotel Ivory Playa også masser af sportsaktiviteter til deres gæster. Prøv blandt andet golf, tennis, mountainbike og beach volley.

Hotel Ivory Playa

Top rated
Puerto de Alcudia
9.0 Fremragende (2366 anmeldelser)

Parador de Cardona

Det fire-stjernede luksushotel Parador de Cardona ved Barcelona tilbyder alle deres gæster en oplevelse i særklasse. Selve hotellet er et eventyrligt middelalderslot med den smukkeste udsigt over Pyrenæerne.

Hotellets køkken serverer flere udsøgte menuer, hvor der er kræset for detaljerne – også når det gælder deres glutenfri menuer, som er en særlig kulinarisk oplevelse. Nyd alle retterne med udsøgte, spanske vin fra hotellets vinkort.

Hotel Parador de Cardona

Top rated
Cardona
8.6 Fremragende (1081 anmeldelser)

Radisson Blu

Hvis du skal til Berlin, så sørger Radisson Blu for en behagelig og afslappende base for din storbyferie. Hotellet tilbyder blandt andet fitness med personlig træner og spa med biosauna, samt massage- og skønhedsbehandlinger.

Radisson Blu’s restaurant sørger også for en stor morgenmadsbuffet med et glutenfrit udvalg af blandt andet brød og müsli. Når det gælder andre måltider, er personalet gode til at anbefale retter uden gluten.

Radisson Blu Hotel, Berlin

Berlin
8.8 Fremragende (16020 anmeldelser)

Har du gode erfaringer med andre hoteller for glutenallergikere? Så skriv en kommentar nedenfor. Det vil være en stor hjælp for andre.