Hele verdenUsædvanlige hoteller

Find dit hotelhoroskop! Hvilket hotel passer til dig?

By , 22. marts 2017

Hvor skal du hen på din næste ferie? Hvis du ikke er sikker, så find svaret i dit hotelhoroskop. trivago magazine har nemlig matchet dit stjernetegn til et hotel, der passer til dig.

 

 

Vædder

Vædderen-hotel-stjernetegn

 • Styrker: Modig, beslutsom, selvsikker, entusiastisk, optimistisk, ærlig, passioneret
 • Svagheder: Utålmodig, humørsyg, temperamentsfuld, impulsiv, aggressiv
 • Elsker: Komfortabelt tøj, at have en lederrolle, fysiske udfordringer, individuel sport
 • Kan ikke lide: At være inaktiv, forsinkelser, arbejde der ikke udnytter ens talenter

Det bedste hotel til Vædderen:

Kex-Hotel-Reykjavik

Vædderen behøver ikke et luksuriøst, fem-stjernet hotel med pool, for at ferien bliver en succes. Hotellet skal nemlig først og fremmest være en god base til alle de fysiske udfordringer, som Vædderen kaster sig ud i.

Rex-Hotel-Reykjavik-Morgenmad

Derfor er Kex Hostel i Reykjavik på Island perfekt til Vædderen. Her er du altid tæt på den vilde, islandske natur, og du kan teste dine egne grænser med alt fra vandretur, hvalsafari, paragliding og surfing. Kex Hostel tilbyder selv en ægte, islandsk roadtrip-oplevelse omkring The Golden Circle, hvor du ser det bedste af den islandske natur.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/?cpt=183381902&iRoomType=7&iPathId=84866&iGeoDistanceItem=1833819&aDateRange%5Barr%5D=2017-04-09&aDateRange%5Bdep%5D=2017-04-10&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

 

Tyren

Tyren-hotel-stjernetegn

 • Styrker: Pålidelig, tålmodig, praktisk, hengiven, ansvarlig, stabil
 • Svagheder: Stædig, besidderisk, kompromisløs
 • Elsker: Havearbejde, madlavning, musik, romantik, at arbejde med hænderne
 • Kan ikke lide: Pludselige ændringer, komplikationer, usikkerhed, syntetiske stoffer

Det bedste hotel til Tyren:

Hvis der er noget, som Tyren elsker, er det et roligt hotel, hvor man kan fordybe sig med sin yndlingshobby – en stille ø udenfor den travle hverdag.

Med et ophold på Belmond Villa San Michele er du sikker på, at den afslappede, italienske atmosfære smitter af. Hotellet ligger i byen Fiesole, kun en halv time væk fra Firenze og er omgivet af smuk, toscansk natur. Som en del af dit ophold kan du dykke ned i den lokale madkultur med et madlavningskursus med Belmond Villa Michele’s køkkenchef, Attilio Di Fabrizio. Her lærer du at forberede, tilberede og smage de bedste retter fra regionen.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/?cpt=4504602&iRoomType=7&iPathId=45860&iGeoDistanceItem=45046&aDateRange%5Barr%5D=2017-04-09&aDateRange%5Bdep%5D=2017-04-10&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

 

Tvillingerne

 • Styrker: Blid, kærlig, nysgerrig, fleksibel, god til at lære hurtigt og til at udveksle idéer
 • Svagheder: Nervøs, inkonsekvent, ubeslutsom
 • Elsker: Musik, bøger, magasiner, at tale med stort set alle, små ture rundt om i byen
 • Kan ikke lide: At være alene, at være begrænset, gentagelser og rutine

Det bedste hotel til Tvillingerne:

Med din forkærlighed for bøger og en lyst til at være sammen andre, er der ikke nogen tvivl om, at du har brug for et hotel i storbyen, der også bugner med læsestof, og det er lige præcis, hvad The NoMad Hotel i New York er: Hotellets store biblioteksværelse er enhver bogorms drøm, og her kan du hyggesnakke over en cocktail med både bøger og pejs i baggrunden.

For Tvillinger er hotellet perfekt placeret: Kun 1,6 km fra centrum, så du kan tage på små ture rundt om i New Yorks gader.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/?cpt=230075002&iRoomType=7&iPathId=34812&iGeoDistanceItem=2300750&aDateRange%5Barr%5D=2017-04-09&aDateRange%5Bdep%5D=2017-04-10&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

 

Krebsen

 • Styrker: Ihærdig, fantasifuld, loyal, emotionel, sympatisk, overbevisende
 • Svagheder: Humørsyg, pessimistisk, mistænksom, manipulerende, usikker
 • Elsker: Kunst, hjemme-hobbyer, slappe af ved vandet, hjælpe andre, god mad med venner
 • Kan ikke lide: Fremmede, kritik om sin mor, at afsløre for mange personlige detaljer.

Det bedste hotel til Krebsen:

Vand, afslapning, vand og god mad med dine bedste venner er vigtigt, når du skal på ferie, Krebs. Derfor har du brug for et hotel, der giver dig alle tre dele. Løsningen er at bo på Hospes Maricel & Spa Mallorca, et af solskinsøens bedste strandhoteller.

Her er der masse af muligheder for at slappe af ved vandet: Ved poolen, ved stranden og i hotellets spa. Og selvfølgelig kan du dele nogle fantastiske måltider med vennerne. Alene morgenmadsmenuen inkluderer 30 lækre retter/drikkevarer fra appelsinjuice og crossaint til trøffelsandwich og mallorcansk tærte med spansk skinke. Selv kalder hotellet det ”Verdens bedste morgenmad”. Om aftenen kan du og vennerne smage de lækre fiskeretter fra Maricel Restaurant.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/?cpt=13607102&iRoomType=7&iPathId=73271&iGeoDistanceItem=136071&aDateRange%5Barr%5D=2017-04-09&aDateRange%5Bdep%5D=2017-04-10&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

 

Løven

 • Styrker: Kreativ, passioneret, gavmild, varmhjertet, munter, humoristisk
 • Svagheder: Arrogant, Stædig, selvcentreret, doven, ufleksibel
 • Elsker: Teater, ferier, at blive beundret, dyre ting, stærke farver, sjov med venner
 • Kan ikke lide: At blive ignoreret, at stå ansigt til ansigt med en svær situation, ikke at blive behandlet som en dronning/konge

Det bedste hotel til Løven:

At være doven og samtidig blive behandlet som en kongelig? Løven forventer hverken mere eller mindre af sin ferie. Heldigvis er der en perfekt hotelløsning: All-inclusive hotel.

På Seaside Los Jameos Playa på Lanzarote får du hele pakken, når du bestiller et all-inclusive ophold: Morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, drikkevarer, pools, spa, sportsfaciliteter og meget mere – uden du skal have pungen op af lommen én eneste gang. Så kan du selv vælge, hvor aktiv du vil være på ferien, men én ting er sikker: Du vænner dig hurtigt til at blive forkælet.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/?cpt=739102&iRoomType=7&iPathId=31901&iGeoDistanceItem=7391&aDateRange%5Barr%5D=2017-04-09&aDateRange%5Bdep%5D=2017-04-10&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

 

Jomfruen

 • Styrker: Loyal, analytisk, venlig, hårdtarbejdende, praktisk
 • Svagheder: Genert, bekymret, (selv)kritisk, prioriterer arbejde mere end sjov
 • Elsker: Dyr, sund mad, bøger, natur, renlighed
 • Kan ikke lide: Uhøflighed, at bede om hjælp, at være midtpunkt.

Det bedste hotel til Jomfruen:

Jomfruen har ikke bare brug for et hotel i centrum af storbyen. Det er for kaotisk og larmende, og hun vil til enhver tid foretrække storslået natur over skyskrabere.

Four Seasons Tented Camp Golden Triangle i Chiang Rai er det perfekte hotel for Jomfruen: Midt i Thailands eksotiske bambusskov, og med kun 15 værelser, er hotellet både en eksklusiv og uforglemmelig oplevelse. Her kommer du helt tæt på den spektakulære natur, og for den dyrevenlige Jomfru er der endnu en bonus: Som gæst på Four Seasons Tented Camp Golden Triangle får du lov til at komme helt tæt på stedets elefanter. Elefanterne er reddet fra dårlige forhold, og nu lever de et lykkeligt liv i den thailandske jungle, hvor deres bliver sørget for af deres erfarne elefantpassere.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/?cpt=15694602&iRoomType=7&iPathId=383&iGeoDistanceItem=156946&aDateRange%5Barr%5D=2017-04-09&aDateRange%5Bdep%5D=2017-04-10&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

 

Vægten

 • Styrker: Samarbejdsvillig, diplomatisk, imødekommende, social
 • Svagheder: Ubeslutsom, undgår konfrontationer, bærer nag, selvmedlidenhed
 • Elsker: Harmoni, mildhed, at dele med andre, udendørsliv
 • Kan ikke lide: Vold, uretfærdighed, højrøstethed, komformitet

Det bedste hotel til Vægten:

Som Vægt har du brug for et hotel, der ikke bare sørger for, at du har tag over hovedet og en seng at sove i. Med din milde, imødekommende personlighed og din lyst til at kombinerer det harmoniske med udendørsliv, er et hotel som Chiva-Som International Health Resort i Hua Hin, Thailand er det perfekte match.

Hotellet er anderkendt for at være en af de bedste spa-destinationer i verden. Her fokuserer man på holistisk sundhed, så både krop og sind bringes i balance. Ud over cardio og bodytoning byder Chiva-Som International Health Resort på 14 typer Mind & Body træning f.eks. Flow yoga, Hatha yoga, Tai Chi Chuan og Sunrise yoga. Stedet tilbyder også konsultationer fra læger, terapeuter og konsulenter, der giver dig holistiske løsninger til en stærk krop og et roligt sind.

Hotellet har ikke færre end 70 behandlingsrum og serverer egne økologiske frugter og grøntsager, så du kan booste din sundhed og indre balance.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/?cpt=11107502&iRoomType=7&iPathId=532&iGeoDistanceItem=111075&aDateRange%5Barr%5D=2017-04-09&aDateRange%5Bdep%5D=2017-04-10&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

 

Skorpionen

 • Styrker: Opfindsom, modig, passioneret, en god ven
 • Svagheder: Mistillid, jaloux, hemmelighedsfuld, aggressive
 • Elsker: Sandhed, fakta, at have ret, livslange venskaber, at drille
 • Kan ikke lide: Uærlighed, at afslører hemmeligheder, passive mennesker

Det bedste hotel til Skorpionen:

De drillesyge og opfindsomme Skorpioner vil helt sikkert blive begejstret for et hotel, hvor alt ikke er, som det ser ud til ved første øjekast. Det gør ikke noget, hvis hotellet overrasker og interiøret tager en uventet drejning.

Vliegtuigsuite er mildest talt et anderledes hotelværelse, der ikke ser ud som alle andre: I stedet for fire vægge i firkantet bygning får du nemlig dit helt eget fly. Flyet er i virkeligheden en 40 meter lang luksus-suite, som inkluderer køkken, jacuzzi og infrarød sauna. Der er også tre fladskærme om bord, så du kan se din yndlings in-flight film, og der er ikke nogen grund til at frygte kedelig flymad. Du får nemlig serveret luksusmorgenmad på flyet.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/?cpt=131420902&iRoomType=7&iPathId=472943&iGeoDistanceItem=1314209&aDateRange%5Barr%5D=2017-04-09&aDateRange%5Bdep%5D=2017-04-10&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

 

Skytten

 • Styrker: Gavmild, idealistisk, humoristisk sans
 • Svagheder: Lover mere end han kan holde, utålmodig, udiplomatisk
 • Elsker: Frihed, rejser, filosofi, udendørsliv
 • Kan ikke lide: Omklamrende mennesker, begrænsninger, alt for mange detaljer

Det bedste hotel til Skytten:

Rejser spiller en stor rolle i Skyttens liv, men det er ikke ligefrem overbefolkede storbyferie, der ligger først på ønskelisten. Skytten elsker nemlig at have frihed og udendørsliv, så hotellet skal helst være tæt på (og allerhelst midt i) naturen.

Rhino Lodge ligger midt i Chitwan nationalparken. Du vågner op midt i den smukke, nepalesiske natur, og hver dag er et eventyr, hvor du udforsker nationalparken til lands og til vands. Nepal er rodfæstet i Østens filosofi, så hvis du får også en hotel-oplevelse, der imødekommer din idealistiske og filosofiske side.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/?cpt=187816902&iRoomType=7&iPathId=85939&iGeoDistanceItem=1878169&aDateRange%5Barr%5D=2017-04-09&aDateRange%5Bdep%5D=2017-04-10&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

 

Stenbukken

 • Styrker: Ansvarsfuld, disciplineret, selvkontrol, gode ledere
 • Svagheder: Bedrevidende, barske, nedladende, forventer det værste
 • Elsker: Familie, traditioner, musik, godt håndværk
 • Kan ikke lide: Næsten alt, hvis det bliver for meget

Det bedste hotel til Stenbukken:

Er du Stenbuk, er du glad for både nære familieværdier og traditioner. Derfor har du brug for et hotel, hvor der er plads til hele familien, og hvor det er tilladt at lege hele tiden. Med andre ord er Hotel Legoland helt perfekt til Stenbukken. Hvis et ophold på Hotel Legoland ikke allerede er en fast familietradition, så kan du starte nu.

Legoland åbner d. 1. april, og når du bor på Hotel Legoland er du kun få skridt fra rutchebaner, piratbåde, Jungle Racers og indianerlejr. For de mere ansvarsfulde og disciplinerede Stenbukke mellem 7 og 13 år er det også muligt at komme i trafikskole og få et kørekort med navn og foto.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/?cpt=5399202&iRoomType=7&iPathId=45097&iGeoDistanceItem=53992&aDateRange%5Barr%5D=2017-04-09&aDateRange%5Bdep%5D=2017-04-10&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

 

Vandmanden

 • Styrker: Progressiv, original, uafhængig, humanitær
 • Svagheder: Flygter fra følelsesmæssige udbrud, temperamentsfuld, kompromisløs, distanceret
 • Elsker: Sjov med vennerne, hjælpe andre, kæmpe for en god sag, intellektuelle samtaler, folk der lytter
 • Kan ikke lide: Begrænsninger, brudte løfter, at være alene, kedelige situationer, folk der er uenige

Det bedste hotel for Vandmanden:

Som det progressive og humanitære menneske du er, dejlige Vandmand, bliver dine rejser ofte til mere end bare ferie. Med din passion for andre mennesker er det vigtigt for dig at finde et hotel, der aktivt støtter en god sag, og hvis du har mulighed for at involvere dig personligt, er det bare endnu bedre.

Hotellet Green Leaf Boutique i Siem Reap, Cambodja, bør uden tvivl dit næste hotel. Hotellet byder ikke kun på lækre værelser, swimmingpool, yoga og ture til Angkor Wat. Hotellet påtager sig en aktiv rolle ved blandt andet at sørge for rammerne for lægeundersøgelser for lokale eller bedre boligforhold på det lokale børnehjem.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/?cpt=465227402&iRoomType=7&iPathId=85105&iGeoDistanceItem=4652274&aDateRange%5Barr%5D=2017-04-09&aDateRange%5Bdep%5D=2017-04-10&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

 

Fiskene

 • Styrker: Medfølende, kunstnerisk, intuitiv, mild, klog, musikalsk
 • Svagheder: Frygtsom, stoler for let på andre, ønsker at flygte fra virkeligheden
 • Elsker: At være alene, sove, musik, romantik, at svømme, visuelle medier
 • Kan ikke lide: Folk der er bedrevidende, kritik, fortidens spøgelser, enhver form for ondskab

Det bedste hotel for Fiskene:

Din kunstneriske og musikalske personlighed passer godt til et hotel, der ikke følger normen i forhold til almindelig hotel-indretning. Det gør ikke noget, at der er nogle mere utraditionelle, kunstneriske detaljer. Tværtimod. Og endnu bedre er det, hvis hotellets omdrejningspunkt er musik.

BackStage Hotel i Amsterdam er alt det, som Fiskene drømmer om: Det er et laidback hotel, der både har musikalsk indretning og sjæl. Hotellets bar byder på live sessions fra forskellige musikere, og hvis du selv har talent, opfordrer hotellet dig til at spille i baren. Atmosfæren er hyggelig og uformel, og der er både værelser til solo-artisten, duoer, trioer og femmands-bands. Hvis du vil udforske Amsterdams andre kunstneriske sider, så er byens vigtigste muséer som Rijksmuseum og Van Gogh Museum lige rundt om hjørnet.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/?cpt=10591602&iRoomType=7&iPathId=46814&iGeoDistanceItem=105916&aDateRange%5Barr%5D=2017-04-09&aDateRange%5Bdep%5D=2017-04-10&iViewType=0&bIsSeoPage=false&bIsSitemap=false&"]

 

Passer hotellet til dit stjernetegn?