Tyskland

Luksus i Tyskland: 6 hoteller med privat sauna

En tur i sauna er dejligt afslappende.

Men nogle gange ødelægges oplevelsen af forstyrrende gæster, som enten larmer eller tysser på andre. Heldigvis findes der en løsning: Hotelværelse med privat sauna.

Vi har samlet en oversigt over seks hoteller, som tilbyder værelser eller suiter med egen sauna. Her kan du gøre lige hvad du vil, uden at skulle tage hensyn til andre gæster.

 

Wellnesshotel i det vestlige Tyskland

1/2

Vælg mellem to wellnesslejligheder og fire wellness-suiter. Værelserne måler fra 30 til 65 m² og indeholder udover privat sauna også et stort hjørnebadekar eller boblebad. Herudover kan du benytte hotellets wellnessområde Neandertal Therme.

Sådan bliver din wellnessferie noget helt særligt:

• Overvær hotelrestaurantens kokke i aktion, mens tænderne løber i vand.
• Glem hverdagens stress og jag med yoga eller en omgang klangmeditation    (eller giv det i det mindste et helhjertet forsøg).
• Slap af i hotellets bar med en velskænket Land Gut Höhne Pils om aftenen.

Hotel Land Gut Höhne

Mettmann, 3.3 km til Neanderthal Museum
8.4 Meget godt (4169 anmeldelser)
Fremragende Faciliteter 8.5 / 10
Se hotel

Hotel med privat sauna i Berlin

1/2

For saunafans er en suite med egen sauna en uovertruffen oplevelse – så er det endelig dig, der bestemmer lydniveau og dresscode! Herudover venter der en kingsizeseng, panoramavinduer og et stort badeværelse, det hele fordelt på rummelige 65 m². Og hvis egen sauna ikke er nok, er dit værelse også udstyret med dit helt eget boblebad!

Vild med bobler? Her finder du flere hoteller med eget boblebad.

Sådan bliver din wellnessferie noget helt særligt:

• Hop rundt i den dunbløde seng i en af hotellets bløde badekåber efter badet.
• Find dit voksne jeg frem igen senere på aftenen, og prøv et par af de spændende drinks i HNYBar Berlin. Var det f.eks. noget med en middelhavsinspireret Martini med rosmarin?

Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

Top rated
Berlin, 6.8 km til Airport Berlin Tegel
8.6 Fremragende (8272 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.1 / 10
Se hotel

Hotel i Heidelberg med privat sauna

1/2

Det moderne 4-stjernede hotel Bergheim41 byder indenfor i flotte juniorsuiter med moderne indretningsstil og diverse komfortelementer. Efter en dejlig tur i sauna kan du bare beholde badekåben på og slentre ud på din helt egen tagterrasse, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen.

Hotel Bergheim41 im Alten Hallenbad

Top rated
Heidelberg, 3.6 km til Abtei Neuburg
8.6 Fremragende (586 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.1 / 10
Se hotel

Slap af på et hotel med egen sauna på øen Femern

1/2

Strandhotel Bene er det eneste 4-stjernede hotel på øen Femern i Østersøen, og wellnessværelserne er udført med stor kærlighed til de enkelte detaljer. Tag plads i din private sauna, og køl herefter af på værelsets altan. Trænger du til lidt bevægelse? Så kan du teste dine evner som surfer eller kitesurfer.

Sådan bliver din wellnessferie noget helt særligt:

• Nyd udsigten over Østersøen fra altanen, og tag nogle dybe indåndinger i den salte havluft. Glem alt om perfekt frisure, og lad vinden blæse dig vildt om ørerne.
• Prøv dit held i Golfpark Femern, og giv vinden skylden, når golfbolden trods alle anstrengelser ikke vil, som du vil.
• Om aftenen kan du slappe af i hotelrestauranten, der serverer lækkerier som hjortecarpaccio og hjemmelavet gløgg.

Strandhotel Bene

Top rated
Burg, 10.2 km til Fähre Puttgarden-Rødby
8.9 Fremragende (897 anmeldelser)
Fremragende Service 9.3 / 10
Se hotel

Overnat i en suite med privat sauna i Schwarzwald

1/2

I spasuiterne på Hotel Ritter Durbach kan du blive varmet godt igennem i din helt egen sauna, evt. efterfulgt af afslappende stunder foran den private kamin. Suiten udgør din helt egen private wellness-oase, som du kan nyde med din udkårne.

Sådan bliver din wellnessferie noget helt særligt:

• Nyd et udsøgt måltid i stjernerestauranten Wilder Ritter, og prøv noget       andet, end du plejer, f.eks. mørt vildlam tilberedt i hø.
• Læs op på vinlektien inden ferien, og imponer dine medrejsende ved at    give  den som vinconnaisseur i mødet med restaurantens vinkort (restaurantens vinkælder tæller over 700 vine).
• Vin er godt for mange ting: Forkæl dig selv med en sauvignon-behandling i   hotellets spa. Så forsvinder randene under øjnene fra sidste aftens vinorgie   på naturlig vis.

Hotel Ritter Durbach

Top rated
9.1 Fremragende (1155 anmeldelser)
Fremragende Service 9.4 / 10
Se hotel

Slap af på et hotel med egen sauna direkte ud til Rhinen

1/2

Par på jagt efter tosomhed i spektakulære rammer kan vælge mellem tre rummelige wellness-suiter ved navn Potsdam, Niederrhein eller Leipzig. Suiternes indretning er inspireret af forskellige søsterhoteller. Du kan bl.a. glæde dig til egen sauna, boblebad og et forfriskende regnskovsbrusebad – klar, parat, slap af!

Sådan bliver din wellnessferie noget helt særligt:

• Nyd et udsøgt måltid i restauranten RheinArt, der, som navnet antyder, byder på en unik kombination af kulinariske og kunstneriske oplevelser. Læg hertil den flotte udsigt over Rhinen, og du har opskriften på en uforglemmelig aften.
• Tag på cykeltur gennem det grønne Rhinland ad de hyggelige cykelstier langs floden. Vel hjemme på hotellet igen er wellnessområdet pludselig dobbelt så stor en nydelse!

Det var vores hoteltips til skønne saunaophold på tomandshånd. Har du fundet en favorit, eller kender du andre hoteller med privat sauna? Så fortæl meget gerne om dem i en kommentar.

Hotel Rheinpark Rees

Rees, 3.3 km til Haus Aspel
8.3 Meget godt (1245 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9 / 10
Se hotel

Vis kommentarer