Tyskland

Luksus i Tyskland: 6 hoteller med privat sauna

En tur i sauna er dejligt afslappende.

Men nogle gange ødelægges oplevelsen af forstyrrende gæster, som enten larmer eller tysser på andre. Heldigvis findes der en løsning: Hotelværelse med privat sauna.

Vi har samlet en oversigt over seks hoteller, som tilbyder værelser eller suiter med egen sauna. Her kan du gøre lige hvad du vil, uden at skulle tage hensyn til andre gæster.

 

Wellnesshotel i det vestlige Tyskland

1/2

Vælg mellem to wellnesslejligheder og fire wellness-suiter. Værelserne måler fra 30 til 65 m² og indeholder udover privat sauna også et stort hjørnebadekar eller boblebad. Herudover kan du benytte hotellets wellnessområde Neandertal Therme.

Hotel Land Gut Höhne

Mettmann
8.4 Meget godt (4193 anmeldelser)

Hotel med privat sauna i Berlin

1/2

For saunafans er en suite med egen sauna en uovertruffen oplevelse – så er det endelig dig, der bestemmer lydniveau og dresscode! Herudover venter der en kingsizeseng, panoramavinduer og et stort badeværelse, det hele fordelt på rummelige 65 m². Og hvis egen sauna ikke er nok, er dit værelse også udstyret med dit helt eget boblebad!

Vild med bobler? Her finder du flere hoteller med eget boblebad.

Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade

Top rated
Berlin
8.6 Fremragende (8436 anmeldelser)

Hotel i Heidelberg med privat sauna

1/2

Det moderne 4-stjernede hotel Bergheim41 byder indenfor i flotte juniorsuiter med moderne indretningsstil og diverse komfortelementer. Efter en dejlig tur i sauna kan du bare beholde badekåben på og slentre ud på din helt egen tagterrasse, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen.

Hotel Bergheim41 im Alten Hallenbad

Top rated
Heidelberg
8.7 Fremragende (642 anmeldelser)

Slap af på et hotel med egen sauna på øen Femern

1/2

Strandhotel Bene er det eneste 4-stjernede hotel på øen Femern i Østersøen, og wellnessværelserne er udført med stor kærlighed til de enkelte detaljer. Tag plads i din private sauna, og køl herefter af på værelsets altan. Trænger du til lidt bevægelse? Så kan du teste dine evner som surfer eller kitesurfer.

Strandhotel Bene

Top rated
Burg
8.9 Fremragende (905 anmeldelser)

Overnat i en suite med privat sauna i Schwarzwald

1/2

I spasuiterne på Hotel Ritter Durbach kan du blive varmet godt igennem i din helt egen sauna, evt. efterfulgt af afslappende stunder foran den private kamin. Suiten udgør din helt egen private wellness-oase, som du kan nyde med din udkårne.

Hotel Ritter Durbach

Top rated
Durbach
9.1 Fremragende (1178 anmeldelser)

Slap af på et hotel med egen sauna direkte ud til Rhinen

1/2

Par på jagt efter tosomhed i spektakulære rammer kan vælge mellem tre rummelige wellness-suiter ved navn Potsdam, Niederrhein eller Leipzig. Suiternes indretning er inspireret af forskellige søsterhoteller. Du kan bl.a. glæde dig til egen sauna, boblebad og et forfriskende regnskovsbrusebad – klar, parat, slap af!

Rheinpark Rees

Rees
8.3 Meget godt (1300 anmeldelser)