Danmark

Hotel nær Kastrup Lufthavn – gør rejsen nem og bekvem

Kender du det, når man har fundet nogle gode, billige flybilletter, men afgangstidspunktet er helt håbløst? Eller når man efter en lang flyvetur ankommer træt og stadig har turen hjem fra lufthavnen foran sig?

Gør rejsen til en behagelig oplevelse ved at tage en ekstra overnatning på et hotel nær Kastrup Lufthavn – måske kan du endda unde dig selv den luksus, selvom din flyafgang ikke ligger på helt så skævt et tidspunkt?

Københavns Lufthavn er Danmarks travleste lufthavn med 750 daglige flyvninger på alle tidspunkter af døgnet. For at undgå den stressende morgentrafik eller en lang tur med nattog uden søvn, har vi fundet fem hoteller tæt på lufthavnen.

Hotel nær Terminal 3

1/3

Med kun to minutters gang til Terminal 3 er Clarion Hotel Copenhagen Airport det tætteste du kommer på faktisk at overnatte i lufthavnen. Og så tilmed på femstjernet hotel. Den korte afstand til landingsbanen behøver dog ikke betyde, at nattesøvnen bliver forstyrret, da de lyse rummelige værelser er ekstra lydisolerede. Og hvorfor ikke gøre opholdet til en endnu mere afslappende oplevelse i hotellets spaområde. Start morgenen med et dyp i saltvandspoolen og mærk hvordan aromadampbadet afspænder musklerne. Udnyt hotellets træningsfaciliteter til at holde formen ved lige eller forhør dig i receptionen om anbefalede ruter og begiv dig ud på en rask gåtur til vandet – lystbådehavnen ligger kun 800 meter derfra.

Skal du nå et tidligt fly, er der mulighed for at få morgenmad allerede fra kl. 04.30. Restauranten Kitchen & Table er åbnet i efteråret 2018 med et spændende koncept udviklet af den internationalt anerkendte kok Marcus Samuelsson. Her kan du opleve smagsindtryk fra Manhattan frembragt i en spændende fusion med friske nordiske råvarer. Stil den lille sult med en af de lette anretninger i Bar & Lounge, hvor du også kan prøve en lokalt brygget øl.

Hotellet ligger i forbindelse med lufthavnens parkeringsområde P7 og både metroen og togstationen er at finde i Terminal 3. Vil du undgå at stå i kø, når du skal tjekke ud, tilbyder hotellet Express Checkout service – så er du hurtigt på vej til dit fly.

Clarion Copenhagen Airport

Top rated
København, 4.6 km til Amager Centret
9.1 Fremragende (15183 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.2 / 10
Se hotel

Lufthavnshotel med firestjernet forkælelse

1/3

AC Hotel Bella Sky Copenhagen er et firestjernet Marriott-hotel for dig, der gerne vil have lidt mere ud af dit ophold. Designhotellet er en arkitektonisk genistreg med betagende lysindfald og naturlige materialer, der tilsammen skaber en indbydende atmosfære, og så ligger hotellet nær Kastrup Lufthavn.

Find dig til rette på et af de nydeligt indrettede værelser i en moderne, skandinavisk stil med spændende udkig gennem de geometriske vinduespartier. Efter en lang rejsedag kan du få gang i blodomløbet med en Full Body Massage i Bella Sky Spa eller et træningspas til hotellets fitness-faciliteter. Royal Golf Club ligger desuden lige ved siden af hotellet og giver mulighed for en løbetur i det grønne landskab eller måske endda et slag golf på deres driving range, der er åben for alle mod betaling.

Hotellet har et bredt udvalg af spisesteder til alle døgnets måltider. Sammensæt din egen start på dagen i morgenmadsbuffeten. Skal det være i den lette ende, kan du i Library-restauranten få en kyllingesandwich eller lækker pastaret med laks. Du kan også stige til vejrs til 23. etage, hvor du finder Sukaiba Copenhagen, der byder på både sushi og andre japansk inspirerede smagsoplevelser. Prøv for eksempel dansk oksehøjreb med et spændende tvist af frisk wasabirod og yuzudressing. Middagen kan du også gøre til en gastronomisk oplevelse under lanternerne i den sofistikerede Restaurant B A S A L T, hvor danske specialiteter af sæsonens lokale råvarer omhyggeligt bliver tilberedt over åben ild.

AC Hotel Bella Sky Copenhagen har gode transportmuligheder med busser og metrostation i gåafstand. Fra Bella Center Station, 500 meter fra hotellet, er der forbindelse til Ørestad, hvor metroen kører jer direkte til lufthavnen samt Københavns Hovedbanegård. For et mindre beløb udbyder hotellet også en shuttle service til lufthavnen med afgang hver halve time mellem klokken 6.30 og 23.00. Med kun seks minutters kørsel fra lufthavnen behøver der ikke gå lang tid, fra du står ud af flyet til du kan nyde en drink i Cigar Loungen med udsigt over smukke København.

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

København, 3.1 km til Amager Centret
8.3 Meget godt (18372 anmeldelser)
Fremragende Bygning 8.9 / 10
Se hotel

Bæredygtigt hotel nær Kastrup Lufthavn

1/3

Crowne Plaza Copenhagen Towers, nær Kastrup Lufthavn er ikke bare et lækkert firstjernet hotel, men har også et grønt fokus. Konceptet Responsible Hospitality by BC Hospitality Group har sat bæredygtighed som det bærende element i alle beslutninger. Fra indeklima og energiforbrug til fødevarer og transport, der er tænkt på det hele. Værelserne er stilfuldt indrettede med designermøbler fra Paustian fremstillet af genbrugsmaterialer.

Vælger I en suite eller et clubværelse, får I adgang til den eksklusive Club Lounge. Her kan I indtage både varme og kolde drikke, morgenmad og andre lækkerier afhængigt af tidspunktet på dagen. Tag kaffen med ud på terrassen og mærk, hvordan byen pulserer udenfor eller udnyt tiden effektivt og få noget arbejde fra hånden i Club Lounge Businesscenter. Der er selvfølgelig også mulighed for at oparbejde en god appetit i træningscenteret inden spisetid. Nyd en nærende salat efterfulgt af en håndbrygget kaffe i Orango Coffee eller prøv de bæredygtige Finca Pura Vida-bønner fra Guatemala med undertoner af chokolade og karamel.

I Restauranten BARK og den tilhørende BARK Bar & Lounge venter der dig en stemningsfuld, ja faktisk ligefrem livsbekræftende, indendørs naturoplevelse. Her sidder man omkranset af fuldvoksne træer og planter. Restauranten, der med egne ord er en hyldest til naturen, har fokus på alt, hvad der er godt for dig og miljøet. Med udgangspunkt i dyrevelfærd, fairtrade og økologi bygger menuen på danske madtraditioner, og alt hvad du sætter tænderne i er tilberedt omhyggeligt af lokalt producerede sæsonvarer. Prøv for eksempel de hjemmelavede flæskesvær med røget mayo eller måske en portion tagliatelle med vesterhavsost kan friste?
Turen til og fra lufthavnen klares hurtigt og nemt ved at benytte shuttlebussen, der afgår hver halve time mod et lille beløb. Hvis du ønsker at komme lidt omkring, kan du som noget helt særligt leje en VW UP elbil eller en Tesla el-cykel. Ankommer du i bil, kan du mod betaling benytte hotellets parkeringsfaciliteter, men faktisk kan du med fordel lade bilen stå, for med Ørestad metrostation lige uden for døren, kan du inden for ti minutter være i lufthavnen, og det samme gælder Københavns centrum. Det bliver ikke meget nemmere!

Crowne Plaza Copenhagen Towers

Top rated
København, 4.3 km til Amager Centret
8.6 Fremragende (3432 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9 / 10
Se hotel

Charmerende hotel nær Kastrup Lufthavn – tæt på Hovedbanen.

1/3

Hvis du planlægger at rejse med tog, er det ideelt at overveje Best Western Hotel Hebron lige ved Hovedbanegården og dermed et hotel nær Kastrup Lufthavn. Det lille trestjernede hotel scorer stort på charme og har med tre minutters gang til toget den bedste beliggenhed, hvis du gerne vil opleve lidt af Københavns storbyliv, før du skal videre.

Kom godt fra start med en skandinavisk morgenmadsbuffet inspireret af årstiden. Hvis vejret tillader det, er der tilmed mulighed for at trække udenfor og spise i det fri, til synet af byen, der vågner. Bestil en specialbrygget kaffe to-go og tag den med på opdagelse i Københavns gader. Hvis du ikke allerede har udset dig en restaurant, kan du nemt og bekvemt få aftenens måltid bragt op på værelset. Hotellet har flere samarbejdspartnere, der bringer mad ud fra byens restauranter, heriblandt JUST EAT – så er det blot op til dig at beslutte, hvad du mest har lyst til.

Når det er tid til at vende næsen mod flyet, tager togturen til lufthavnen kun 13 minutter. Som en særlig service kan hotellet tilmed arrangere at få bragt din bagage til lufthavnen – så har du hænderne fri til for eksempel at finde lidt læsestof til rejsen.

Best Western Hebron

København, 3 km til Amager Centret
8.1 Meget godt (3008 anmeldelser)
Fremragende Morgenmad 8.9 / 10
Se hotel

Betagende lufthavnshotel, der får dig til at føle dig hjemme

1/3

Det firestjernede designhotel Andersen Boutique Hotel tager komfort til helt nye højder og gør en ekstra indsats for, at du skal føle dig hjemme. Giv dine personlige præferencer råderum og udvælg et værelse med netop det farvetema, der appellerer til dit humør og din smag. Mærk, hvordan de farverige kombinationer opkvikker og skaber harmoni, og lad dig inspirere af unikke designløsninger.

Bekvemmeligheden bliver sat yderligere i fokus med hotellets pudemenu. Kryb i seng og hvil hovedet på lige netop den type pude, der passer dig – den rigtige pude er en forudsætning for god nattesøvn. Vågn veludhvilet op til en økologisk morgenbuffet og frisk Nespresso-kaffe. Lej en cykel eller bestil en guidet løbetur og udforsk Københavns gader. Hotellet har desuden et samarbejde med Studio Vesterbro, hvor du kan få rabat på yoga, hvis du har brug for et meditativt åndehul.

Hver dag mellem klokken 17 og 18 er der gratis Winehour i Andersen Lobby Lounge. Brug tiden på at networke eller få anbefalinger til spændende spisesteder. Forkæl smagsløgene på en af de mange restauranter og barer, der befinder sig i gåafstand fra hotellet. Kun syv minutters gang derfra ligger Kødbyen med sit varierede udvalg af hippe restauranter og barer, og et lille stenkast væk har I Rådhuspladsen, hjertet af København. Hovedbanegården ligger lige om hjørnet, og herfra du har en direkte forbindelse til Københavns lufthavn – det tager kun 13 minutter, så er I ready for take off! Så dette er et hotel nær Kastrup og med mulighed for at opleve lidt af hovedstadens fortræffeligheder.

Andersen Boutique Hotel

København, 2.9 km til Amager Centret
8.3 Meget godt (2419 anmeldelser)
Fremragende Service 9.2 / 10
Se hotel