Danmark

Hotel LEGOLAND® – et hotel, der inviterer til leg

Hvor skal I tage på ferie med familien i år? Hvad med Danmarks bedste familiehotel: Hotel LEGOLAND®!

Hotel LEGOLAND er næsten en forlystelsespark i sig selv. Her bliver arrangeret skattejagter og byggekonkurrencer, og hotellets indretning inviterer i sig selv til leg og opdagelse. Man støder hele tiden på nye underholdende detaljer – selv på toilettet.

På trivago magazine har vi fået lov til at tage et smugkig på den store nyhed på Hotel LEGOLAND: De nye LEGO NINJAGO® værelser!

Der er i alt 24 nye LEGO NINJAGO værelser, som I kan bo på, og efter en sjov dag i den nye LEGO NINJAGO World i LEGOLAND kan I overnatte med Jay, Kai, Zane, Nya og alle de andre seje ninjaer.

Der er plads til to voksne og to børn på hvert værelse, og alle værelserne indrettet fra gulv til loft med masser af LEGO NINJAGO, så man kan forsætte sit eget seje ninja-eventyr på værelset. Med andre ord er de nye værelser perfekte til både små og store legebørn.

Det byder Hotel LEGOLAND også på…

Hotel LEGOLAND er fuld af masser af aktiviteter for børn i alle aldre. I kan f.eks. se tegnefilm, spille Play Station, Nintendo Wii eller lege med tusindsvis af LEGO klodser.

Når I bor på Hotel LEGOLAND har I gratis adgang til Billund Bad, der ligger lige ved siden af hotellet. Her kan I prøve vandrutsjebanerne, børnebassinet og wellness-afdelingen. Til alle, der gerne vil få pulsen op, er der også fitness og sauna på hotellet. Der er også á la carte restaurant og buffet, hvor I finder alle børnenes livretter (og naturligvis i børnehøjde).

Selvfølgelig er der også sørget for alt det praktiske, som familien har brug for på ferien. Derfor kan I blandt andet finde WiFi, muligheder for tøjvask og rens, strygejern, hårtørrer kaffe/te på værelset.

Vil du booke Hotel LEGOLAND til en god pris? Så tjek priserne på trivago.