Danmark

Hindsgavl Slot - De største øjeblikke på Danmarks mest romantiske hotel

De romantiske øjeblikke står i kø i februar.

Februar er lig med Valentinsdag og romantik, så hvad kunne være mere passende end at sætte fokus på Hindsgavl Slot i februar? Hindsgavl Slot ved Middelfart har utallige gange været den smukke, historiske ramme om både forlovelser, brylluper og parferier. Derfor ved de også, hvad der skal til for at skabe de særlige rammer for både romantiske oplevelser og storslåede fester. Som inspiration til dit næste romantiske eventyr, giver vi dig Hindsgavls tre største øjeblikke, som har gjort både personalet og de andre gæster fugtige i øjenkrogen:

På knæ i Havestuen

Med lysekrone, flygel og udsigt over slotsparken og Fænøsund har Havestuen på Hindsgavl Slot alle de rigtige ingredienser, når man skal fri til sin kæreste. Og det var lige nøjagtig, hvad en af slottets gæster gjorde: Han arrangerede en sanger og en pianist til at komme og spille. Så snart parret trådte ind i Havestuen behyndte musikken, og herefter friede han til hende med en rose. Hun sagde selvfølgelig ja!

Bryllup i Slotsparken

Den 40.000 m2 store slotspark har med sine terasser, damme og smukke blomster været den romantiske ramme om mange brylluper, men nogen gange er lyset, vejret og stemningen fuldstændig perfekt. Som en lune sommerdag, hvor en brud kom gående på den røde løber ned af trapperne og mødte sin udkårne i parken.

Brudeparret, der kom igen på årsdagen

At fejre deres bryllup på Hindsgavl Slot var så stor en oplevelse for et brudepar, at de gerne ville genopleve dagen. Derfor bestilte de det samme værelse på deres første bryllupsdag. Efter aftale med køkkenet fik de serveret den samme menu som til deres bryllup. Og som kronen på værket havde de medbragt resten af deres bryllupskage.

Vil du selv opleve romantikken på Hindsgavl Slot? Her er fem aktiviteter, der garanteret vil give jeres parforhold et boost:

  1. Tag en picnickurv med i Slotsparken eller på badebroen, og nyd et roligt øjeblik med en fantastisk udsigt over parken eller vandet.
  2. Der er altid tid til den ultimative romantiske oplevelse: Bobler og sødt på slotsværelset
  3. Nyd solnedgangen over Lillebælt sammen – enten fra slottet eller fra parken.
  4. Hvis I er aktive typer, så tag en tur på mountainbike på Hindsgavl-halvøen.
  5. Tag en gåtur i dyrehaven og kom tæt på dådyr og krondyr. Parken er på 165 hektar, så der er masser at se på en lang, romantisk gåtur.

Det byder Hindsgavl også på

Slotskøkkenet på Hindsgavl har skiftende menuer, der ændrer sig fra sæson til sæson. I slottets køkkenhave kan du se, hvad der høstes netop nu. Der er også mulighed for at nyde en sejlads på Lillebælt – selvfølgelig med en lækker picnickurv.