Europa

Hoteltilbud: Priserne falder i blandt andet i Oslo, Paris og Istanbul

Overnatningen i 6 af Europas fantastiske storbyer kan klares betydeligt billigere i år end oktober sidste år.

Det viser den seneste udgave af trivago Hotel Price Index. På trods af at de gennemsnitlige hotelpriser er steget i de europæiske byer, har enkelte destinationer oplevet fald, som vi ikke kan lade gå ubemærket hen.

Vi har samlet nogle af de bedste tilbud fra de 6 destinationer, som har oplevet største fald i overnatningspriserne for oktober måned.

Paris | Sankt Petersborg | Istanbul | Moskva | Beograd | Oslo

PARIS

Hotelpriserne i kærlighedens by er -12,2 % under niveauet fra sidste år. Tiden er inde til en romantisk sviptur til Paris. Overnat i Paris for ned til 379 kroner/nat for 2 personer i et standard dobbeltværelse.

Hoteller i Paris

29848 Hotels
Fra 329
Se hoteller

SANKT PETERSBORG

Sankt Petersborg, eller Nordens Venedig om man vil, har oplevet store prisfald på hotelovernatninger. For oktober måned er det i gennemsnit -21 % billigere end sidste år. Det er i øjeblikket muligt at få yderst luksuriøse 5 stjernede hoteller helt ned til 599 kroner per overnatning i et dobbeltværelse. Vil man hellere bruge opsparingen på ture og andre fornøjelser, så er der også rig mulighed for gode 3 stjernede hoteller helt ned til 119 kroner per nat for 2 personer i et dobbeltværelse.

Hoteller i Sankt Petersborg

19707 Hotels
Fra 63
Se hoteller

ISTANBUL

Istanbul er ikke bare Tyrkiets største by. Istanbul er en ældgammel by med en rig historie og mange attraktive seværdigheder. Med ganske godt vejr vil Istanbul være en oplagt destination for oktober. I år får man tilmed mere for sine hotelpenge. Priserne er nemlig faldet hele -14,3 % sammenlignet med sidste år.

Hoteller i Istanbul

12615 Hotels
Fra 90
Se hoteller

MOSKVA

Sammenligner man Europas hotelpriser med oktober 2014, står den russiske hovedstad for det største fald på hele -26,7 %.

Hoteller i Moskva

15181 Hotels
Se hoteller

BEOGRAD

En overnatning i et standard dobbeltværelse i Beograd koster for tiden 581 kroner, hvilket er et fald på -8,2 % i forhold til sidste år.

Hoteller i Beograd

6438 Hotels
Se hoteller

OSLO

Hotelpriserne i Oslo er nu -9,2 % billigere end samme tid sidste år. Det giver mulighed for at sove godt i Norges ellers så dyre hovedstad.

Hoteller i Oslo

1486 Hotels
Fra 331
Se hoteller

Ønsker du at finde andre gode hoteltilbud rundt om i verden så klik her