EuropaBillige ferierStorby

Hoteltilbud: Priserne falder i blandt andet i Oslo, Paris og Istanbul

By , 09. oktober 2015

Overnatningen i 6 af Europas fantastiske storbyer kan klares betydeligt billigere i år end oktober sidste år. Det viser den seneste udgave af trivago Hotel Price Index. På trods af at de gennemsnitlige hotelpriser er steget i de europæiske byer, har enkelte destinationer oplevet fald, som vi ikke kan lade gå ubemærket hen.

Vi har samlet nogle af de bedste tilbud fra de 6 destinationer, som har oplevet største fald i overnatningspriserne for oktober måned.

Paris | Sankt Petersborg | Istanbul | Moskva | Beograd | Oslo

 


PARIS

[caption id="attachment_1666" align="aligncenter" width="1200"]Paris-Sienen-Frankrig Sienen og Eiffeltårnet i Paris. Foto: Iakov Kalinin – Fotolia[/caption]

Hotelpriserne i kærlighedens by er -12,2 % under niveauet fra sidste år. Tiden er inde til en romantisk sviptur til Paris. Overnat i Paris for ned til 379 kroner/nat for 2 personer i et standard dobbeltværelse.

>> Se hoteltilbud!

 


SANKT PETERSBORG

[caption id="attachment_1668" align="aligncenter" width="1200"]sankt-petersborg Sankt Petersborg. Foto: Sailorr – Fotolia[/caption]

Sankt Petersborg, eller Nordens Venedig om man vil, har oplevet store prisfald på hotelovernatninger. For oktober måned er det i gennemsnit -21 % billigere end sidste år. Det er i øjeblikket muligt at få yderst luksuriøse 5 stjernede hoteller helt ned til 599 kroner per overnatning i et dobbeltværelse. Vil man hellere bruge opsparingen på ture og andre fornøjelser, så er der også rig mulighed for gode 3 stjernede hoteller helt ned til 119 kroner per nat for 2 personer i et dobbeltværelse.

>> Se hoteltilbud!

 


ISTANBUL

[caption id="attachment_1670" align="aligncenter" width="1200"]Istanbul-Hagia-Sofia-Tyrkiet Hagia Sofia, Istanbul. Foto: Luisa Puccini – Fotolia[/caption]

Istanbul er ikke bare Tyrkiets største by. Istanbul er en ældgammel by med en rig historie og mange attraktive seværdigheder. Med ganske godt vejr vil Istanbul være en oplagt destination for oktober. I år får man tilmed mere for sine hotelpenge. Priserne er nemlig faldet hele -14,3 % sammenlignet med sidste år.

>> Se hoteltilbud!

 


MOSKVA

[caption id="attachment_1658" align="aligncenter" width="1200"]Moskva-Katedral-Rusland Vasilij-katedralen ved Den Røde Plads, Moskva. Foto: vvoe – Fotolia[/caption]

Sammenligner man Europas hotelpriser med oktober 2014, står den russiske hovedstad for det største fald på hele -26,7 %.

>> Se hoteltilbud!

 


BEOGRAD

[caption id="attachment_1664" align="aligncenter" width="1200"]Beograd-Sankt-Savas-Tempel-Serbien Sankt Savas Tempel, Beograd. Foto: Vladimirnenezic – Fotolia[/caption]

En overnatning i et standard dobbeltværelse i Beograd koster for tiden 581 kroner, hvilket er et fald på -8,2 % i forhold til sidste år.

>> Se hoteltilbud!

 


OSLO

[caption id="attachment_1660" align="aligncenter" width="1200"]Oslo-Norsk-Parlament-Norge Den norske parlamentsbygning, Oslo. Foto: Nanisimova – Fotolia[/caption]

Hotelpriserne i Oslo er nu -9,2 % billigere end samme tid sidste år. Det giver mulighed for at sove godt i Norges ellers så dyre hovedstad.

>> Se hoteltilbud!

 

Ønsker du at finde andre gode hoteltilbud rundt om i verden så klik her

 

Forsidebillede: Oslo Opera (vichie81 – Fotolia)
*Tilbuddene tager udgangspunkt i priser fra dagen artiklen blev offentliggjort og der tages forbehold for ændringer i priser og ledighed.