Italien

Alle veje fører til Rom – så find dit perfekte hotel i Rom

Ciao Roma! Der er 10.000 hoteller i Rom på trivago, så at finde et hotel i Rom skulle være en smal sag. Vi har dog alligevel gjort det nemt for dig, og samlet en lille håndfuld til dig, som du kan lade dig inspirere af.

Om hvert et gadehjørne venter der fantastiske ruiner, og uanset om du jagter gladiatorer, svinger kreditkortet i de mange spændende butikker eller nyder en italiensk “gelato” på Den Spanske Trappe, er Rom en fortryllende oplevelse for alle sanser.

Vi har samlet et udvalg af hoteller i Rom for enhver smag, hvad enten du skal på familieferie, et romantisk weekendophold eller rejser med et helt andet formål for øje.

Hvornår skal du besøge Rom?

En rejse til Rom behøver ikke vælte budgettet; trivagos data viser, at februar er den billigste måned at booke et hotel i Rom, hvor gennemsnitsprisen er på ca. 600 kr. pr. nat.

Maj er derimod den dyreste og travleste måned at besøge Rom. Her er gennemsnitsprisen på et hotel i Rom ca. 1.070 kr., og her ses også en stigning i antallet af søgninger.

Family-friendly hotel in Rome

Hvis du rejser til Rom med hele familien, er kufferten måske fuld af bleer, tøjdyr og babytæpper. Derudover er det ikke altid helt nemt at have de små med ud at flyve. Heldigvis kan du booke et hotel, som gør det hele godt igen, så snart du kan sætte bagagen fra dig på trægulvet i de rummelige værelser. Gli Artisti har en bedømmelse på 93/100 på trivago og udgør således det perfekte overnatningssted på din familieferie i Rom.

I det gule værelse kan du nyde privatlivets fred med egen indgang og en rummelig opholdsstue, hvorfra du kan planlægge jeres eventyr i Rom. Dette B&B vil glæde budgetbevidste rejsende med en beliggenhed 100 meter fra Ottaviano Metrostation, hvor der er direkte forbindelse til stationen Roma Termini og kun ti minutters transport til Vatikanets storslåede seværdigheder.

Værelser fra 485 kr. »

1/3

Du kan bede ejerne om forslag til seværdigheder i Rom, hvordan du kommer rundt, og hvor du skal spise for at få en mere personlig oplevelse i Den Evige Stad. Værelserne har gratis wi-fi og aircondition samt adgang til morgenmad i et fælleskøkken, inklusive alle børns (og voksnes) livret: Nutella!

B&B Gli Artisti

Rom
9.4 Fremragende (334 anmeldelser)

Hotel for familier med teenagere i Rom

1/3

Undgå, at din hyggelige familieferie begynder at ligne filmen “Fars frygtelige feriedage” allerede efter taxaturen til lufthavnen. Måske har du “slæbt” dine teenagebørn med på ferie, så I kan få lidt familietid, men det ser sort ud. I bliver sat af foran Hotel Apollo, og børnene sjosker efter dig med næsen nede i telefonerne og prøver at undgå at blive set med deres forældre. Er der mulighed for at forvandle de tvære ansigter til smil?

Helt sikkert. Med træbjælker i loftet og elegante balkoner imponerer dette smukke hotel gæster i alle aldre (måske drømmer din teenagedatter om at genskabe den berømte scene fra Romeo og Julie). Tagterrassen fortjener også, at selfiestangen bliver fundet frem med det samme.
Hvis de unge mennesker har mod på det, kan de gå på opdagelse på egen hånd mellem Trevi-fontænen og Colosseum, der begge ligger i nærheden. Til deres fortvivlelse kan du holde styr på teenagerne i det rummelige familieværelse, og I kan nyde den gratis italienske morgenmad på den overdækkede tagterrasse hver morgen. Sammen. Ved samme bord. Held og lykke.

Hotel Tempio di Apollo

Rom
7.5 Godt (169 anmeldelser)

Hotel for luksusdyr i Rom

Du behøver ikke at bekymre dig om at komme til og fra lufthavnen med offentlig transport. Du bliver nemlig hentet direkte i terminalen af en charmerende italiensk chauffør, som fragter dig til Palazzo Manfredi i limousine. Så snart du når hotellet, er der masser af historie at gå på opdagelse i – lige indenfor døren fandtes engang en enorm gladiatorskole, som blev udgravet i 1960’erne. Bygningen, der huser Palazzo Manfredi, blev oprindelig bygget som en villa i det 17. århundrede, derefter ombygget til jagthus i det 18. århundrede og endelig genfødt som et luksushotel.

Indretningens detaljer afspejler byens arkæologi. Der er overdådige marmorelementer som en hyldest til antikken, senge i barokstil, der er en konge værdig, og moderne teknologi, som forbinder fortiden med fremtiden. Alle værelser har unikke tapeter og en udvalgt pudemenu. Du kan bede hotellets concierge om at reservere et bord på tagterrassen, der vender mod Colosseum, hvor du bliver forkælet med både en smuk udsigt og udsøgte retter på Aroma Restaurant. Følg de italienske traditioner, og bestil en antipasto (forret) og en primi piatti (pasta), inden du fortsætter til hovedretterne.

Værelser fra 1.888 kr. »

1/3

Hvis du ikke spiser gluten, skal du ikke bekymre dig – Aroma tilbyder en glutenfri menu. Takket være retter som safranrisotto med braiseret oksekød eller ristede kammuslinger med fennikelcreme og mynteartiskokker behøver du ikke frygte at vælge noget, du ikke kan tåle. Et glas vin og den uimodståelige udsigt fuldender den autentiske, italienske oplevelse på Palazzo Manfredi.

Palazzo Manfredi

Top rated
Rom
8.7 Fremragende (726 anmeldelser)