Spanien

Find de billigste luksushoteller i Spanien

At leve det søde ferieliv i sus og dus behøver ikke at være umuligt på et lille budget.

Her får du vores tips til, hvordan du kan få en uforglemmelig weekend på et luksushotel. Disse billige luksushoteller i Spanien vil med sikkerhed falde i din smag!

Bilbao

Hvad med en weekendtur til Baskerlandet? Det behøver slet ikke være så dyrt, som du tror.

Det 5-stjernede Hotel Lopez de Haro ligger midt i Baskerlandets største by Bilbao, og er udtænkt af og til den kræsne rejsende. Besøg byen, museerne og de charmerende gader i den gamle bydel, mens du overnatter på et eksklusivt hotel. Prisen per nat ligger på ca. 400 kr. per person i et dobbeltværelse*.

Hotel Lopez de Haro

Bilbao, 0.5 km til Abando Indalecio Prieto Geltokia
8.1 Meget godt (877 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9 / 10
Se hotel

Barcelona

1/2

Selvom det ikke er nemt at finde billige luksushoteller i den catalanske hovedstad, kan det godt lade sig gøre.

Gran Hotel La Florida er det perfekte eksempel. Hotellet ligger på Tibidabo-bjerget og tilbyder eksklusiv service i den del af Barcelona, som har den allerbedste udsigt over hele byen.

Hotellet ligger lidt væk fra centrum, men er det helt ideelle sted, hvis du vil opleve byen på en mere afslappet facon på et luksushotel, der er indrettet i den smukkeste art nouveau-stil med et imponerende spa- og wellnesscenter. Og hvor meget skal du så slippe for det? Prisen per nat ligger på ca. 900 kr. per person i et dobbeltværelse*.

Gran Hotel La Florida

Top rated
Barcelona, 7.6 km til Barcelona Akvarium
8.5 Fremragende (1866 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.9 / 10
Se hotel

Madrid

Dette hotel er en oplagt mulighed, hvis du vil leve luksuslivet i den spanske hovedstad uden at skulle gribe alt for dybt i lommerne.

Ayre Gran Hotel Colón ligger tæt på den store Retiro-park og det mondæne Salamanca-kvarter og er det perfekte udgangspunkt for et besøg på Madrids store museer. Herfra ligger Pradomuseet, Reina Sofía- og Thyssen-Bornemisza-museerne i gåafstand. Prisen per nat ligger på ca. 240 kr. per person i et dobbeltværelse*.

Ayre Gran Hotel Colón

Madrid, 10.2 km til Airport Madrid Barajas
8.1 Meget godt (2652 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.6 / 10
Se hotel

Valencia

Den spanske middelhavsby Valencia har rigtig meget at byde på, og Hotel Husa Dimar er en god overnatningsmulighed, hvor du kan leve som en konge uden at skulle særligt langt væk fra centrum.

Hvad kan hotellet tilbyde? Husa Dimar er helt sit eget og ligger tæt på byens bedste butikker og restauranter i et af de skønneste områder i centrum af Valencia. Derudover får du alt det, du kan ønske dig af et rigtigt luksushotel. Prisen per nat ligger på ca. 500 kr. per person i et dobbeltværelse*.

Hotel Dimar

Top rated
Valencia, 1.2 km til Catedral de Valencia
8.5 Fremragende (1350 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.9 / 10
Se hotel

Granada

1/2

Det 4-stjernede Hotel NH Collection Granada Victoria ligger i en smuk bygning fra det 19. århundrede midt i Granadas kunstneriske, historiske og kulturelle centrum.

Udover den imponerende nyrenoverede bygning, den fantastiske beliggenhed og den gode service lokker hotellet også med en næsten uimodståelig pris. Prisen per nat ligger på ca. 400 kr. per person i et dobbeltværelse*.

*Priserne er indhentet d. 14. juli 2017. Vi tager forbehold for prisændringer.

NH Collection Granada Victoria

Top rated
Granada, 2.9 km til Albaicín - Unesco verdensarv
8.7 Fremragende (1998 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.4 / 10
Se hotel