Asien

Tag på afslappende ferie til Phuket – læs vores guide til de bedste strandresorts her

Phuket er kendt for sine strande og luksusresorter, så hvis hverdagens stress og jag har givet dig trang til at komme helt ned i gear, kan du passende booke et ophold på et af disse resorts.

Forestil dig at vågne op i din egen private villa til lyden af bølgernes blide skvulpen på stranden. Her er syv af øens bedste resorter, som helt sikkert vil opfylde alle dine feriedrømme.

Amari Phuket

1/3

Tæt på den livlige Patong Strand finder du Amari Phuket. Dette resort og spa byder på alt, hvad den perfekte ferie skal have: afslapning, luksus og selvfølgelig uhindret havudsigt. Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, kan du booke en suite i hotellets Ocean Wing, som er udstyret med vinduer fra gulv til loft, der har direkte udsigt til det krystalklare vand i Andamanhavet.

Resortets restaurant The Jetty byder på unikke kulinariske oplevelser. Uanset om du er i humør til en sprød salat, lækre tapas eller en fancy cocktail, bør du besøge restauranten ved solnedgang for at nyde den smukke udsigt.

Amari Phuket

Top rated
Patong Strand
9.0 Fremragende (4094 anmeldelser)

The Vijitt Resort Phuket

1/3

Phuket tiltrækker en del festglade mennesker fra nær og fjern, men hvis du foretrækker at tage den med ro på din ferie, kan du passende overnatte på The Vijitt Resort. Resortet ligger i Chalong-bugten ud til øerne Ko Lon og Ko He. Villaerne er indrettet i thailandsk stil og inkorporerer naturens elementer ved brug af kokosnød, bambus og teaktræ. Book et ophold i resortets Vijitt Pool Villa for at sikre dig din egen private pool.

Hvis de svajende palmer og det glitrende hav ikke i sig selv kan få dig til at glemme din travle hverdag, kan du med fordel booke en behandling i resortets V Spa. Romertallet V repræsenterer de fem sanser med fokus på fysisk og mental velvære. Spaen tilbyder en lang række behandlinger, der alle udføres i åbne, stråtækte hytter, som ligger spredt i junglens grønne bevoksning.

The Vijitt Resort Phuket

Top rated
Rawai Beach
8.8 Fremragende (1211 anmeldelser)

Sri Panwa Phuket

1/3

I forhold til beliggenhed indtager Sri Panwa nok førstepladsen på listen. Disse luksusvillaer ligger nemlig på spidsen af Kap Panwa og har en helt enestående udsigt over havet. Villaerne er indrettet, så du føler dig hjemme – men en luksusversion af dit hjem, naturligvis!

Her er sengelinned i den bedste kvalitet, håndlavede møbler og specialfremstillede toiletartikler. Du kan også glemme alt om at tage til Patong Strand for at feste, for værelset er udstyret med et underholdningssystem med surroundsound og musikanlæg.

Har du lyst til en cocktail med udsigt? Fra tagterrassebaren Baba Nest kan du nyde en drink med udsyn til den fortryllende solnedgang i bugten. Udover det eksklusive udvalg af lækre cocktails byder menuen også på en lang række vine og champagner.

Sri Panwa Phuket

Top rated
Cape Panwa
9.1 Fremragende (645 anmeldelser)

The Surin Phuket

1/3

Svajende kokospalmer, privat strand og elegante hytter og suiter omgivet af vild junglebevoksning – The Surin Phuket har alt, hvad du drømmer om. Dette resort er designet af den parisiske arkitekt Ed Tuttle og kombinerer den lokale thailandske kultur med Tuttles arkitektoniske vision, der tager udgangspunkt i at finde nye og fascinerende perspektiver fra alle vinkler.

Book for eksempel resortets Beach Deluxe Suite, som har direkte adgang til stranden, en rummelig veranda og en skøn kingsize-seng, der gør det meget svært at komme ud af fjerene om morgenen. Hvis du ankommer til resortet med jetlag, kan du med fordel kigge forbi Surin Spa. Her tilbydes nemlig en decideret massage til at bekæmpe jetlag, som starter med et mælkebad til fødderne efterfulgt af en ryg-, nakke- og skuldermassage.

 

The Surin Phuket Hotel

Top rated
Surin Beach
9.1 Fremragende (1013 anmeldelser)

Banyan Tree Phuket

1/3

Hvis der ikke skal mangle noget på din ferie, kan du være sikker på, at Banyan Tree lever op til alle dine forventninger. Det 5-stjernede resort har nemlig vundet adskillige priser, og det er med god grund. De forskellige villaer kombinerer traditionel thailandsk arkitektur med alle nødvendige faciliteter for den moderne rejsende.

Book eksempelvis Banyan Lagoon Pool Villa, som indbyder til forkælelse med privat udendørs pool, et udendørs badekar og en træveranda, der skaber de perfekte rammer til at nyde et glas champagne sidst på eftermiddagen.

Hvis du planlægger en romantisk rejse for din bedre halvdel, kan Banyan Tree helt sikkert også fyre op under romantikken. Her tilbydes nemlig en lang række faciliteter og tjenester til dette formål, herunder spabehandlinger for par, en middag på vandet under stjernernes skær og en sejltur i himmelske omgivelser omkring øen.

Banyan Tree Phuket

Top rated
Bang Tao Beach
8.9 Fremragende (1260 anmeldelser)

Anantara Layan Phuket Resort

1/3

Anantara Layans beliggenhed overgår de fleste andre resorter på Phuket. Der er både værelser og suiter til rådighed, men hvis du virkelig vil sætte alt ind på dit ophold, kan du booke en villa med pool – tanken om at slappe af ved din egen private pool er næsten for fristende.

I forhold til spisemuligheder ligger de lokale udendørs restauranter på Layan Strand blot en kort gåtur derfra. Alternativt har resortet også flere restauranter med dygtige kokke i køkkenet. Hvis du skal fejre en særlig lejlighed, kan du skræddersy en middag, hvor du selv vælger sted og menu, der tilberedes af din egen private kok.

Anantara Layan Phuket Resort

Top rated
Bang Tao Beach
8.9 Fremragende (908 anmeldelser)

Trisara

1/3

Skal det være ekstra glamourøst, kan du booke et ophold på Trisara. Dette luksuriøse resort bliver svært at forlade, når ferien er omme. Villaerne ligger på en bakkeskråning i smukke omgivelser blandt århundredgamle birkefigentræer og kokospalmer.

Selvom alle resortets suiter og villaer er til at sukke efter, er der ingen tvivl om, at villaen med pool og havudsigt har en af de bedste infinity pools på hele Phuket!

På Trisara er alt tilrettelagt ned til mindste detalje, så det kommer næppe som nogen overraskelse, at stedets JARA Spa er det rene paradis. Spaen henter inspiration fra de omgivende birkefigener og bruger fem elementer fra træet til at pleje, styrke og hele din krop.

Hvis du vil prøve noget lidt anderledes, kan du prøve den såkaldte “Royal Trisara 6 Hand Massage”. Her bliver du, som navnet antyder, forkælet af hele tre behandlere, som benytter plejende olier og urteomslag.

Hotel Trisara

Top rated
Nai Thon Beach
9.3 Fremragende (241 anmeldelser)