Danmark

Familievenlige hoteller i København

København har i løbet af de seneste år høstet stor international anerkendelse for dens gastronomi, arkitektur og mode.

Men ikke desto mindre er København også en skøn by at besøge for familier med børn – store som små. Med attraktioner som Tivoli, Planetarium, kanalen og de mange smukke parker, der omkranser byen, er København det perfekte valg for en weekendtur med børn. Af samme årsag har vi samlet en liste over familievenlige hoteller, hvor der er taget højde for selv de aller yngste gæster.

Danhostel Copenhagen

1/3

Danhostel Copenhagen er ideelt, når familien skal på tur til hovedstaden. Der er lagt op til en god start på en forlænget weekend i København, fra det minut I tjekker ind til I forlader hotellet. Dette skyldes ikke kun den centrale beliggenhed og en yderst fair pris pr. nat, men også, at alle værelserne kommer med et stort privat badeværelse, toilet samt enkeltmandssenge, der kan omdannes til en dobbeltseng.

Danhostel København er et perfekt hotel til et weekendophold i København med børnene, som ikke sprænger budgettet. Derudover har Danhostel egen restaurant, hvor der, mod et par skillinger serveres morgen- middag og aftensmadsbuffet. Som en ekstra bonus kan børn under 3 år overnatte uden beregning, og der kan også lejes en barneseng med lagen og pude.

Vil I gerne bo tæt på strand og natur? Så tjek Danhostel Copenhagen Amager

Danhostel Copenhagen City

København
8.0 Meget godt (5050 anmeldelser)

DGI-Byens hotel

1/3

Med det famøse Kødbyen på den ene side og med storbyen og alle seværdighederne på den anden, finder I DGI-byens hotel. DGI-byen byder hele familien velkommen i sportslige omgivelser til en fair pris. Når I bor på DGI- Byens hotel kan I starte dagen med en morgendukkert i Vandkulturhuset eller benytte jer af fitnesscentrets tilbud. Hotellet råder over familieværelser og tilbyder ekstra opredninger, så hele familien kan bo samlet.

Som en hyggelig afslutning på en dejlig dag kan I mødes og tage kegler i hotellets bowlinghallen – helt uden ekstra beregning. Derefter kan I nyde en lækker middag i DGI-byens restaurant, som ligger lige ved siden af DGI-byen i historiske bygninger. Mere familievenligt bliver det ikke!

DGI byens Hotel

København
7.1(1950 anmeldelser)

Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade

1/3

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade ligger få minutters gang fra Hovedbanegården og er et simpelt lavprishotel, men bestemt i ordentlig kvalitet. Faktisk matcher Wakeup Copenhagen selv de store 3- og 4-stjernede hoteller, blot til billigere penge. Rejser I med børn på 2 år eller derunder, bor de gratis på samme hotelværelse som deres forældre.

Derudover spiser børn under 12 år med til halv pris på morgenbuffeten, og børn under 3 år spiser helt gratis. Mere ideelt og børnevenligt hotel skal man lede længe efter. Så hvis I er en prisbevidst familie, der søger et budgetvenligt ophold i København, så er dette Wakeup Copenhagen hotel på Carsten Niebuhrs gade det helt rigtige value-for-money hotel.

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrsgade

København
7.8 Godt (15366 anmeldelser)

Radisson Blu Scandinavia Hotel

1/3

Radisson Blu rimer for de fleste på business hoteller og konferencer, men ikke Radisson Blu Scandinavia. Dette hotel har fået en plads på vores liste over familievenlige hoteller, fordi, de tilbyder familieværelser, der er særligt indrettet til at huse en familie med 2 voksne og to-tre børn. Derudover er der mulighed for at låne hotellets højstole, barnesenge og sengetøj. Og den børnevenlige stil stopper ikke her.

Radisson Blu har lavet en helt speciel børnemenu, som de mindste kan nyde i hotellets restaurant. Endelig tilbydes der babysitting, hvis de voksne ønsker et hyggeligt afbræk med drinks og ”voksen”-middag. Raddison Blu er til jer, der gerne betaler lidt ekstra for at have det lidt ekstra luksus.

Bemærk, at Radisson Blu findes på to andre lokationer i København: Falkoner Allé her og Hammerichsgade her

Radisson Blu Scandinavia Hotel Copenhagen

København
7.7 Godt (6577 anmeldelser)

Hotel Absalon Copenhagen

1/3

Klassisk og moderne udseende, men hyggelig og hjemlig atmosfære er den umiddelbare beskrivelse af Hotel Absalon i København. Og det må siges at holde stik. Hotel Absalon er for familien, der vil bo centralt og i fine rammer og samtidig vil bo sammen. Familieværelserne er indrettet som et stort standardværelse med et hyggeligt sofaarrangement, der på praktiskt vis kan omdannes til soveplads med plads til op til to børn.

Ønsker I et værelse med mindst mulig støj, anbefales det, at I forespørger et værelse, der vender ud mod hotellets hyggelige gårdmiljø.
Hotel Absalon gør en dyd ud af at skabe en hyggelige og hjemlig atmosfære. På hvert hotelværelse finder I luksusprodukter fra danske Karmameju på badeværelserne, fri wifi og et stort fladskærms-tv – så kan hele familien tage en velfortjent slapper efter en lang dag med sightseeing.

Hotel Absalon

Top rated
København
8.8 Fremragende (7271 anmeldelser)