Grækenland

10 fremragende familiehoteller med all-inclusive

Grækenlands familiehoteller med all-inclusive tilbyder helt særlige pakkeløsninger, som holder de små poder beskæftiget, så I alle er mætte og glade.

Alt dette på et og samme sted. Og det allervigtigste er, at I også får tid til hinanden. Ser her, hvor I kan få den bedste græske familieferie med all-inclusive.

Barcelo Hydra Beach

Barcelo Hydra Beach består af 79 private bungalower og 241 superior- og deluxe-værelser, der ligger omgivet af olivenlunde og citrustræer. De mange faciliteter vil falde i alle gæsters smag, uanset om det er børn eller voksne. Her kan du vælge imellem almindelige pakker og premiumpakker med all-inclusive, så du er sikker på at få det helt rigtige til jeres familie.

Læs mere om luksuspakkerne hos Barcelo Hydra Beach.

Barceló Hydra Beach Resort

Plepi
8.1 Meget godt (242 anmeldelser)

Belvedere Aeolis

Belvedere Aeolis er et kompleks af bungalower, der ligger harmonisk fordelt på en bakkeskråning med panoramaudsigt over både Det Ægæiske Hav og Molivos-borgen. Her finder du pakker med all-inclusive, der sammen med stedets mange faciliteter og services er garant for en afslappet ferie, helt uden stress og bekymringer.

Klik på linket herunder for at læse mere om pakkerne med all-inclusive.

Belvedere Aeolis

Mithimna - Molivos
8.2 Meget godt (328 anmeldelser)

Delfinia Resort

Delfinia Resort ligger i et roligt område af Kolymbia, og de mange faciliteter gør stedet til et ideelt udgangspunkt for en uforglemmelig familieferie. Her finder du værelser med to, tre og fire soveværelser. Hotellet sørger for masser af aktiviteter hver dag, for både børn og voksne.

Læs mere om faciliteterne og pakkerne med all-inclusive, du finder på Delfinia Resort.

Delfinia Resort

Kolymbia
8.4 Meget godt (1403 anmeldelser)

Dolphin Bay Hotel

På den smukke ø Siros er Dolphin Bay Hotel klar til at forkæle gæsterne. Der er 156 studiolejligheder, værelser, lejligheder og suiter at vælge imellem, og den opmærksomme service og sans for detaljen skaber en skøn stemning, hvor du kan slappe af og nyde drømmeferien. De særlige aktiviteter og faciliteter for børn og den omhyggeligt tilrettelagte pakke med all-inclusive udgør den helt perfekte sammensætning til en uforglemmelig familieferie. Forkæl dig selv med en ferie ud over det sædvanlige i et værelse, der er tilpasset lige præcis dine behov.

Læs mere om mulighederne for all-inclusive, og hvad Dolphin Bay Hotel ellers har at byde på.

Dolphin Bay Family Beach Resort

Galissas
8.3 Meget godt (253 anmeldelser)

Grand Bleu Eretria

Grand Bleu Eretria Hotel ligger i Eretria på øen Evia, kun 110 kilometer fra Athen. Det er et oplagt valg til en dejlig familieferie. Der er aircondition og egen balkon på alle Grand Bleus værelser, som også er udstyret med fjernsyn og badeværelse med hårtørrer. Derudover er der fra alle værelserne udsigt over enten havet, swimmingpoolen eller den smukt anlagte have.

Læs mere om pakkerne med all-inclusive herunder.

Grand Bleu

Eretria
7.9 Godt (222 anmeldelser)

MarBella Corfu

The MarBella Corfu ligger på Korfus sydøstlige kyst i Agios Ioannis Peristeron, omgivet af en smuk, velholdt have.Her kan du vælge mellem en række forskellige pakker, fra halvpension til den lækreste all-inclusive. MarBella Corfu har en vidunderlig beliggenhed, og stedets familieværelser og suiter med enkeltsenge ligger midt i en smuk have med udsigt over Det Joniske Hav. Her er masser af underholdning til børnene og masser af afslapningsmuligheder til dig.

Læs mere om MarBella Corfus pakker med all-inclusive og de mange familievenlige faciliteter.

MarBella Corfu

Top rated
Agios Ioannis Peristeron
9.2 Fremragende (4467 anmeldelser)

Meli Palace

Den magelige familieferie er sikret i omgivelserne på Meli Palace, som bringer minder fra en svunden tid og Kretas minoiske paladser. Værelserne er elegant møbleret og indrettet i lyse toner med traditionelle detaljer fra Kreta. Her er du omgivet af en skøn have fyldt med farver og dufte, og de rummelige værelser er udstyret med en kingsize-seng og to bekvemme køjesenge til ungerne. Alle værelser har eget badeværelse.

Meli Palace

Top rated
Sissi
8.9 Fremragende (575 anmeldelser)

Saint Nikolas

Saint Nicholas Hotel ligger ved Mikali Strands krystalklare vand. Det er et selvstændigt hotel, hvor der virkelig er sans for detaljen. Fra swimmingpoolen kan du nyde solen, der står langsomt op over Anatoliens bjerge. Derefter er det bare at forberede sig på endnu en skøn dag på øen Samos.

Klik på linket herunder for at læse mere om hotellets pakker og services.

Hotel Saint Nicholas

Mikali
8.0 Meget godt (146 anmeldelser)

Secret Paradise

Secret Paradise er virkelig en skjult perle af et hotel, der ligger på den vestlige del af Kassandrahalvøen i Halkidiki lige ud til Thermaikosbugtens smaragdgrønne vand. Hotellet er åbent året rundt, og de lækre værelser og den gode service får hele familien til at føle sig velkommen. Der er gode priser at hente og særlige gode tilbud på pakker med all-inclusive til familieferien i Halkidiki.

Læs mere om pakkerne med all-inclusive hos Secret Paradise.

Secret Paradise Hotel & Spa

Nea Kallikratia
8.4 Meget godt (719 anmeldelser)

Zante Plaza

De smukt indrettede værelser på Zante Plaza er ideelle for familier og par, der er på udkig efter en uforglemmelig ferie på den græske ø Zákynthos. Her kan I nyde livet i swimmingpoolen, snackbaren, restauranten, jacuzzien eller spabadet med vandmassage hele ferien igennem hos Zante Plaza, der er et roligt, familievenligt hotel.

Læs mere om de gode tilbud og pakker med all-inclusive hos Zante Plaza.

Zante Plaza

Laganas
8.3 Meget godt (194 anmeldelser)