Spanien

Familiehoteller i Spanien | Disse hoteller får dig til fluks at pakke kufferten

Blå himmel, dejligt vejr og sjove aktiviteter – alt sammen på én gang! Tag et kig på disse familievenlige hoteller i Spanien.

Hvis børnene ikke har lyst til at lave lektier eller rydde op på værelset, kan de sikkert lokkes med udsigten til en ferie. Hvilken ferie, spørger du nok? Den, du skal til at booke! Når du har set denne liste over fantastiske familiehoteller i det solrige Spanien, kan du ikke komme hurtigt nok i gang med at planlægge sommerens aktiviteter sammen med dine børn. Så skal ungerne nok få lavet matematikopgaverne.

Familieferie på et hotel på Tenerife

1/4

Hotellet, der ligger på en strand med vulkansk sand, har en skøn udsigt til naboøen La Gomera. Hvad mere kan man ønske sig? Nyd et ophold på Landmar Costa Los Gigantes sammen med hele familien denne sommer, og begynd at glæde jer til dage med sol fra morgen til aften.

Når det kommer til maden, kan I lade jer forkæle på hotellets buffetrestaurant eller bestille fra a la carte-menuen på den mexicanske restaurant. Sidstnævnte serverer alverdens delikatesser direkte fra grillen.

Landmar Costa los Gigantes

Puerto Santiago
8.2 Meget godt (2302 anmeldelser)

Andalusisk familiehotel ved havet

1/4

Det frodige anlæg omkring dette hotel, der rejser sig på toppen af en bakke, er ikke alene en fryd for øjet, men byder også på et hav af muligheder for afslapning og underholdning. Det førsteklasses hotel Fuerte El Rompido vil give masser af inspiration med sin fantastiske beliggenhed kun få minutter fra en mageløs andalusisk fiskerby.

Et sandt højdepunkt på jeres ferie bliver den næsten uberørte kilometerlange sandstrand, som kan nås med båd fra hotellet. Begynd at planlægge jeres familieferie på El Rompido, hvis I ikke vil gå glip af denne helt specielle stranddag.

Fuerte El Rompido

Top rated
El Rompido
8.6 Fremragende (1679 anmeldelser)

Familieferie på et børnevenligt hotel på Mallorca

1/4

Blau Punta Reina Resort, der ligger på en klippetop i et umådeligt smukt område ud til havet på østsiden af Mallorca, byder på et omfattende underholdningsprogram for børn. Resortet har over 800 værelser og lejligheder, et skønt haveanlæg, uspoleret havudsigt og masser af faciliteter til alle aldersgrupper.

Især familier vil synes godt om de mange aktiviteter, stedet har at byde på. På Club Day er der eksempelvis hoppeborge, ansigtsmaling til børn og forskellige typer vandlege. Imens kan de voksne kigge forbi spaen og få sig en afslappende behandling.

Blau Punta Reina Family Resort

Cala Mandia
7.6 Godt (5474 anmeldelser)

Familiehotel i Spanien med masser af fritidsaktiviteter

1/4

Planlægger du en strandferie med hele familien? På det 4-stjernede hotel Sol Príncipe by Meliá kan dine drømme gå i opfyldelse. Det centralt beliggende familievenlige hotel har direkte adgang til Playamar-stranden og danner dermed de perfekte rammer om en skøn badeferie.

Har du ikke lyst til at ligge på stranden, kan du dyrke nogle af de mange forskellige typer vandsport, stedet tilbyder, eller få danseundervisning. I mellemtiden kan børnene hygge sig med at spille minigolf eller lave vandbomber med deres nye venner.

Sol Príncipe by Meliá

Torremolinos
7.8 Godt (7318 anmeldelser)

Afslapning på et familiehotel på Mallorca

1/4

Vil du gerne tilbringe sommerferien på Mallorca sammen med hele din familie uden at lande midt i en støjende sangriafest? Viva Cala Mesquida Resort & Spa er et vaskeægte insidertip, for dette resort ligger på en hvid drømmestrand med krystalklart vand i en bugt, der ikke er opdaget af ret mange endnu.

Dette førsteklasses resort er også lige sagen, hvis du har lyst til at forkæle dig selv. Der er spaområde, balinesiske senge på stranden og et kæmpe poolområde med piratskib til små sørøvere. Mens de små leger med stedets maskot, piraten Bufo, kan de voksne slappe af i et af boblebadene med en cocktail fra poolbaren.

Hotel Viva Cala Mesquida Resort & Spa

Top rated
Cala Mesquida
8.7 Fremragende (1968 anmeldelser)

Familiehotel med svømmeundervisning

1/4

Har du altid haft lyst til at besøge Fuerteventura? Hotellet Sotavento Beach Club i Spanien har specialiseret sig i familieferier og er derfor et sandt paradis for både forældre og børn.

Hvis du er til sport, vil du helt sikkert nyde hvert sekund af dit ophold på dette familiehotel i Spanien. Stedet byder på et væld af hold, herunder aerobic og spinning, og der er mulighed for at spille tennis, vandpolo eller fodbold.

Sotavento Beach Club

Costa Calma
8.3 Meget godt (6913 anmeldelser)

Familievenligt hotel med fantastiske badefaciliteter på Lanzarote

1/4

På Iberostar Lanzarote Park tilbydes afslapning for de voksne, masser af vandplaskeri til børnene og et omfattende underholdningsprogram til alle aldre. Dette luksuriøse familiehotel i Spanien er nyistandsat og kan blandt meget andet bryste sig af tre poolområder, hvor I kan slappe af eller bade i fredelige omgivelser. Desuden befinder I jer kun tre minutters gang fra stranden.

Lige ved hotellet tilbydes der forskellige vandsportsaktiviteter, og en aftentur langs strandpromenaden er et must – medmindre I foretrækker at nyde underholdningen på hotellet.

Iberostar Selection Lanzarote Park

Top rated
Playa Blanca
8.7 Fremragende (2787 anmeldelser)

Familiehotel på Mallorca med masser af sportsundervisning

1/4

Det 4-stjernede spanske familiehotel Gran Vista & Spa ligger 400 meter fra stranden på Mallorca. Den uforlignelige beliggenhed, de hyggelige værelser, det fantastiske spaområde og det enorme udendørsområde med pool tiltrækker årligt mange familier.

Hvis du er til en aktiv ferie og ikke kun har lyst til at ligge på din solseng dagen lang, vil du helt sikkert nyde dette hotel med et omfattende aktivitetsudbud. Tag på vandreture arrangeret af hotellet, gå til pilates eller yoga, og slap efterfølgende af i den store spa, hvor der også tilbydes massage.

Hotel Grupotel Gran Vista & Spa

Top rated
Can Picafort
8.9 Fremragende (2556 anmeldelser)

Hvis ikke du allerede er begyndt at planlægge din familieferie, så er det med at komme i gang! Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har andre gode tips til familiehoteller i Spanien.