Storbritannien

Familieferie: Londons bedste hoteller for børn

Efterårsferien er lige om hjørnet.

Ungerne får fri fra skole, og det er tid til at tage på ferie. Ligegyldigt om I er til ren afslapning eller fuld fart på aktiviteterne, så er der masser at se og lave i London for børnefamilier. Den britiske hovedstad har det hele.

En familieferie i storbyen kan byde på mange udfordringer, men heldigvis behøver jeres hotelophold ikke at være en af dem. Flere og flere hoteller gør nemlig meget for at børnefamilier skal føle sig ekstra velkomne.

Her har vi samlet en liste over familievenlige hoteller i London, hvor I kan nyde et stressfrit ophold med børnene.

Rubens at the Palace

1/2

Rubens ligger lige ved Buckingham Palace, så det er muligt at blive nabo med Dronning Elizabeth på jeres efterårsferie. Hvis I har brug for hjælp til at underholde jeres egne prinser og prinsesser, så har hotellet sin egen ’Director of Fun’, John Goncalves, som står klar til at hjælpe. John har arbejdet på hotellet i over 30 år og ved præcis, hvad der skal til for at få det meste ud af jeres familieferie. Blandt andet hjælper han med at booke museums- og teaterbilletter og dagture ud af byen.

Har man glemt essentielt udstyr har hotellet alt fra babyalarmer til flaskesterilisator og udlejning af barnevogn. Til de lidt større børn er der badekåber og badetøfler, samt klistermærker og malebøger.

The Rubens at the Palace

Top rated
London
8.7 Fremragende (3210 anmeldelser)

Flemings Mayfair

1/2

Flemings Mayfair er et af de bedst bevarede hotel-hemmeligheder i London. Det lækre luksushotel ligger i hjertet af London og har et fantastisk smukt interiør. Hotellet tilbyder et behageligt ophold til alle gæster, men for børnefamilie anbefaler vi de et- og to-værelses lejligheder for 100% fred og ro.

Takket være hotellets korte afstand til Covent Garden, Hyde Park og Buckingham Palace er hotellet idéelt, hvis I vil udforske byen til fods. Desuden er der gratis morgenmad, samt varm kakao og cookies inden sengetid. Aftensmad er gratis for børn under 5 år og halv pris for børn mellem 5 og 12 år. I receptionen kan der blandt andet bookes cykeltyre og teaterbilletter.

Flemings Mayfair

Top rated
London
8.8 Fremragende (5000 anmeldelser)

The Ampersand Hotel

1/2

Dette stilfulde boutiquehotel er et godt valg, hvis I vil nyde en afslappende break med børnene. Hotellets værelser og suiter er inspireret af de ikoniske seværdigheder, som ligger i nærheden i bydelen South Kensington. Hvert værelse er designet med et individuelt tema, der er inspireret af Science Museum, Natural History Museum eller The Royal Albert Hall.

På hotellet finder man også det ultimative lege- og spillerum, komplet med bordtennis, skak, brætspil og masser af andre hyggelige aktiviteter. Helt perfekt til en dase-dag med familien.

The Ampersand Hotel

Top rated
London
8.7 Fremragende (2520 anmeldelser)

Park Plaza County Hall London

1/2

Hotellet er blevet kåret som det mest familievenlige hotel – og med god grund. Her får børnene en ægte VIP-behandling. Allerede ved trivago magazine får de små en goodie bag og der er sørlige børneaktiviteter som f.eks. pizzabagning.

Hotellet tilbyder flere familievenlige indkvarteringsmuligheder, inklusiv ’Studio rooms’, hvor det er muligt for to voksne og to børn at bo samlet i ét værelse med tekøkken.

Park Plaza County Hall ligger kun et stenkast fra Londons store turistattraktioner som London Eye, Big Ben og South Bank Centre. Det gør det til en idéel base for gåture langs Themsen.

Park Plaza County Hall London

Top rated
London
8.6 Fremragende (9147 anmeldelser)

Melia White House

1/2

Melia White House blev grundlagt tilbage i 1930’erne, men er nyligt renoveret. Hotellets interiør blander nyt og gammelt og tilbyder moderne faciliteter, men har stadig beholdt sin gamle, charmerende arkitektur.

Selvom børnene måske ikke vil værdsætte hotellets interiør, er der stadig en masse, som de kan glæde sig til, som f.eks. små gaver ved ankomsten, deres egne toiletsager og cookies inden sengetid.

Familier kan bo i hotellets familieværelse, hvor der er masser af plads til to voksne, samt to børn under 11 år. Desuden tilbyder hotellets restaurant på både en baby- og børnemenu.

Hotel Meliá White House

London
8.1 Meget godt (4227 anmeldelser)

Hvilket hotel vil du gerne bo på med din familie?