Europa

Europas mest romantiske hoteller

Tag tid ud af jeres kalender, og forkæl jer selv med et afslappende og romantisk ophold.

Hvad enten I tager på en weekendtur eller en længere ferie, så er disse hoteller garanti for smukke omgivelse, masser af forkælelse, og hyggelige oplevelser på disse romantiske hoteller.

The K Club

I mange år var The K Club en af Irlands bedst bevarede hotelhemmeligheder. Selve hotellet ligger midt i smukke, grønne omgivelser, hvor floden Liffey snor sig igennem landskabet. Ud over den vilde, irske natur kan I også nyde en gåtur i den victorianske blomsterhave eller prøve en af hotellets imponerende golfbaner. Indenfor har hotellet valgt at bevare den klassiske, historiske stil. Værelserne er alle individuelt indrettet med smukke tapeter og sans for små, romantiske detaljer. På linje med hotellets klassiske stil, kan I naturligvis nyde en traditionel afternoon tea i den kinesisk-inspirerede salon. Til trods for de rolige omgivelse, ligger hotellet kun 30 minutters kørsel udenfor Dublin, så der er også gode muligheder for at opleve Irlands charmerende hovedstad.

The K Club

Top rated
Straffan
9.0 Fremragende (507 anmeldelser)

Adlon Kempinski

Hvis I er til storbyromantik og fantastiske oplevelser i en af Europas mest hippe hovedstæder, så kan I finde det hele på Adlon Kempinski i Berlin. Hotellet ligger i centrum af byen – lige ved siden af Brandenburger Tor – og er den perfekte base for shoppingture og sightseeing. Har I brug for at slappe af midt i storbyen, er der mulighed for at booke hotellets private spa med dampbad, aroma massage og champagne. Og hvis I vil opleve, hvordan hotellet festede i 1920’erne, åbner Adlon Kempinski dørene op til Swinging Sunday, hvor afternoon tea, jazz og charleston er hovedingedienserne i en forrygende eftermiddag.

Hotel Adlon Kempinski

Top rated
Berlin
9.4 Fremragende (6227 anmeldelser)

MGallery Collection Jules César

Det er ikke svært at se, hvorfor Hotel Jules Cesar er et must for par med interesse for kunst og design. Hotellets interiør kombinerer elementer fra 1700-tallet med moderne kunst og referencer til hotellets fortid som kloster. Også den franske modedesigner, Christian Lacroix, har haft en finger med i spillet i hotellet i designet af hotellets kreative udformning. I hotellets farvestrålende gourmetrestaurant er det franske køkken i centrum med lækre retter, der afspejler hotellets særlige kombination af tradition og moderne stil. Hotellets spa byder på et afslappende pusterum med sauna, hamman og jacuzzi.

Jules César Arles - MGallery by Sofitel

Arles
8.3 Meget godt (589 anmeldelser)

Krusenberg Herrgård

Krusenberg Herrgård ligger uforstyrret ud til vandet, og det er det perfekte sted at sætte tempoet ned og slappe af i nærheden af den skønne svenske natur. Hotellet har beholdt sine skandinaviske rødder, og det kan også ses i indretningen: Alle værelser er holdt i lyse farver og i et enkelt, men romantisk design. I Krusenberg Herrgårds restaurant serveres lækre retter af lokale råvarer. Prøv f.eks. en gourmetweekend, hvor der serveres svensk tapas og en fantastisk seks-retters menu med kaffe og en avec i baren bagefter. Desuden udbyder hotellet også en lang række aktiviteter, hvor I kan opleve naturen helt tæt på, f.eks. en hyggelig sejltur rundt i skærgården.

Hotel Krusenberg Herrgård

Top rated
Uppsala
8.5 Fremragende (269 anmeldelser)

Gran Hotel Bahia Del Duque

På Bahia Del Duque Resort er der mulighed for at opleve den ultimative luksus omgivet af Atlanterhavets rolige bølger. For par tilbyder hotellet et særligt ophold, som inkluderer spa suite og hot stone massage, middag for to ved hotellets romantiske udsigtspunkt og en fantastiske tur, hvor I oplever Tenerifes vulkan Teide i solnedgangen. Herudover er der også mulighed for at dykke eller udforske hotellets 63.000 km² store have med tropiske planter. Når I fortjener en pause, kan I nyde de mange spa-muligheder, f.eks. et forfriskende citrusbad. Efter en hyggelig dag byder hotellets otte restauranter på middag med retter fra både middelhavskøkkenet og den moderne, asiatisk gastronomi.

Gran Hotel Bahía del Duque

Top rated
Costa Adeje
9.4 Fremragende (3718 anmeldelser)