Europa

De bedste hotelværelser med egen private jacuzzi

Forestil jer, at I vågner op om morgenen og hopper direkte ned i jeres egen private jacuzzi! Bestil lidt roomservice, vælg fra minibaren, og læn jer tilbage og nyd det boblende velvære sammen.

Alt det kan bliver jeres næste hoteloplevelse. Vi har nemlig fundet ni hoteller i Europa, hvor I kan bo på hotelværelse med jeres egen private jacuzzi. Nogle ligger endda med kig direkte til stjernerne om aftenen og andre tilbyder total ro og fred fra den larmende, hektiske verden udenfor.

Den ultimative jacuzzi- og wellnessoplevelse

1/3

Det ultimative wellnessophold får man i én af Hotel des Balances’ fire suiter. Udsigten til den smukke sø er unik og værelsets spabad er som skabt til afslapning efter en dag med shopping, middag og gåture i bjergene.

Hotellet ligger i hjertet af Lucernes gamle bydel og huser en af byens hippeste restauranter, som ligger lige ud til Reuses floden. Her mødes moderne komfort med god gammeldags hygge og service, og gæster kan glæde sig over en gourmetmenu, der afspejler årstidernes skiften samt en overdådig vinmenu.

Hotel des Balances

Top rated
Luzern
9.2 Fremragende (6881 anmeldelser)

Dobbelt-jacuzzi og bobler

1/3

Check in på Conservatory Suite på Hotel 41 på Buckingham Palace Road og læn dig tilbage i en dobbeltjacuzzi sammen med din bedre halvdel. Glæd dig over de lækre skønhedsprodukter fra engelske Penhaligon og med et kig til stjernerne gennem glasloftet kan du få en enestående romantisk oplevelse med bobler både i vandet og i glasset.

Det traditionelle og samtidig moderne hotel føles som at komme ind i en eksklusiv verden, blot et par minutter fra Buckingham Palace. Beliggenheden er perfekt til sightseeing og ligger som en hemmelig oase fyldt med stilet luksus, når du har brug for at trække dig tilbage. Hvis du bliver småsulten under opholdet har gæster altid adgang til lidt lækkerier i Executive Lounge, eller du kan tage for dig i hotellets honesty bar.

Hotel 41

Top rated
London
9.7 Fremragende (973 anmeldelser)

Indendørs-spa på hotelværelset

1/3

Junior- og senior-suiterne hos Astarte Suites har deres egen indendørs-spa på hotelværelset, som giver en lille pause fra Santorinis varme sommerdage. I kan også vælge en Execute Suite med udendørs jacuzzi med spektakulær udsigt over vandet – faktisk er det så lækkert, at det kan være svært at forlade værelset. Den ultimative luksus må dog være selve Astarte Suiten, som har sin helt egen infinity pool.

Du har sikkert set billederne af Santorinis hvidkalkede huse og det ubegribeligt klare blå hav. Hotellet er bygget i det vulkanske landskab og tilbyder en traditionel Santorini oplevelse med en god portion luksus.

Astarte Suites

Top rated
Akrotiri
9.2 Fremragende (314 anmeldelser)

Fransk luksus-spa og wellness

1/3

Penthousesuiten hos La Cheneaudiere er indrettet med varme farver og organiske træmøbler, panoramisk udsigt og en tagterasse med liggestole. Der hører også en udendørs spisestue og et opvarmet boblebad med, hvor du kan nyde en aften højt blandt trækronerne. Suiten har desuden et åbent område med badeværelse samt gæsteadgang til Nature Spa med en opvarmet indendørs pool og Europas største saltvands floatarium med fire ton Epsom-salt i vandet.

Det smukke hotel ligger i det landlige Frankrig og er et luksus retreat, der tilbyder sine gæster lækre middage, overdådig indretning og fremragende muligheder for at nyde naturen lige udenfor døren samt hotellets egne spabehandlinger.

L'Hostellerie La Cheneaudière & Spa - Relais & Châteaux

Top rated
Colroy-la-Roche
8.8 Fremragende (709 anmeldelser)

Romantik og jacuzzi for to

1/3

Det østrigske spahotel Winzer tilbyder afslappende og velgørende wellness for par. Hvis ikke stedet får jer til at føle jer som forelskede teenagere igen, så er der ingen tvivl om, at I vil forelske jer i jacuzzien, når I sidder blandt bobler med en strawberry daiquiri fra hotelbaren i hånden.

Kuscheln er det tyske ord for at nusse, og hotellet specialiserer sig i netop forkælelse og afslapning. Suiten er på 60 m², og udover jacuzzi er værelset indrettet med dagligsture, king-size seng, rummeligt badeværelse og LCD 3D fladskærms-tv. Helt perfekt til et romantisk ophold for to!

Hotel Winzer

Top rated
St Georgen im Attergau
9.1 Fremragende (3416 anmeldelser)

Spa- og wellness i landlige omgivelser

1/3

Alle værelser på Gilpin Hotel & Lake House har fantastisk udsigt over søen og direkte adgang til de omkringliggende haver. Seks af hotellets værelser har egen hot-tub af cedertræ, og de nye Spa Lodges tilbyder private hydroterapi hot-tubs, regnfaldsbrusere, dampbad og sauna.

Gilpin er et originalt georgiansk, familiedrevet hus i landlig stil. Stemningen er hyggelig og samtidig er I garanteret den ypperste wellness- og spaoplevelse. Forkæl jer selv med en svensk spaoplevelse i et værelse højt oppe i trækronerne, mens I nyder den smukke udsigt over søen og de grønne områder. Det er wellnessophold ud over alle grænser!

Gilpin Hotel & Lake House

Top rated
Windermere sø
9.2 Fremragende (346 anmeldelser)

Pompeji-inspireret jacuzzi midt i Rom

1/3

Med en beliggenhed i centrum af Rom og endda i et storslået palads er Westin Excelsion let at genkende med et majestætisk kuppelloft, hvor en af Europas fornemste suiter ligger: Villa La Cupola.

Suiten Villa La Cupola har sin egen private Pompeji-inspirerede jacuzzi, hvor I kan sidde og nyde byens bedste udsigt på første parquet. Skærmet for sol og vind kan I sidde i læ under hotellets unikke fresko-malede kuppel med direkte adgang til en solterasse, hvor I kan nyde en ubeskrivelig udsigt over Rom. Villa La Cupola suiten har desuden egen træningssal, sauna og dampbad. En sand VIP-oplevelse!

The Westin Excelsior Rome

Rom
8.0 Meget godt (1095 anmeldelser)

Terapeutisk spaophold for to i Barcelona

1/3

Ahh, spa på værelset er præcis, hvad Hotel Diagonal Zero’s Jacuzzi Suite tilbyder sine gæster. I kan enten vælge at nyde de varme bobler bare jer to eller gøre brug af hotellets eksklusive wellness- og spa lounge på 15. etage, kun med adgang for gæster fra husets Executive værelser og suiter. Hotellets store wellness-center har desuden et elegant aquaområde og syv specialiserede terapi-rum samt veludstyret fitnesscenter. Stedet ligger perfekt i forhold til offentlig transport og er oplagt til en romantisk weekendtur til Barcelona.

SB Diagonal Zero Barcelona

Barcelona
8.0 Meget godt (2754 anmeldelser)

Jacuzzi-suiter med georgiansk elegance

1/3

Jacuzzi-suiterne hos Nira Caledonia er inspireret af den georgianske tids elegance og luksuriøse livsstil, og det betyder selvfølgelig også eget boblebad på værelset. Hvert af de rummelige jacuzzi-suiter har også et stort loungeområde og en skøn king-size dobbeltseng – perfekt til en afslappende aften.

Nira Caledonia er et luksus boutique hotel midt i Edinburgh, byen hvor Christopher North slog sine folder i det 19. århundrede. Han var forfatter og ægte livsnyder, og hotellet er inspireret af hans hedonistiske syn på forkælelse og tilbyder naturligvis 24-timers service til deres gæster. Særligt sengene er en oplevelse i sig selv med 2000 små fjedre i madrassen, der sørger for den helt rette komfort samt bløde andedynsdyner og puder.

Nira Caledonia

Top rated
Edinburgh
8.8 Fremragende (953 anmeldelser)

Bo på et lille hjørne af paradis

1/3

Service helt i top og fokus på total afslapning venter på Hotel Jardines de Nivaria. Det femstjernede hotel ligger ned til vandet og tæt på de omkringliggende shoppinggader, restauranter og blot 17 km fra Reina Sofia International Airport.
Præsident-suiten med minimalistisk indretning, god plads og luksus-badeværelse med massagebruser er ren forkælelse. Kronen på værket er jacuzzien på den udendørs terrasse med fantastisk udsigt over havet, hvor I kan trække jer tilbage og nyde jeres eget lille hjørne af paradis.

Hotel Jardines de Nivaria

Top rated
Adeje
9.5 Fremragende (4418 anmeldelser)