Hele verden

Drømmer du om skønne swimmingpools?

Det danske sommervejr indbyder ind imellem til at sidde indendørs med en kop te og betragte den silende regn.

Så kan man jo dagdrømme om at flyde ubekymret rundt i en swimmingpool under en bagende sol på et flot hotel.

Det behøver dog ikke forblive ved dagdrømmene. Find dit næste perfekte poolhotel her:

Pool i bjergene

Drømmer du om krystalklar bjergluft? I denne smukke swimmingpool opvarmet af varme kilder kan du nyde De Schweiziske Alpers rene luft i dybe åndedrag. Og med en exceptionel swimmingpool følger en exceptionel udsigt. En svømmetur i poolen i udkanten af terrassen føles som at svømme midt i de snedækkede bjerge.

The Cambrian Adelboden

Top rated
Adelboden
9.0 Fremragende (1539 anmeldelser)

Oase i ørkenen

Swimmingpool i klitterne på Qasr Al Sarab Desert Resort
Midt i Rub’Al Khali-ørkenens klitter fremstår hotellets swimmingpool som en sand oase. Her kan du blandt andet tage på udflugt på kamelryg eller se en falkeopvisning, der er Lawrence af Arabien værdig.

Qasr Al Sarab Desert Resort by Anantara

Top rated
Liwa Oasis
9.6 Fremragende (937 anmeldelser)

Junglepool

Skjult mellem klipper, utallige kokospalmer og en uberørt jungle byder Rayavadees swimmingpool på en flot udsigt over Andamanhavet.
Der er direkte adgang til havet. Denne tropiske boble byder på et ophold med afslapning, fra afspænding i spaen til udflugter på øerne. Samtidig er det til at betale.

Hotel Rayavadee

Top rated
Ao Nang
9.4 Fremragende (964 anmeldelser)

Miljøvenlig pool

Palace Wellness Spa har en majestætisk swimmingpool, der lokker med sin beliggenhed i lige så majestætiske omgivelser ved St. Moritz-søens krystalklare vand og De Schweiziske Alpers tinder.
Takket være klipperne, de store vinduer og den fantastiske udsigt vil det føles som om, du befinder dig i fri luft. Heldigvis er det en opvarmet indendørs swimmingpool midt i det sneklædte landskab.

Hotel Badrutt's Palace

Top rated
St. Moritz
9.3 Fremragende (299 anmeldelser)

Swimmingpool og krystalklar luft

Med en isoleret beliggenhed i luksuriøse rammer og en vidunderlig udendørs swimmingpool, kan du frit nyde den friske bjergluft. Hotellet tilbyder halvpension og der er desuden et spaområde på næsten 5.000 m².

Interalpen-Hotel Tyrol

Top rated
Seefeld
9.5 Fremragende (861 anmeldelser)

Swimmingpool i islandsk lavalandskab

Fra denne naturligt opvarmede, geotermiske swimmingpool, som har forbindelse til hotellets spa, har du en pragtfuld udsigt over det vilde landskab. Hotellet ligger ikke langt fra øens største seværdigheder, så det er perfekt placeret, hvis du vil ud at opleve naturen. Du kan se frem til vandreture på en gletsjer, fiskeri på isen og – hvis du er heldig – nordlys.

Hotel Ion Luxury Adventure

Hveragerði
7.9 Godt (740 anmeldelser)

Romantisk roof top stemning

Blandt vinmarker, bougainvillaer og grøn vegetation fremkalder denne swimmingpool billeder af Provence. Den utrolige udsigt over englenes by, de mange stearinlys, som tændes om aftenen, og undervandsmusikken gør swimmingpoolen på taget endnu mere charmerende.

Mondrian Los Angeles

West Hollywood
8.1 Meget godt (3763 anmeldelser)

Pool og hvide strande

Når du er på ferie på Maldiverne, er havet aldrig langt væk, uanset om du kan se det fra din swimmingpool, dit værelse eller fra undervandsspaen.
Denne smukke swimmingpool nærmest svæver over stranden, og efter en svømmetur kan du vende tilbage til din charmerende bungalow på vandet. På en såkaldt dhoni – en traditionel sejlbåd – kan du tage på opdagelse rundt omkring koraløerne og derved få en uforglemmelig oplevelse.

Hotel Huvafen Fushi

Top rated
Nord Malé atoll
9.2 Fremragende (74 anmeldelser)

Maya-pool

Dette hotel fra det 18. århundrede byder på en mystisk, tropisk atmosfære, haver oplyst af stearinlys og en sofistikeret spa. Det eneste, du skal gøre mellem disse historiske mure, er at vælge imellem den lækre swimmingpool og de behagelige hængekøjer over vandet.

Hacienda Uayamon, a Luxury Collection Hotel, Uayamon

Top rated
Campeche
9.0 Fremragende (150 anmeldelser)

Mere ørken

Midt i en dal i Navajo Nation-territoriet finder du Amangiris swimmingpool som en oase midt i ørkenen.
Dette hotel byder på en minimalistisk swimmingpool, udendørs ildsteder, et uspoleret naturlandskab og spa med udsigt over dalen.

Hotel Amangiri

Top rated
Big Water
8.6 Fremragende (78 anmeldelser)

Svimlende swimmingpool

Hvis der er to fordele at fremhæve ved Marina Bay Sands’ swimmingpool, er det, at det er den højeste (på 57. etage!) og den største infinity pool i verden.
Så glem alt om din kommunale svømmehal og din daglige trummerum, og dyk ned midt i skyerne, hvorfra du får en betagende udsigt over Singapores skyskrabere.

Marina Bay Sands

Top rated
Singapore
8.5 Fremragende (9472 anmeldelser)

Smuk og frodig nedkøling

Dette hotel er beliggende i omgivelser, der er Babylons hængende haver værdige, og her venter dig en uforglemmelig oplevelse.
Lyt til flodens rislen og den omgivende jungles eksotiske lyde, mens du flyder stille rundt i disse terrasserede swimmingpools for at opnå total afslapning.

Hanging Gardens of Bali

Top rated
Ubud
8.9 Fremragende (1040 anmeldelser)

Swimmingpool med sug i maven

At svømme i en pool ophængt i luften på 24. etage er i sig selv en sjælden oplevelse. Men når den har en glasbund med udsigt til gaden langt nedenunder, er der næsten garanti for kuldegysninger.

Holiday Inn Shanghai Pudong Kangqiao

Shanghai
8.0 Meget godt (364 anmeldelser)

Fart og splask på rockhotel

Dette hotel byder på en luksuriøs swimmingpool og en tilhørende cool vandrutsjebane – så der er ingen grund til at sidde derhjemme og kukkelure.
Der er private hytter, hvor du kan slænge dig, en ø i midten til solbadning og en stor vandrutsjebane, som vil begejstre de fleste vandhunde. Du behøver ikke længere lede efter det perfekte hotel til din ferie.

Hard Rock Hotel Bali

Kuta
8.0 Meget godt (3019 anmeldelser)

Pool af varme kilder

Drømmer du om et afslappende ophold fjernt fra byens larm og støj? I Madaba finder du en vidunderlig swimmingpool midt i klipperne, og ud over de skønne omgivelser kan du nyde godt af en kur fra Det Døde Hav.
Et tip: Svøm ind under kaskaden fra de varme kilder, hvis du vil have en omgang blid massage.

Evason Ma’In Hot Springs & Six Senses Spa Hotel Madaba

Madaba
8.0 Meget godt (437 anmeldelser)

Luksus og eventyr

Fra denne swimmingpool er der udsigt over en glimtende sø, påfugle og dådyr spankulerer rundt i haverne, papegøjerne pludrer i de blomstrende træer, arkitekturen er fortryllende og omgivelserne fængslende.
Ved kanten af dette indiske palads’ lange, private swimmingpools kan du føle dig som en indisk maharaja-fyrste.

The Oberoi Udaivilas Udaipur

Top rated
Udaipur
9.4 Fremragende (559 anmeldelser)

I poolen i søen

Ved bredden af Comosøen har Grand Hotel Tremezzo en pragtfuld udsigt, som du også kan beundre fra swimmingpoolen, der ligger i selve søen.
Du kan desuden glæde dig over den smukke park i middelhavsstil, de paladsagtige værelser, de forskellige restauranter med italienske menu og spaen med panoramaudsigt.

Grand Hotel Tremezzo

Top rated
Tremezzo
9.1 Fremragende (750 anmeldelser)

Legendarisk swimmingpool

Har du lyst til at leve som de kendte? Berømtheder som Jacqueline Kennedy og Humphrey Bogart blev tiltrukket af den skønne, opvarmede infinity-pool på Belmond Hotel Caruso. Det skyldes muligvis hotellets eventyrlige udsigt over Middelhavet, de terrasserede haver og den romantiske indretning i dette palads fra det 11. århundrede.

Belmond Hotel Caruso

Top rated
Ravello
9.4 Fremragende (163 anmeldelser)

Græsk saltvandspool

Der er ikke mindre end tre dejlige saltvandspools på dette hotel, og de venter kun på dig. Hvis du hellere vil bade i havets bølger, så har hotellet dog også en privat strand. Du behøver heldigvis aldrig bevæge dig langt fra poolen, for du kan spise både morgenmad, frokost og aftensmad ved kanten af bassinerne.

Sensimar Elounda Village Resort & Spa by Aquila

Top rated
Eloúnta
8.7 Fremragende (490 anmeldelser)