Nord- og Sydamerika

Her er den ultimative New York guide inklusiv hoteller i alle prisklasser

Går turen til New York? Så er denne guide noget for dig. Vi har sammensat den ultimative New York guide til dig, inklusiv hoteller.

Er dit ideelle hotel i New York City en luksuriøs suite på Upper East Side med udsigt til Central Park eller et charmerende boutique-hotel i SoHo? Eller måske foretrækker du en tagterrasse med pool i East Village eller udsigt til byens berømte skyskrabere på Lower Manhattan?

New Yorks forskellige nabolag tilbyder et stort udvalg af overnatningsmuligheder til alle typer rejsende, uanset om det er første eller tyvende gang, du besøger byen.

Derfor har vi teamet op med Eric fra newyork.co.uk for at give dig en komplet New York-guide med insider-viden til overnatning, spisemuligheder og sightseeing i The Big Apple.

Er det din første tur til New York? Book et hotel i Midtown

Hvis du skal besøge New York City for første gang, anbefaler Eric at overnatte i Midtown, som er indbegrebet af New York City. Den unikke, elektriske atmosfære på Times Square skal bare opleves. Hvis du overnatter i dette område, er du også i gåafstand fra mange af byens berømte seværdigheder.

Du kan for eksempel besøge Top of the Rock for at nyde den vidtstrakte udsigt over Central Park, inden du shopper løs på Fifth Avenue. Museum of Modern Art (MoMa) udstiller fantastiske værker fra kunstnere som Vincent van Gogh og Andy Warhol – et must, hvis du interesserer dig for moderne kunst.

I dette kvarter kan du også opleve Broadways blinkende lys. På en tur til New York er det helt oplagt at se en forestilling her. Inden forestillingen kan du med fordel lægge vejen forbi Carmine’s for at nyde en lækker italiensk middag.

Midtown er også udgangspunkt for mange udflugter i byen, og sightseeingbusserne er helt sikkert et godt valg for førstegangsbesøgende; du kan booke dem direkte på newyork.co.uk. På denne måde kan du se en stor del af byen på kort tid og stå af bussen, hvis der er noget, du vil udforske nærmere!

citizenM

Hotelkæden citizenM tilbyder luksus til overkommelige priser, og deres hotel i Midtown er perfekt, hvis du vil nyde godt af alle fordelene ved et boutique-hotel med en afslappet stemning samt alle de moderne faciliteter, du kan forestille dig, såsom gratis wi-fi, hyggelig belysning og Netflix.

Citizenm New York Bowery

New York
9.2 Fremragende (1713 anmeldelser)

1 Hotel Central Park

Dette hotel ligger praktisk talt i Central Park og er dermed ideelt for rejsende, der både vil opleve stemningen i den travle metropol samt den afslappede atmosfære i en af verdens mest berømte parker. Alle detaljerne på 1 Hotel er nøje udtænkt med inspiration fra naturen. Her finder du f.eks. møbler i genvundet træ, unikke hampmadrasser og hvide lagener i 100% bomuld.

1 Hotel Central Park

Top rated
New York
9.5 Fremragende (3671 anmeldelser)

The Chatwal

Dette vidunderlige luksushotel er indrettet i art deco-stil med gyldent inventar, symmetriske former og et strejf af fortidens glamour. Hvis du har planer om at forkæle dig selv, kan du tjekke ind i Chatwal-suiten på 730 kvadratmeter, som er udstyret med egen tagterrasse blandt skyskraberne.

Hotel The Chatwal a Luxury Collection

Top rated
New York
9.2 Fremragende (724 anmeldelser)

På udkig efter New Yorks berømtheder? Find et hotel på Upper West Side

Manhattans Upper West Side var oprindeligt et landbrugsområde, som var bosat af velhavende hollandske immigranter, men der er sket meget siden dengang! I dag bor der et væld af berømtheder i kvarteret.

Når du overnatter her, er du også lidt på afstand af den hektiske aktivitet på og omkring Times Square. Her er Central Park lige uden for døren, og alt er inden for rækkevidde. Den enorme park er det perfekte sted at slappe af, kigge på de forbipasserende eller cykle en tur. Ikke langt fra Upper West Side finder du også Circle Line Sightseeing Cruises, som sejler fra Pier 83. En sightseeingtur på floden er en fantastisk mulighed for at opleve byen fra et nyt perspektiv.

Hvis du vil have en kulturindsprøjtning, kan du besøge Lincoln Center, hvor du kan opleve teater, dans, opera og musik. Du kan også købe en billet til American Museum of Natural History, som er en ren guldgrube af udstillinger. Her kan du se dinosaurer, sommerfugle og endda en hval i naturlig størrelse! Den nærliggende café Alice’s Tea Cup er et hyggeligt sted at spise frokost eller drikke eftermiddagste.

I retning af Times Square i den sydvestlige del af Central Park finder du Columbus Circle. Her kan du spise aftensmad på restauranten Robert, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Central Park og Columbus Circle – så sørg for at bede om et bord ved vinduet.

Upper West Side er også et godt sted at overnatte i forhold til transport til resten af byen. Du kan nemt komme rundt på hele Manhattan ved hjælp af subwayen.

Beacon Hotel

Beacon Hotel er et serviceminded og imødekommende hotel med en fantastisk udsigt over Hudson River, Central Park og Midtown Manhattan, og det er det ideelle hotel, hvis du vil overnatte på Upper West Side. Værelserne er indrettet med tanke på komfort og med moderne faciliteter såsom store, bløde lænestole og blomstrede puder samt gratis wi-fi.

Hotel Beacon

Top rated
New York
9.0 Fremragende (3700 anmeldelser)

Hotel Belleclaire

Med en beliggenhed tæt på Beacon Theatre, Lincoln Centre og American Museum of Natural History er Hotel Belleclaire det oplagte valg for kulturinteresserede. Det skønne boutique-hotel har en elegant indretning, som fanger essensen af Manhattan med stærke farver, teksturmøbler og – hvis du er heldig – vinduer med udsigt til byen.

Hotel Belleclaire

New York
8.0 Meget godt (8718 anmeldelser)

Shopping i New York? SoHo byder på små butikker og store navne

Vidste du, at SoHo er en forkortelse for “South of Hudson”, altså syd for Hudson River? I slutningen af det 19. århundrede opstod der en stor tekstilindustri i området, hvilket de industrielle bygninger stadig vidner om. I dag er SoHo et af byens sikreste kvarterer og et godt sted at overnatte, hvis du rejser alene.

Hvis din tur til New York primært drejer sig om shopping, er SoHo det perfekte sted. Her finder du en god blanding af store mærkevarer og små butikker beliggende i smukke bygninger langs med kvarterets brostensbelagte gader. Du kan passende starte i krydset mellem Prince Street og Broadway.

Crosby Street Hotel

Crosby Street Hotel ligger i en fredelig brostensgade i centrum af SoHo og har det hele. Du kommer ikke til at kede dig, for her kan du både drikke eftermiddagste og se de nyeste film i filmforevisningsrummet. Stå op til en forfriskende omgang morgenyoga, eller besøg køkkenhaven på tagterrassen for at nyde den enestående udsigt til solopgangen.

Crosby Street Hotel

Top rated
New York
9.3 Fremragende (449 anmeldelser)

Soho Grand Hotel

Alt ved det luksuriøse Soho Grand Hotel er storslået. Lige fra den imponerende lobby og loftsværelserne, hvoraf nogle måler op til 1.600 kvadratmeter, til den udendørs-terrasse.

Soho Grand Hotel

New York
8.4 Meget godt (2354 anmeldelser)

The Roxy Hotel

The Roxy Hotel er en hyldest til New Yorks jazztid og priser 1920’ernes filmkunst og sin egen fortid som biograf. Restaurantens menu omfatter blandt andet store, velsmagende hamburgere, og efter middagen kan du fortsætte til Paul’s Cocktail Lounge, hvor de dygtige bartendere kan servere dig lige præcis den drink, du har lyst til.

The Roxy Hotel Tribeca

Top rated
New York
8.8 Fremragende (2027 anmeldelser)

Hvor skal du spise i New York City? I East Village løber du aldrig tør for muligheder!

East Village er Erics yndlingskvarter. Han har boet der i et stykke tid og er ikke den eneste, der elsker området. Madonna, Lady Gaga, Lou Reed og Iggy Pop har alle en forkærlighed for East Village. Her er relativt lave bygninger og ikke så mange kædebutikker, så det er et godt sted at gå på opdagelse.

East Village er et smart kvarter med mange små bistroer, pubber og barer for studerende. Tree Bistro er f.eks. et hyggeligt sted med god service og en flot gårdhave, mens du på det japanske steakhouse Ikinari Steak spiser stående ved høje borde. Ifølge Eric har han fået en af sit livs bedste bøffer (og sovs) her. Hvis du har lyst til en lidt anderledes aften i byen, kan du besøge nogle af de hemmelige speakeasies (smugkroer) i New York, hvoraf mange ligger i dette område – hvis du ved, hvor du skal lede.

East Village har også en god beliggenhed i forhold til transport og er tæt på andre af Manhattans mest populære nabolag såsom Little Italy, TriBeCa og Chinatown. Der er kun en kort køretur med subwayen til Midtown, Lower Manhattan eller Brooklyn.

The Bowery

The Bowery minder om en gammel landejendom i kolonistil. Lobbyen har træpaneler i egetræ på væggene og en stor pejs omgivet af lænestole fra 1930’erne, mens værelserne har rene, hvide vægge og et hvidt loft med trælameller og ventilatorer samt møbler i mørkt træ. Tilsammen udgør alle elementerne en oase af komfort og gæstfrihed i hjertet af byen.

Hotel The Bowery

Top rated
New York
9.0 Fremragende (1069 anmeldelser)

Sixty Lower East Side

Det bliver ikke meget smartere end Sixty. Hotellets højdepunkt er måske den udendørs pool med Andy Warhols ansigt trykt på bunden, som kigger op gennem vandet. Et andet højdepunkt er dog også tagterrassebaren med tiki-tema, der udover at være sjov og hyggelig også byder på en imponerende udsigt over byen.

Sightseeing i New York? Book et hotel i Financial District

New Yorks Financial District er et verdensberømt jura- og finansdistrikt. Et ophold i dette nabolag giver adgang til et væld af attraktioner og populære seværdigheder. Blandt de mange skyskrabere finder du både den verdensberømte New York Stock Exchange, Trinity Church og Federal Hall.

One World Observatory tilbyder en enestående udsigt over hele Manhattan, mens 9/11 Museum og det tilhørende mindesmærke tilsammen udgør en rørende hyldest til de tragiske begivenheder, der fandt sted den 11. september 2001. Indgangen til Brooklyn Bridge, Frihedsgudinden og Ellis Island ligger også i nærheden og giver mulighed for at se den fantastiske udsigt til byens skyskrabere på afstand.

Når du er i denne del af byen, er det oplagt at sejle ud til disse verdensberømte seværdigheder eller endda se New York fra oven på en spændende helikoptertur.

W New York Downtown

1/3

W New York Downtown er et moderne og elegant hotel, som ligger der, hvor det hele sker. Værelserne er alle indrettet efter en ren og hvid æstetik med minimalistiske møbler, hvilket giver et rummeligt indtryk og gør udsigten til værelsets primære fokuspunkt.

Hotel W New York Downtown

New York
8.3 Meget godt (1895 anmeldelser)

Andaz Wall Street

Dette hotel ligger i hjertet af kvarteret og er velegnet til rejsende, der altid er på farten. Her finder du et døgnåbent motionscenter, en gourmetrestaurant, en ølhave, hvor du kan smage lokalt brygget øl efter en lang dag i byen, og en gratis servering af vin hver aften i lobbyen.

Andaz Wall Street - Hyatt

Top rated
New York
9.0 Fremragende (3570 anmeldelser)