DanmarkWellness & Spa

Bliv forkælet i hotellets barbershop: Sådan får du den perfekte barbering!

By , 01. august 2016

Har du brug også brug for lidt selvforkælelse og den perfekte barbering? Hos Hotel Vejlefjords barbershop kan du synke komfortabelt ned i den dybrøde barberstol og nyde en klassisk luksusbarbering.

Her holder man fast i det gamle håndværk, og man bruger naturligvis også den klassiske metode: Barbering med barberkost og ragekniv. Kolde og varme omslag, samt hovedbunds- og nakkemassage får dig til at slappe helt af.

Imens du bliver forkælet af personalet, kan du nyde en whiskey eller en kølig Fur øl.

Hotel Vejlefjord Barbershop

Sådan får du en bedre barbering

Vil du aflure barbershoppens bedste tips? Her er fem ting, du kan lære fra de professionelle:


♦ Vådt er godt.

Gør dit ansigt vådt i varmt vand inden barbering. Det varme vand blødgør hårene og gør dem nemmere at barbere. Og husk at slutte din barbering af med at skylle ansigtet i koldt vand. Det lukker porene igen.

♦ Investér i en god kvalitets-barberskum.

En god barbeskum har et højt indhold af fugtgivende ingredienser og føles mere som en blød mousse end som en skum. En mindre skummende barberskum betyder mindre modstand og derfor også mindre hudirritation og en mere jævn barbering.

♦ En barberkost gør underværker.

Det er ikke nogen hemmelighed, at en stor del af en bedre barbering afhænger af kvaliteten af dit grej, og til en god barbering er en barberkost i god kvalitet et must. Barberkosten eksfolierer huden og løfter hårene, så det er muligt at få en helt tæt barbering.

♦ Kort og langsomt er vejen frem.

Undgå få, lange strøg, men brug i stedet mange, korte og langsomme strøg for at få en tættere barbering uden rifter og sår.

♦ Brug en aftershave lotion eller balsam.

Ja, der er stadig en god idé at bruge et aftershave produkt – bare ikke din fars alkoholfyldte aftershave, der svier huden, indtil den brænder. Barbering kan fjerne op til to af de øverste lag hud, så brug i stedet en lotion eller en balsam, der er mildere og giver fugt.


Tag kæresten med til Hotel Vejlefjord!

Vejlefjord par

Hvorfor ikke tage kæresten med til den prisvindende spa?

Hotel Vejlefjord er et af Danmarks bedste, prisvindende spa-hoteller. Allerede i 2014 blev hotellets spa kåret af Danish Beauty Awards til Årets salon/klinik/butik/spa. Siden da er de efterfølgende blevet nomineret hver eneste år.

Hotel Vejlefjord Kur & Spa tilbyder et romantisk kæreste-ophold, der inkluderer:

  • Adgang til de termiske bade & Thalasso Spa inkl. frugt, vand og kaffe/te
  • Boblende, søde og romantiske overraskelser på værelset
  • Time Together massageolie
  • 3-retters middag i restauranten
  • Cocktail
  • Overnatning
  • Skøn morgenbuffet

1 (1)