Europa

De flotteste hotelpools i Europa

Hvad sikrer et mindeværdigt hotelophold?

Når du kommer hjem fra ferien, husker du ofte varmen, den lækre mad og hotellets interiør og personale. Men ofte er det hotellets pool, som sætter prikken over i’et. Intet er bedre end at starte dagen ud med en dukkert i en lækker pool.

De mest spektakulære infinity-pools er dog ikke kun at finde i fjerntliggende lande – Europa byder også på en række unikke hotel-pools.

Hotellers pool er uden tvivl et af de vigtigste kriterier til ferien, så vi satte barren højt og fandt de mest fantastiske pools på hoteller rundt omkring i Europa.

THE CAMBRIAN ADELBODEN

1/2

På hotellet The Cambrian Adelboden findes en af de mest spektakulære pools. Denne infinity-pool med udsigt over alperne er tilgængelig hele året rundt. Hotellet har også en indendørs og opvarmet pool, og tilbyder desuden et bredt udvalg af spa-oplevelser.

The Cambrian Adelboden

Top rated
Adelboden
9.0 Fremragende (1561 anmeldelser)

GRAND HOTEL TREMEZZO

1/2

Lake Como er et italiensk luksushotel, som byder på hele tre pools. Hotellets mest unikke element er uden tvivl den flydende pool i Como-søen. Derudover har du mulighed for at slappe af i hotellets oase eller i deres spa- og infinity-pool.

Grand Hotel Tremezzo

Top rated
Tremezzo
9.1 Fremragende (751 anmeldelser)

BELMOND HOTEL CARUSO

1/2

Belmond Hotel Caruso er et luksushotel i Napoli i Syditalien, der ikke går på kompromis med gæstfrihed. Hotellets luksuspool er et arkitektonisk mesterværk. Det er beliggende højt oppe i landsbyen Ravello og har en betagende udsigt over havet.

Belmond Hotel Caruso

Top rated
Ravello
9.4 Fremragende (163 anmeldelser)

GRACE MYKONOS

Hotellet Grace Mykonos er beliggende i på øen Mykonos og har en fantastisk udsigt over det Ægæiske Hav. Pool-området er ideelt både til solbadning og afslapning. Hotellets elegante middelhavsstil samt den fantastiske havudsigt gør poolen komplet.

Hotel Grace Mykonos

Top rated
Agios Stefanos
8.9 Fremragende (216 anmeldelser)

KATIKIES HOTEL

1/2

Hotellet Katikies ligger midt på de græske ø, Santorini, og har uden tvivl den største og mest spektakulære infinity-pool med fantastisk udsigt ud over havet. Katikies er indrettet i en mat middelhavsstil, og hotellets afslappede atmosfære giver de besøgende et sandt afbræk fra hverdagen. Øen Santorini er i de seneste år blevet en af de mest populære destinationer i Grækenland.

Katikies Hotel

Top rated
Oia
9.5 Fremragende (624 anmeldelser)

GRAND HOTEL CENTRAL

Grand Hotel Centrals tagterrasse byder på en uimodståelig infinity-pool med en fremragende udsigt ud over Barcelonas tage, som du kan nyde fra en af hotellets behagelige liggestole.

Grand Hotel Central

Top rated
Barcelona
8.9 Fremragende (3589 anmeldelser)

THE VINE HOTEL

The Vine er et fem-stjernet designhotel på øen Madeira. På hotellets tagterrasse finder du et stort poolområde, som byder på en spektakulær udsigt ud over hele byen Funchal. Selvom hotellets stil og design spænder bredt, kan du få en overnatning til en favorabel pris.

The Vine

Top rated
Funchal
9.0 Fremragende (1837 anmeldelser)

Billeder fra hotellerne.