Italien

Ta’ en tur til Den Evige Stad: Vi har fundet de bedste hoteller i Rom til dig her

Der er mange gode grunde til, at Rom er et yndet rejsemål verden over, og med en beliggenhed, der kun kræver en kort flyvetur på omkring 2,5 time fra Danmark, er den italienske hovedstad et perfekt forslag til en kærestetur eller en weekend med din ven eller veninde.

Vi har fundet nogle af de bedste hoteller, som samtidig er centralt placeret med kort afstand til der hvor alting sker. Og vi giver selvfølgelig også et bud på, hvad I skal opleve i gåafstand derfra.

Pak jeres mest behagelige sko og tag med på storbyferie til Italiens hovedstad. På hvert et gadehjørne i Rom kommer historien helt tæt på, alt imens det daglige storbyliv leves. Fornem hvordan fortidens romere levede eller forbliv i nu’et og nyd alt det italienske – velsmagende mad, fyldige vine og butikker, der bugner af varer, som vi ikke finder herhjemme. God tur!

Moderne komfort i hjertet af Rom

1/3

Lige om hjørnet fra Piazza Venezia ligger Vittoriano Suite, et lille, moderne hotel med optimal placering. Værelserne giver alle de fornødne bekvemmeligheder og varierer fra standard double til junior suite med plads til op til fire gæster. Hotellet er idealt for jer, der ikke nødvendigvis har lyst til at bruge hele dagen på værelset, men gerne vil kunne vågne udhvilede i moderne, behagelige omgivelser. Hvil de trætte fødder efter en lang dag på opdagelse, og planlæg om I spiser morgenmad på hotellet, eller om I finder et bageri og køber lækre italienske morgenbrød til en tidlig picnic foran Pantheon. Hotellet ligger kun 9 minutters kørsel fra Termini, og 30 miutter fra lufthavnen. Desuden vil I nemt kunne gøre brug af bustransport, da der i forbindelse med Piazza Venezia er holdeplads for adskillige ruter kun 3 minutters gang fra hotellet.

Vittoriano Suite

Rom
8.6 Fremragende (66 anmeldelser)

Centralt designerhotel til de kræsne

1/3

En helt speciel oplevelse venter i det chikke Boutique Centrale Palace. Her er virkelig kræset for detaljerne med spændende designløsninger og værelser fuld af personlighed – det bliver helt sikkert ikke kun Roms seværdigheder, I kommer til at tage billeder af.
Hotellet ligger i gåafstand fra Piazza di Spagna (Den Spanske Trappe) omgivet af nogle af verdens største designerbrands. Hvis I vil krydre dagene i Rom med at kaste drømmende blikke ind gennem luksuriøse butiksvinduer, er dette stedet for jer.
Hotellet har desuden et bredt udvalgt af ekskursioner, der udbydes mod betaling. Oplev for eksempel espresso og italiensk gelato (is) på en helt ny måde, eller lær at lave tiramisù. Lej et par cykler og tag på opdagelse i byen på egen hånd.
Der er 2,4 km til Termini, men frygt ej – med kun 5 minutters gåafstand til nærmeste busstoppested, kan I nemt komme omkring. Hotellet tilbyder desuden en shuttlebus fra lufthavnen, der ligger ca. 38 minutters kørsel derfra.

Boutique Centrale Palace

Rom
8.8 Fremragende (237 anmeldelser)

Hotel i centrum af antikkens Rom

1/3

Mercure Roma Centro Colosseo passer til jer, som gerne vil vågne op med en historisk udsigt lige udenfor vinduet. Det er et firestjernet hotel med nydelige, moderne værelser, der endda byder de firbenede familiemedlemmer velkommen også.
Start dagen med morgenmad på hotellet. Gå på opdagelse i fortidens Rom og vend tilbage med trætte fødder, der kan hviles på tagterassen, hvor poolen og baren desuden er åben fra maj til september. Hotellet byder også på Il Gladiatore, en snackbar med både mad og drikke på menukortet. Om aftenen kan I opleve solnedgangen over Forum Romanum og nyde de sidste stråler mellem søjlerne i Colosseum.
Hvis I skulle få mod på flere seværdigheder, bliver det næsten ikke nemmere, da både busstoppesteder og letbane-station er at finde lige udenfor hotellet. Termini er kun en kort køretur væk på omkring 11 minutter, ligesom lufthavnen kan nås på 33 minutter.

Mercure Roma Centro Colosseo

Rom
8.2 Meget godt (3226 anmeldelser)

Hotellet for vin-elskere og tæt på Peterskirken

1/3

Det nyrenoverede Hearth Hotel ligger perfekt placeret lige ved siden af nogle af de største kulturelle seværdigheder i Rom. Værelserne er stilfuldt indrettede, og fås i et udvalg af forskellige størrelser. Vælg et Double Superior-værelse og tilbring aftnerne i hinandens selskab på jeres egen private terasse.
I inviteres til at starte dagen med morgenmad i buffeten. I Hearth Bar kan bartenderen fremtrylle spændende smagskombinationer, og som noget særligt er der en lille butik med udsøgte italienske vine.
Hotelletpersonalet er desuden behjælpelige med at organisere private ekskursioner i og udenfor Rom, ligesom de gerne henter jer i lufthavnen. Gad vide, hvor mange italienske fraser man kan lære på de 25 minutter turen tager? Termini er kun 13 minutters kørsel fra hotellet, mens busser og letbane er tilgængelige på Piazza del Risogimento efter 6 minutter til fods.

Hearth Hotel

Top rated
Rom
8.9 Fremragende (936 anmeldelser)