Ta’ en tur til Den Evige Stad: Vi har fundet de bedste hoteller i Rom til dig her

Der er mange gode grunde til, at Rom er et yndet rejsemål verden over, og med en beliggenhed, der kun kræver en kort flyvetur på omkring 2,5 time fra Danmark, er den italienske hovedstad et perfekt forslag til en kærestetur eller en weekend med din ven eller veninde.

Vi har fundet nogle af de bedste hoteller, som samtidig er centralt placeret med kort afstand til der hvor alting sker. Og vi giver selvfølgelig også et bud på, hvad I skal opleve i gåafstand derfra.

Pak jeres mest behagelige sko og tag med på storbyferie til Italiens hovedstad. På hvert et gadehjørne i Rom kommer historien helt tæt på, alt imens det daglige storbyliv leves. Fornem hvordan fortidens romere levede eller forbliv i nu’et og nyd alt det italienske – velsmagende mad, fyldige vine og butikker, der bugner af varer, som vi ikke finder herhjemme. God tur!

Moderne komfort i hjertet af Rom

1/3

Lige om hjørnet fra Piazza Venezia ligger Vittoriano Suite, et lille, moderne hotel med optimal placering. Værelserne giver alle de fornødne bekvemmeligheder og varierer fra standard double til junior suite med plads til op til fire gæster. Hotellet er idealt for jer, der ikke nødvendigvis har lyst til at bruge hele dagen på værelset, men gerne vil kunne vågne udhvilede i moderne, behagelige omgivelser. Hvil de trætte fødder efter en lang dag på opdagelse, og planlæg om I spiser morgenmad på hotellet, eller om I finder et bageri og køber lækre italienske morgenbrød til en tidlig picnic foran Pantheon. Hotellet ligger kun 9 minutters kørsel fra Termini, og 30 miutter fra lufthavnen. Desuden vil I nemt kunne gøre brug af bustransport, da der i forbindelse med Piazza Venezia er holdeplads for adskillige ruter kun 3 minutters gang fra hotellet.

Hvad kan I opleve i nærheden af hotellet?

 • Largo di Torre Argentina (400 meter fra hotellet). Nogle af de ældste templer, der er blevet fundet i Rom, findes her og stammer fra 4-300 år f.kr. Theatrum Pompeii blev bygget på samme sted, dog betydeligt senere, og er der, hvor Julius Cæsar blev myrdet år 44 f.kr.
 • Sant’Ignazio di Loyola (600 meter fra hotellet). Barokkirken fra midten af 1600-tallet skal især opleves på grund af sit freskomaleri i hvælvingen. Fortsætter det ind i himlen, eller er det blot et fantastisk synsbedrag?
 • Pantheon (650 meter fra hotellet). Kirken som stammer fra år 120 e.kr. er et af de mest velbevarede bygningsværker i Rom og er stadig i brug. Bemærk særligt hullet i kuplen, der er kirkens eneste lyskilde.
  Campo de’ Fiori (800 meter fra hotellet)
  Et marked fuld af liv og boder med frisk frugt og grønt, blomster, urter, ost mm. I området mellem Largo di Torre Argentina og Compo de’ Fiori finder I desuden et væld af spisesteder.
 • Piazza Navona (850 meter fra hotellet). Her stod engang et stadion fra 86 e.kr., hvor romerne mødtes og dystede i atletik. I dag er den egentlige attraktion fontænerne. Fontana dei Quattro Fiumi (Fireflodsfontænen) af Bernini er en af de mest besøgte i Rom.

Vittoriano Suite

Rom, 24.2 km til Al Pescatore
8.5 Fremragende (53 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.3 / 10
Se hotel

Centralt designerhotel til de kræsne

1/3

En helt speciel oplevelse venter i det chikke Boutique Centrale Palace. Her er virkelig kræset for detaljerne med spændende designløsninger og værelser fuld af personlighed – det bliver helt sikkert ikke kun Roms seværdigheder, I kommer til at tage billeder af.
Hotellet ligger i gåafstand fra Piazza di Spagna (Den Spanske Trappe) omgivet af nogle af verdens største designerbrands. Hvis I vil krydre dagene i Rom med at kaste drømmende blikke ind gennem luksuriøse butiksvinduer, er dette stedet for jer.
Hotellet har desuden et bredt udvalgt af ekskursioner, der udbydes mod betaling. Oplev for eksempel espresso og italiensk gelato (is) på en helt ny måde, eller lær at lave tiramisù. Lej et par cykler og tag på opdagelse i byen på egen hånd.
Der er 2,4 km til Termini, men frygt ej – med kun 5 minutters gåafstand til nærmeste busstoppested, kan I nemt komme omkring. Hotellet tilbyder desuden en shuttlebus fra lufthavnen, der ligger ca. 38 minutters kørsel derfra.

Hvad kan I opleve i nærheden af hotellet?

 • Fontana di Trevi – Trevifontænen (650 meter fra hotellet). Hvis man kaster en mønt over skulderen ned i fontænen, siges det, at man en dag vil vende tilbage til Rom. Pengene indsamles og doneres i øvrigt til velgørende formål.
 • Piazza di Spagna – Den Spanske Trappe (500 meter fra hotellet). En af de mest besøgte seværdigheder i Rom. Afhængig af årstiden, bades trappen i et overdådigt blomsterflor. Nyd udsigten, der strækker sig helt ned til Tiberen, fra toppen af trappen.
 • Via dei Condotti (100 meter fra hotellet). Her og i de omkringliggende gader dannes rammen for en ultimativ shoppeoplevelse, hvor modeverdenens mest eftertragtede mærker er at finde side om side.
 • Park Villa Borghese (1 km fra hotellet) Skulle det ske, at I fik lyst til at give visakortet en pause, kan I fordrive dagen i den 80 hektar store park, der omkranser Villa Borghese og gemmer på vidunderlige kulturelle opdagelser, som den zoologiske have og Galleria Nazionale d’Arte Moderna (Nationalmuseet for Moderne Kunst).

Boutique Centrale Palace

Rom, 25 km til Al Pescatore
8.9 Fremragende (210 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.5 / 10
Se hotel

Hotel i centrum af antikkens Rom

1/3

Mercure Roma Centro Colosseo passer til jer, som gerne vil vågne op med en historisk udsigt lige udenfor vinduet. Det er et firestjernet hotel med nydelige, moderne værelser, der endda byder de firbenede familiemedlemmer velkommen også.
Start dagen med morgenmad på hotellet. Gå på opdagelse i fortidens Rom og vend tilbage med trætte fødder, der kan hviles på tagterassen, hvor poolen og baren desuden er åben fra maj til september. Hotellet byder også på Il Gladiatore, en snackbar med både mad og drikke på menukortet. Om aftenen kan I opleve solnedgangen over Forum Romanum og nyde de sidste stråler mellem søjlerne i Colosseum.
Hvis I skulle få mod på flere seværdigheder, bliver det næsten ikke nemmere, da både busstoppesteder og letbane-station er at finde lige udenfor hotellet. Termini er kun en kort køretur væk på omkring 11 minutter, ligesom lufthavnen kan nås på 33 minutter.

Hvad kan I opleve i nærheden af hotellet?

 • Colosseum (450 meter fra hotellet). Amfiteateret fra år 80 e.kr. er et af verdens syv vidundere. Forestil jer spændingen fra 55.000 mennesker, der engageret fulgte med i gladiatoernes dødskampe. Billetten giver samtidig adgang til Forum Romanum og er gyldig i to dage.
 • Forum Romanum (1,3 km fra hotellet). Ruinerne af centrum for det antikke Rom, 8-700 f. kr. Stå på toppen af Palatino (Palatinerhøjen), hvor det hele startede med den første bosættelse omkring 1000 f.kr.
 • Bocca della Verità (2 km fra hotellet). På dansk hedder denne statue Sandhedens mund, og det siges, at den, der stikker sin hånd ind i munden af statuen og taler usandt, skal have denne bidt af. Tør I tage chancen?
 • Via del Boschetto (1 km fra hotellet). Nabolaget omkring via del Boschetto er kendt for at være samlingspunkt for kunstnere og kreative sjæle. De tilstødende gader bugner af restauranter, caféer og spændende små butikker med unikke ting og tøj, som ikke er til at finde herhjemme.

Mercure Roma Centro Colosseo

Rom, 24.7 km til Al Pescatore
8.2 Meget godt (3189 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.1 / 10
Se hotel

Hotellet for vin-elskere og tæt på Peterskirken

1/3

Det nyrenoverede Hearth Hotel ligger perfekt placeret lige ved siden af nogle af de største kulturelle seværdigheder i Rom. Værelserne er stilfuldt indrettede, og fås i et udvalg af forskellige størrelser. Vælg et Double Superior-værelse og tilbring aftnerne i hinandens selskab på jeres egen private terasse.
I inviteres til at starte dagen med morgenmad i buffeten. I Hearth Bar kan bartenderen fremtrylle spændende smagskombinationer, og som noget særligt er der en lille butik med udsøgte italienske vine.
Hotelletpersonalet er desuden behjælpelige med at organisere private ekskursioner i og udenfor Rom, ligesom de gerne henter jer i lufthavnen. Gad vide, hvor mange italienske fraser man kan lære på de 25 minutter turen tager? Termini er kun 13 minutters kørsel fra hotellet, mens busser og letbane er tilgængelige på Piazza del Risogimento efter 6 minutter til fods.

Hvad kan I opleve i nærheden af hotellet?

 • Basilica di San Pietro, 900 meter fra hotellet ligger Peterskirken. Kirken over alle romersk-katolske kirker. Det er en storslået oplevelse, der venter indenfor – og mindst lige så spektakulær er udsigten fra toppen af kuplen. Turen derop er en oplevelse i sig selv, hvor en kurvet gang fører jer op inde i selve kuplen.
 • Musei Vaticani (120 meter fra hotellet) Vatikanmuseet er et af verdens største museer og indeholder nogle af de vigtigste kunstværker fra Renæssancen. Skulle vejret mod forventning drille, kan I snildt bruge timer på at værdsætte dygtige kunstneres detaljerede håndværk, der er udstillet i de utallige samlinger.
 • Cappella Sistina (100 meter fra hotellet) (Det Sixstinske Kapel). Giv jer god tid til at nyde de yderst detaljerede fresker på vægge og loft i kapellet. Mon I kan finde det mest kendte udsnit – ‘Adam’s Skabelse’? Hint: Kig op!
 • Via Cola di Rienzo (550 meter fra hotellet). Her findes det bedste udvalg af butikker på denne side af Tiberen, der tilmed er i en lavere prisklasse end området ved Piazza di Spagna. Så gør det måske heller ikke så meget, hvis jeres ferie har medført et par nedslidte sko, da der er rigeligt med muligheder for at finde et par nye.

Hearth Hotel

Top rated
Rom, 24.2 km til Al Pescatore
8.9 Fremragende (919 anmeldelser)
Fremragende Service 9.4 / 10
Se hotel

Vis kommentarer