TysklandBillige ferierStorby

De 9 bedste hoteller i Hamborg – på alle budgetter.

By , 25. maj 2018

Listen indeholder vores bud på de bedste hoteller i Hamborg, men har samtidig noget for alle rejsetyper og budgetter: Alle hotelklasser er repræsenteret; fra 2 til 5 stjerner. Et enkelt hostel har endda fundet vej til vores favoritter

Hamborg byder  på masser af oplevelser, hvoraf kendte seværdigheder som Reeperbahn, Hafencity og UNESCO-attraktionen Speicherstadt kun er et lille udpluk.
Vælger du Hamborg som feriedestination, har du altså helt klart fat i den lange ende. Nu mangler du bare at finde en passende overnatningsmulighed, hvor du rigtig kan slappe af oven på spændende, men anstrengende sightseeingdage i byen. Heldigvis har vi allerede gjort hele arbejdet for dig og fundet frem til ni fantastiske hoteller i Hamborg!

 

Hamburgs bedste hotel til Feinschmeckeren

★★★★★ Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten | 0,5 km til centrum

På Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten kan du tilbringe din ferie i Hamborg i yderst luksuriøse rammer. Det elegante luksushotel ligger ved Binnenalster-søen i Hamborg og er dermed det perfekte udgangspunkt for shopping- og sightseeingture.
Hotellets 156 værelser er fordelt over fem etager og kan tilfredsstille selv den mest kræsne gæst. De cremefarvede nuancer komplementeres af kontrastfarver i f.eks. guld, kiwi, dueblå, karminrød, brombær eller syren. Kombinationen af førsteklasses materialer, de fineste stoffer samt gennemtænkt belysning og indretning skaber en både moderne og tidløs atmosfære, der oser af elegance.

Tip:
Hvad kan du lave på hotellet oven på en lang og begivenhedsrig dag i byen? Var det noget med en udsøgt middag på en af hotellets tre gourmetrestauranter, f.eks. den 2-stjernede restaurant Haerlin? Eller vil du hellere slappe af med en omgang wellness i Vier Jahreszeiten Spa & Fitness? Her hjælper de lækre faciliteter dig med at lægge storbyens stress og jag bag dig. Glæd dig til koldtvandsbassin, sauna, dampbad, anti-jetlag-badekar, hvileområde med høretelefoner til musik samt en spa med diverse behandlinger. Det eneste problem bliver sådan set at vælge.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24120809/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-fairmont-hotel-vier-jahreszeiten-terrasse-1.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24120702/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-fairmont-hotel-vier-jahreszeiten-hotelseng-1.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24120947/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-fairmont-hotel-vier-jahreszeiten-hotellobby.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/hamborg-9644/hotel/fairmont-hotel-vier-jahreszeiten-52794"]

 

Førsteklasses komfort og personlig service

★★★★ THE MADISON Hotel Hamburg | 1 km til centrum

Ejeren af THE MADISON Hotel Hamburg hedder Marlies Head og må siges at have et helt særligt blik for selv de mindste detaljer. Hun har ofte nye idéer med hjem til hotellet fra sine egne rejser, og i det hele taget gør personalet på MADISON alt for at sikre gæsternes velbefindende. Førsteklasses komfort, moderne indretning og personlig service er grundpillerne i dette succesfulde hotelkoncept. De 166 værelser er ekstra rummelige (mindst 35 m²) og har både et stort badeværelse og et fuldt udstyret køkken, hvor du selv kan tilberede en lille feriesnack.

Tip:
Du behøver selvfølgelig ikke at bekymre dig om madlavning og indkøb på din ferie, hvis du hellere vil være fri. Hotellet råder nemlig over en førsteklasses restaurant ved navn Marley’s, og her kan du både starte dagen med en omfattende morgenmadsbuffet og senere afslutte den med internationale retter fra det californiske køkken, euroasiatiske kreationer eller traditionelle egnsretter fra Hamborg. Skal der endnu mere afslapning til, venter den eksklusive Meridian Spa på at forkæle dig med wellness og en flot udsigt over Hamborgs vartegn, St. Michaels Kirke.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24122342/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-the-madison-swimmingpool-1.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24122017/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-the-madison-badevaerelse-1.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24122245/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-the-madison-hotelvaerelse.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/hamborg-9644/hotel/the-madison-hotel-hamburg-5926"]

 

Til de unge og til de prisbevidste rejsende

★★ Superbude St. Pauli | 2,4 km til centrum

Superbude St. Pauli er et oplagt valg til prisbevidste rejsende og henvender sig først og fremmest til den yngre målgruppe. Det betyder dog på ingen måde, at gæster i alle aldre ikke nyder deres ophold her i fulde drag. Faktisk får den hippe blanding af designhotel og hostel ofte topkarakter af gæsterne. Her sover du enten i et dobbeltværelse eller på en sovesal med plads til op til seks personer. Hostellets absolutte highlight er uden tvivl den såkaldte ASTRA Rockstarsuite, hvor op til fem gode venner rigtig kan fyre den af. Suiten er noget helt særligt: Den kan forvandles til et møde- eller arrangementsområde med projektor, filmlærred, flipover og diverse andre præsentationsmedier. Hertil kommer cool accessoires som Playstation 3, et køleskab fyldt med kolde øl af det lokale mærke Astra samt en guitar. Derudover tilbyder Superbude også klassiske hostelværelser, det vil sige budgetvenlige sovesale, der deles med fremmede.

Tip:
Hostellets hjerte er den såkaldte Kitchen Club, der fungerer som køkken, fællesrum og koncertlokale i ét. Her kommer du hurtigt i kontakt med andre gæster og kan eventuelt vælge at starte dagen med en righoldig morgenmad til 9 euro pr. person.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24122843/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-superbude-st-pauli-hotelvaerelse-1.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24123029/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-superbude-st-pauli-restaurant-1.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24123145/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-superbude-st-pauli-hotellobby-2-1.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/hamborg-9644/hotel/superbude-hotel---hostel-st-pauli-2169484"]

 

Dyrevenligt hotel beliggende i grønt område

★★★ Auszeit Garni Hotel Hamburg | 13 km til centrum

Det privatdrevne Auszeit Garni Hotel Hamburg ligger lidt uden for centrum, i hvad der populært betegnes som byens grønne bælte. Beliggenheden i de grønne, rolige omgivelser væk fra den hektiske bymidte harmonerer godt med navnet Auszeit, der netop betyder at tage en pause og slappe af.

På Auszeit starter dagen således stille og roligt med en morgenmadsbuffet bestående af udvalgte lokale produkter og hjemmebagt brød. Herefter kan du sætte kursen mod Hamborg – centrum ligger 25 minutter væk med S-Bahn – eller du kan udforske den nærliggende natur til fods eller på cykel. Hotelpersonalet er gerne behjælpeligt med ruteforslag samt tips til sightseeing og udflugter.

Tip:
Har du taget hunden med til Hamborg? Intet problem. Din firbenede ven skal nok føle sig godt tilpas i et af de ni hyggelige standardværelser ved navn TraumZeit.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24123600/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-auszeit-grani-hotel-hamborg-hotelvaerelse.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24123736/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-auszeit-grani-hotel-hamborg-badevaerelse.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24123820/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-auszeit-grani-hotel-hamborg-morgenmadsbuffet.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/hamborg-9644/hotel/auszeit-garni-hotel-hamburg-51123"]

 

Lækker gastronomi og fitness på hotellet

★★★★★ Park Hyatt Hamburg | 0,6 km til centrum

Luksushotellet Park Hyatt Hamburg befinder sig i et gammelt kontorhus ved navn Levantehaus. Tidligere brugte rederierne dette område til at bemande og udruste deres skibe, men i dag huser kontorhuset udover hotellet en lang række butikker. Faktisk ligger hotellet i en af Hamborgs mest populære shoppinggader. Hotellets værelser er holdt i varme farver og forbinder hansestadens charme med moderne design. Takket være hotellets 5 stjerner er indretningen naturligvis særdeles komfortabel og udstyret med den nyeste teknologi. Kvalitetsmaterialerne omfatter de fineste stoffer, kirsebærtræ, marmor og sandsten i kombination med moderne luksus som regnskovsbruser, badekar og frem for alt nogle virkelig himmelske senge.

 

Tip:
I Apples Restaurant & Bar forkæles smagsløgene med udsøgte retter fra det regionale køkken, der tilberedes direkte for øjnene af gæsterne i den træfyrede ovn eller på lavagrillen. Vil du også give den udvendige del af kroppen en overhaling, er Olympus Spa & Fitness et godt sted at starte. Forkæl dig selv med en massage eller skønhedsbehandling med produkter fra Decléor og CARITA, eller hvad med en omgang yoga i eget yogarum?

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24124450/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-park-hyatt-hamburg-hotelvaerelse.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24124348/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-park-hyatt-hamburg-indendoersswimmingpool-1.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24124630/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-park-hyatt-hamburg-hotellobby-med-pejs.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/hamborg-9644/hotel/park-hyatt-hamburg-13658"]

 

Jazz og swing og kunstudstilling på hotellet

★★★★★ Grand Elysée Hotel Hamburg | 1,3 km til centrum

Privathotellet Grand Elysée Hotel Hamburg ligger centralt placeret og fremstår som et elegant minde om den lokale entreprenør og hotelgrundlægger Eugen Block. Særligt billedkunsten spiller en vigtig rolle på hotellet. Hotellets samling rummer over 1.100 værker inden for maleri, grafik, skulpturer, akvareltegninger og fotografier, hvoraf ca. 850 udstilles permanent på hotellet. De 511 værelser udmærker sig ved en lys og imødekommende indretning i kombination med eksklusive komfortelementer som badekar og luksusbruser. Trænger du til en god nats uforstyrret søvn? Så kan du roligt glæde dig til hotellets luksuriøse specialmadrasser, hvor du højst sandsynligt kommer til at give Tornerose kamp til stregen.

 

Tip:
Hotellets midtpunkt er indgangshallen, der rummer tre restauranter, Boulevard Café og Bourbon Street Bar. I baren gives der hver aften klaverkoncert. Fra torsdag til lørdag går de musikalske indslag derimod i retningen af jazz og swing; perfekt til at afslutte dagen på en musikalsk note eller varme op til en aften i byen. Et 5-stjernet hotel skal selvfølgelig også kunne byde gæsterne indenfor i et veludstyret wellnessområde. Den opgave opfylder Grand Elysée Hotel bestemt til fulde. Hotellet har nemlig et wellnessparadis på 1.000 m²: Elyseum Wellness & Spa. Her kan du lade dig forkæle med diverse behandlinger eller slappe af i den finske sauna, eukalyptussaunaen, den infrarøde sauna eller det romerske dampbad.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24124913/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-grand-elysee-hotel-hamborg-hotelvaerelse.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24125025/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-grand-elysee-hotel-hamborg-hotelvaerelse-med-stue.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24125127/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-grand-elysee-hotel-hamborg-badevaerelse-1.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/hamborg-9644/hotel/grand-elysee-hamburg-5917"]

 

Ægte Hamborg-charme i historiske rammer

★★★★ Volksschule | 4,5 km til centrum

Er du på udkig efter en overnatningsmulighed med historisk flair og autentisk Hamborg-charme? Så vælg det familiedrevne Volksschule Hotel i bydelen Hamm. Som navnet antyder, ligger hotellet i en tidligere skole, nærmere bestemt en fredet bygning fra 1888. Bygningen blev renoveret i 2013, og det er lykkes at bevare den originale arkitektur fra 1800-tallet og kombinere den med moderne stilelementer. Især de tykke teglstensmure bidrager til den typiske, hanseatiske atmosfære. Vælg mellem moderne værelser i fire forskellige kategorier, der kun afviger i størrelsen.

Tip: Glæd dig til hotellets omfattende morgenmadsbuffet, der modtager topbedømmelser fra gæsterne.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24130158/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-volksschule-hotel-indgang.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24125928/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-volksschule-hotel-hotelvaerelse.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24130427/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-volksschule-hotel-morgenmadsbuffet.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/hamborg-9644/hotel/hotel-volksschule-2845690"]

 

Ideelt for gourmet-fans og kunstentusiaster

★★★★★ Louis C. Jacob | 9,9 km til centrum

I den vestlige del af Hamborg, langt fra den hektiske indre by, ligger det 5-stjernede hotel Louis C. Jacob, der blandt andet udmærker sig med en helt forrygende udsigt over Elben. Især kunstentusiaster vil elske dette “maleriske” hotel. Væggene prydes nemlig af intet mindre end 500 originale tegninger og malerier fra det 18., 19. og 20. århundrede. Samlingens kronjuvel er maleriet Lindenterrasse af Max Liebermann, der hænger i hallen. Virkelighedens Lindenterrasse hører bestemt også til hotellets highlights. Her kan du nyde en anden form for kunst, nemlig stjernekokken Thomas Martins udsøgte kreationer på Jacobs Restaurant (to Michelin-stjerner). De kulinariske specialiteter serveres under åben himmel i selskab med en fantastisk udsigt over Elben. Driller vejret, kan du naturligvis også nyde maden inden døre, ligesom vinbaren Kleines Jacob på den modsatte side af gaden også er et godt bud på en hyggelig aften.

Tip:
De forskellige værelser med udsigt over Elben eller hotelhaven fuldender dit ophold på dette luksushotel i Hamborg. Værelserne er udstyret med parketgulv, badeværelser af marmor og slebet granit, walk in-closet og mange små detaljer, der forsøder opholdet lidt ekstra – f.eks. Jacob-varmedunken eller det personlige velkomstkort.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24131843/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-hotel-louis-c-jacob-udsigt-til-hotellet-1.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24130918/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-hotel-louis-c-jacob-hotelvaerelse-1.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24130745/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-hotel-louis-c-jacob-udendoersterrasse-1.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/hamborg-9644/hotel/hotel-louis-c-jacob-5924"]

 

Det Hvide Slot ved Alster-floden

★★★★★ Hotel Atlantic Kempinski Hamburg | 0,9 km til centrum

Hotel Atlantic Kempinski Hamburg har siden åbningen i 1909 været kendt som “det hvide slot ved Alster-floden”. Navnet er også temmelig velvalgt, i hvert fald overnatter du lige så luksuriøst som på et slot i dette storslåede hotel. Hotellet udmærker sig blandt andet ved sin Energy Clinic med pool, sauna og skønhedsbehandlinger samt privatbiografen PrivateMax og en eksklusiv limousineservice.
Værelserne er mindst lige så luksuriøse som resten af hotellet. Førsteklasses materialevalg, kunstgenstande og en betagende panoramaudsigt over Aussenalster fra de store vinduer fra gulv til loft gør opholdet på dette hanseatiske hotel til en ekstra elegant og eksklusiv oplevelse.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24132202/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-hotel-atlantic-kempinski-udendoers-haverestaurant-1.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24132450/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-hotel-atlantic-kempinski-hotelvaerelse-1.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/05/24132919/bedste-hoteller-i-hamborg-hamborg-hotel-atlantic-kempinski-restaurant-.jpg" type="x3-collage"] [button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/hamborg-9644/hotel/hotel-atlantic-kempinski-hamburg-5894"]

Har du fundet din favorit blandt hotellerne på listen? Eller har du brug for lidt mere inspiration, så tjek vores artikel Weekendtur til Hamborg – Nordens Venedig

Hvis du allerede har overnattet på et af hotellerne, må du meget gerne fortælle om din oplevelse.

God tur!