Tyskland

De 9 bedste hoteller i Hamborg – på alle budgetter.

Listen indeholder vores bud på de bedste hoteller i Hamborg, men har samtidig noget for alle rejsetyper og budgetter: Alle hotelklasser er repræsenteret; fra 2 til 5 stjerner.

Et enkelt hostel har endda fundet vej til vores favoritter

Hamborg byder på masser af oplevelser, hvoraf kendte seværdigheder som Reeperbahn, Hafencity og UNESCO-attraktionen Speicherstadt kun er et lille udpluk.

Vælger du Hamborg som feriedestination, har du altså helt klart fat i den lange ende. Nu mangler du bare at finde en passende overnatningsmulighed, hvor du rigtig kan slappe af oven på spændende, men anstrengende sightseeingdage i byen. Heldigvis har vi allerede gjort hele arbejdet for dig og fundet frem til ni fantastiske hoteller i Hamborg!

Hamburgs bedste hotel til Feinschmeckeren

1/3

På Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten kan du tilbringe din ferie i Hamborg i yderst luksuriøse rammer. Det elegante luksushotel ligger ved Binnenalster-søen i Hamborg og er dermed det perfekte udgangspunkt for shopping- og sightseeingture.
Hotellets 156 værelser er fordelt over fem etager og kan tilfredsstille selv den mest kræsne gæst. De cremefarvede nuancer komplementeres af kontrastfarver i f.eks. guld, kiwi, dueblå, karminrød, brombær eller syren. Kombinationen af førsteklasses materialer, de fineste stoffer samt gennemtænkt belysning og indretning skaber en både moderne og tidløs atmosfære, der oser af elegance.

Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten

Top rated
Hamborg
9.4 Fremragende (3728 anmeldelser)

Førsteklasses komfort og personlig service

1/3

Ejeren af THE MADISON Hotel Hamburg hedder Marlies Head og må siges at have et helt særligt blik for selv de mindste detaljer. Hun har ofte nye idéer med hjem til hotellet fra sine egne rejser, og i det hele taget gør personalet på MADISON alt for at sikre gæsternes velbefindende. Førsteklasses komfort, moderne indretning og personlig service er grundpillerne i dette succesfulde hotelkoncept. De 166 værelser er ekstra rummelige (mindst 35 m²) og har både et stort badeværelse og et fuldt udstyret køkken, hvor du selv kan tilberede en lille feriesnack.

Madison Hotel Hamburg

Top rated
Hamborg
9.1 Fremragende (2077 anmeldelser)

Til de unge og til de prisbevidste rejsende

1/3

Superbude St. Pauli er et oplagt valg til prisbevidste rejsende og henvender sig først og fremmest til den yngre målgruppe. Det betyder dog på ingen måde, at gæster i alle aldre ikke nyder deres ophold her i fulde drag. Faktisk får den hippe blanding af designhotel og hostel ofte topkarakter af gæsterne. Her sover du enten i et dobbeltværelse eller på en sovesal med plads til op til seks personer. Hostellets absolutte highlight er uden tvivl den såkaldte ASTRA Rockstarsuite, hvor op til fem gode venner rigtig kan fyre den af. Suiten er noget helt særligt: Den kan forvandles til et møde- eller arrangementsområde med projektor, filmlærred, flipover og diverse andre præsentationsmedier. Hertil kommer cool accessoires som Playstation 3, et køleskab fyldt med kolde øl af det lokale mærke Astra samt en guitar. Derudover tilbyder Superbude også klassiske hostelværelser, det vil sige budgetvenlige sovesale, der deles med fremmede.

Superbude Hotel & Hostel St. Pauli

Hamborg
9.1 Fremragende (1941 anmeldelser)

Dyrevenligt hotel beliggende i grønt område

1/3

Det privatdrevne Auszeit Garni Hotel Hamburg ligger lidt uden for centrum, i hvad der populært betegnes som byens grønne bælte. Beliggenheden i de grønne, rolige omgivelser væk fra den hektiske bymidte harmonerer godt med navnet Auszeit, der netop betyder at tage en pause og slappe af.

På Auszeit starter dagen således stille og roligt med en morgenmadsbuffet bestående af udvalgte lokale produkter og hjemmebagt brød. Herefter kan du sætte kursen mod Hamborg – centrum ligger 25 minutter væk med S-Bahn – eller du kan udforske den nærliggende natur til fods eller på cykel. Hotelpersonalet er gerne behjælpeligt med ruteforslag samt tips til sightseeing og udflugter.

Auszeit Hotel

Top rated
Hamborg
9.1 Fremragende (1223 anmeldelser)

Lækker gastronomi og fitness på hotellet

1/3

Luksushotellet Park Hyatt Hamburg befinder sig i et gammelt kontorhus ved navn Levantehaus. Tidligere brugte rederierne dette område til at bemande og udruste deres skibe, men i dag huser kontorhuset udover hotellet en lang række butikker. Faktisk ligger hotellet i en af Hamborgs mest populære shoppinggader. Hotellets værelser er holdt i varme farver og forbinder hansestadens charme med moderne design. Takket være hotellets 5 stjerner er indretningen naturligvis særdeles komfortabel og udstyret med den nyeste teknologi. Kvalitetsmaterialerne omfatter de fineste stoffer, kirsebærtræ, marmor og sandsten i kombination med moderne luksus som regnskovsbruser, badekar og frem for alt nogle virkelig himmelske senge.

Hotel Park Hyatt Hamburg

Top rated
Hamborg
9.3 Fremragende (6119 anmeldelser)

Jazz og swing og kunstudstilling på hotellet

1/3

Privathotellet Grand Elysée Hotel Hamburg ligger centralt placeret og fremstår som et elegant minde om den lokale entreprenør og hotelgrundlægger Eugen Block. Særligt billedkunsten spiller en vigtig rolle på hotellet. Hotellets samling rummer over 1.100 værker inden for maleri, grafik, skulpturer, akvareltegninger og fotografier, hvoraf ca. 850 udstilles permanent på hotellet. De 511 værelser udmærker sig ved en lys og imødekommende indretning i kombination med eksklusive komfortelementer som badekar og luksusbruser. Trænger du til en god nats uforstyrret søvn? Så kan du roligt glæde dig til hotellets luksuriøse specialmadrasser, hvor du højst sandsynligt kommer til at give Tornerose kamp til stregen.

Grand Elysée Hotel Hamburg

Top rated
Hamborg
9.1 Fremragende (13624 anmeldelser)

Ægte Hamborg-charme i historiske rammer

1/3

Er du på udkig efter en overnatningsmulighed med historisk flair og autentisk Hamborg-charme? Så vælg det familiedrevne Volksschule Hotel i bydelen Hamm. Som navnet antyder, ligger hotellet i en tidligere skole, nærmere bestemt en fredet bygning fra 1888. Bygningen blev renoveret i 2013, og det er lykkes at bevare den originale arkitektur fra 1800-tallet og kombinere den med moderne stilelementer. Især de tykke teglstensmure bidrager til den typiske, hanseatiske atmosfære. Vælg mellem moderne værelser i fire forskellige kategorier, der kun afviger i størrelsen.

Hotel Volksschule

Top rated
Hamborg
9.1 Fremragende (1757 anmeldelser)

Ideelt for gourmet-fans og kunstentusiaster

1/3

I den vestlige del af Hamborg, langt fra den hektiske indre by, ligger det 5-stjernede hotel Louis C. Jacob, der blandt andet udmærker sig med en helt forrygende udsigt over Elben. Især kunstentusiaster vil elske dette “maleriske” hotel. Væggene prydes nemlig af intet mindre end 500 originale tegninger og malerier fra det 18., 19. og 20. århundrede. Samlingens kronjuvel er maleriet Lindenterrasse af Max Liebermann, der hænger i hallen. Virkelighedens Lindenterrasse hører bestemt også til hotellets highlights. Her kan du nyde en anden form for kunst, nemlig stjernekokken Thomas Martins udsøgte kreationer på Jacobs Restaurant (to Michelin-stjerner). De kulinariske specialiteter serveres under åben himmel i selskab med en fantastisk udsigt over Elben. Driller vejret, kan du naturligvis også nyde maden inden døre, ligesom vinbaren Kleines Jacob på den modsatte side af gaden også er et godt bud på en hyggelig aften.

Hotel Louis C. Jacob

Top rated
Hamborg
9.1 Fremragende (886 anmeldelser)

Det Hvide Slot ved Alster-floden

1/3

Hotel Atlantic Kempinski Hamburg har siden åbningen i 1909 været kendt som “det hvide slot ved Alster-floden”. Navnet er også temmelig velvalgt, i hvert fald overnatter du lige så luksuriøst som på et slot i dette storslåede hotel. Hotellet udmærker sig blandt andet ved sin Energy Clinic med pool, sauna og skønhedsbehandlinger samt privatbiografen PrivateMax og en eksklusiv limousineservice.
Værelserne er mindst lige så luksuriøse som resten af hotellet. Førsteklasses materialevalg, kunstgenstande og en betagende panoramaudsigt over Aussenalster fra de store vinduer fra gulv til loft gør opholdet på dette hanseatiske hotel til en ekstra elegant og eksklusiv oplevelse.

Hotel Atlantic Kempinski Hamburg

Top rated
Hamborg
9.0 Fremragende (6166 anmeldelser)

Har du fundet din favorit blandt hotellerne på listen? Eller har du brug for lidt mere inspiration, så tjek vores artikel Weekendtur til Hamborg – Nordens Venedig

Hvis du allerede har overnattet på et af hotellerne, må du meget gerne fortælle om din oplevelse.

God tur!