Hele verden

3 bloggere deler deres tips til de bedste familiehoteller

Mor ved bedst, ikk? Det tror vi på. I hvert fald i de fleste tilfælde og i de tilfælde, hvor mor ikke ved bedst, så ved far heldigvis også noget.

Vi har derfor spurgt tre udvalgte blogger med titlen mor eller far om at dele deres bedste rejsetips med børn samt hvilke familievenlige hoteller, de kan anbefale. Disse erfaringer og råd fra vores blogger giver vi hermed videre i denne artikel

Lisbeth // isabellasmor.dk

Vi lægger ud med Lisbeth, som er personen bag bloggen; isabellasmor.dk – en blog, der handler om livet som mor til Isabella og sidstfødte Viktor. Bloggen er opkaldt efter Isabella, men handler tildels om livet som mor tildels om emner som bolig, forhold, mad og alt derimellem.

Favorithotel: Lagas Aegean Village

1/2

“Da Isabella var knap 18 mdr. var vi på ferieøen Kos, hvor vi boede i byen Kardamena. En virkelig hyggelig by med gode busforbindelser ind til selve Kos by. Vi fandt en af de nyere busser at køre med, og det gik problemfrit og samtidig kunne vi køle af i bussen takket være airconditionen.

Når man rejser med små børn, synes jeg godt det kan betale sig, at vælge et familiehotel, som har faciliteter som børnepool, og legeplads, eller en børneklub med plads til kreativ leg. Vi boede på Lagas Aegean Village som vises nedenfor.

Lagas Aegean Village

Kardamena
8.4 Meget godt (1421 anmeldelser)

Allan Thulesen // Far til fire piger

Allan Thullesen berretter om livet som familiefar, hvor han jonglere hverdagen med fuldtidsjob og familie. Med bloggen fartilfirepiger.dk er Allan i øvrigt med til at nedbryde den stereotypiske opfattelse af forældrerollen.

Bedste rejsetip med børn:

Det er ret dejligt at møde et hotelpersonale som er helt nede ved pigerne og snakker TIL dem (ok de forstod ikke så meget) men de var til stede på en helt anden måde end jeg kunne have forestillet mig.

  • Find et hotel, der tilbyder faciliteter som både børn og voksne sætter pris på, fx kunne vi låne løbehjul af hotellet, så vi kunne opleve byen på farten og på den måde skabe fælles oplevelser.
  • Sørg for at finde et hotel med god placering i forhold til hvad I vil se og opleve. Dette kræver lidt planlægning hjemmefra, men til gengæld sparer det jer tid på selve turen.
  • Vælg et hotel, der er forberedt på yngre gæster (det står gerne på hotellets hjemmeside).

Favorithotel: Royal Garden, London

1/2

Royal Garden kan virker som et lidt ”posh” og businessagtigt hotel, men tag ikke fejl. Vi ankom på hotellet og blev mødt af det sødeste personale som kom med rygsække til døtrene med diverse legesager og straks sendte os op til morgenmads buffeten, som i weekenden er kæmpe stor og med lækre muligheder. Det er ikke tit man møder hoteller som kan begge dele. Altså buisness & family.

Værelserne var super lyse og dejlige og med en udsigt over enten Hyde park eller den pulserende storby. Fyldt med liv og smukke hustage. Tøserne brugte en del tid på bare at sidde og studere byen. Bare tage det hele ind og opleve. Det er ikke tit at man kan sidde på “toppen” af London og bare nyde udsigten. Kort sagt; London er magisk, og dette TOP-familievenlige 5-stjernede hotel er en perfekt base for vores familie. Jeg er sikker på at vi kommer igen.

Hotel Royal Garden

Top rated
London
8.7 Fremragende (4252 anmeldelser)

Esme Emma Sutcu // momster.dk

Esme er stifter og CEO af bloggernetværket Momster.dk som er skrevet for mødre af mødre. I netværket bliver alle emner, store som små inden for moderskabet berørt på ærlig og underfundig vis.

Favorithotel: Lub D i Phuket, Thailand

1/2

“Under den bedste Thailandtur, jeg havde i starten af året med min 5-årige datter, besøgte vi Lup D i Phuket, der både med hensyn til indretning og personale skiller sig ud fra andre hoteller. Lub D er en blanding af hotel og hostel. Men ikke hostel på en kakerlak-agtige måde, hvor langhårede mænd sparker hackey sacks til Bob Marley tunes med en røg-tåge over sig. Men mere et sted med en moderne og metropolsk vibe, der emmer af storby og internationale indtryk. Vi fik et værelse, som var småt, hyggeligt og lækkert.”

“Jeg var vild med det og elskede at min datter skulle opleve det. Det er jo essensen af at rejse, møde folk fra hele verden. Morgenmaden var simpel, men stadig mindeværdig. Frisklavet scrambled egg med bacon og stegte tomater og kaffe samt juice ad libitum til kun 30 kr. Poolområdet var grønt og flot og todelt; et decideret baby/børnområde, hvor børnene og min datter legede i op til 10 timer den ene dag.
Man kan enten spise på hotellet, der er ligger lige ved stranden eller tage ud i byen og spise, da hotellet også ligger super centralt i forhold til restauranter. Stedet er så stort at selvom folk sidder i hotellobbyen og får drinks om aftenen var det ikke noget vi blev forstyrret af.”

Lub d Phuket Patong

Top rated
Patong Strand
8.9 Fremragende (424 anmeldelser)