DanmarkStrand

Danmarks dejligste badehoteller

By , 11. juli 2017

Vi har fundet fem af danmarks dejligste badehoteller, der giver dig mulighed for at slappe helt af. 

 

Ruths Hotel

Gl. Skagen

Hvis du kan lide de nordjyske strande og den hyggelige stemning i TV2-serien ’Badehotellet’, så er Ruth’s Hotel et must. Den gamle hovedbygning fra 1904 og hotellets tre øvrige bygninger danner rammerne om en skøn, afslappende ferie. Forkæl dig selv med en massage eller en ansigtsbehandling i den lækre spa. Eller smag, hvad kokkene tryller frem af lækre fiskeretter på Ruths Gourmet Restaurant. Det femstjernede hotel ligger idéelt placeret mellem klitterne, og her kan man både få et dejligt dobbelværelse med havkig eller en familievenlig lejlighed med solrig terrasse. Eller måske var det noget med en romantisk suite med egen jacuzzi?

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/skagen-484467/hotel/ruths-hotel-1039398"]

 

Hjerting Badehotel

Esbjerg

Hjerting_badehotel (1)

Et stenkast fra vandet ligger Hjerting Badehotel, der har udsigt til Ho Bugt. Hotellets lyse værelser byder på en fin kombination af gammeldags idyl og moderne komfort. Desuden er hotellet det perfekte sted for en hyggelig golf-ferie. Hjerting Badehotel er nemlig tee-stedet til 10 fantastiske golfbaner. Herudover kan du udforske vadehavet og køre eller sejle til de tre vadehavsøer Fanø, Mandø og Rømø, der ligger mindre end en time derfra. I restauranten kan man nyde en lækker gourmetmiddag med udsigt til den sene solnedgang.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/esbjerg-45102/hotel/hjerting-53879"]

 

Frederiksminde Hotel

Præstø

frederiksminde badehotel

Trænger du til fred og ro i historiske omgivelser? Hotel Frederiksminde på Sydsjælland er opført på et gammelt klosterområde, og selve bygningen er etableret i 1870. Indenfor har man bevaret de romantiske, historiske rammer med smukke malerier og tapeter på hotellets værelser. Udenfor er hotellet omgivet af grønne græsarealer med adgang til den skønne Præstø Fjord. Prøv også hotellets restaurant, der serverer fantastiske retter med et moderne, nordisk twist.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/praesto-484219/hotel/frederiksminde-1826753"]

 

Gilleleje Badehotel

Gilleleje

badehotel gilleleje

Hotellet blev oprindeligt opført som pensionat i 1895 på Nordsjællands højeste punkt, Gilbjerghoved – en af Danmarks smukkeste beliggenheder med udsigt over både Øresund og Kattegat. I dag har hotellet fokus på en romantisk og moderne stil med masser af luksusoplevelser – både i form af wellness og mad. I kort afstand fra badehotellet ligger Gilleleje og Gilleleje havn, der danner rammen om Havnefest, Jazz på Havnen og andre hyggelige events.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/graested-gilleleje-45007/hotel/gilleleje-badehotel-124094"]

 

Ballen Badehotel

Samsø

ballen badehotel_2013 (1)

Udforsk Samsøs små landsbyer og smukke natur med Ballen Badehotel som den perfekte base. Her kan man bo med direkte havudsigt, og med to minutters gang fra stranden og Ballen lystbådehavn er der mulighed for at tage en rolig gåtur eller en dasedag ved vandet. Ballen Badehotel byder både på restaurant – der naturligvis har Samsø kartofler på menuen – og en café/lounge, der også huser Samsø Jazzfestival sidst i juli. Med de skønne cykelruter er der god mulighed for nemt at opleve Samsø fra Issehoved i nord til Vesborg Fyr i syd – og selvfølgelig købe friske jordbær ved de små boder ved vejkanten undervejs.

[button text="Se prisen på trivago" href="https://www.trivago.dk/samso-484331/hotel/ballen-badehotel-761036"]