Danmark

Danmarks bedste hoteller 2017

Brugeranmeldelser giver et godt indblik i hvilken service, du kan forvente at opleve på dit næste hotelophold.

Derfor udgiver trivago hvert år en oversigt over Danmarks 10 bedste hoteller baseret på anmeldelser fra flere forskellige bookingsider.

Se de 10 bedste hoteller for 2017 på Danmarkskortet, og læs mere om hotellerne nedenfor.

10. Nimb

1/2

Nimb hotel er en favorit blandt hotelgæsterne for andet år i træk. Det femstjernede hotel ligger i Tivoli. Alle værelser, undtagen ét, har udsigt til den smukke have. Hotellets gæster har selvfølgelig gratis adgang til Tivoli og forlystelserne (såfremt der er åbent). Den hvide hotelbygning ligner et marokkansk palads, og hotellets 17 værelser og suiter er alle unikt indrettede.

Priseksempel: 5.290 kr. for to personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad.
Adresse: Bernstorffsgade 5, 1577 København.
Antal Stjerner: ★★★★★
Gæsterne har især rost: Beliggenhed, værelser, service og renhed.

Nimb Hotel

Top rated
København
9.1 Fremragende (341 anmeldelser)

9. Ruths Hotel

1/2

Har du endnu ikke haft glæde af et ophold på Ruths Hotel, er det bare om at komme afsted. Det femstjernede badehotel er ligeledes en genganger på listen. Her får du fantastisk mad, smuk natur og venligt personale. Hotellet holder åbent hele året og tager sig charmerende ud i alle årstider. Tjek vores Skagen guide, hvis du planlægger en tur til Danmarks skønneste nordlige hotel.

Priseksempel: 2.350 kr. for to personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad.
Adresse: Hans Ruths Vej 1, 9990 Skagen.
Antal Stjerner: ★★★★★
Gæsterne har især rost: Beliggenhed, service og komfort.

”Det kan næppe blive bedre” Jørgen, oktober 2016.

”Overordnet er det en fornøjelse at opleve den service og opmærksomhed der udvises fra hotellet samt hjælpsomhed i akutte situationer.” Bjarne, august 2016.

Ruths Hotel

Top rated
Skagen
8.9 Fremragende (425 anmeldelser)

8. Bandholm Hotel

1/3

Bandholm indtager en sikker plads på listen over Danmarks bedste hoteller. Bygningen stammer helt tilbage fra 1886 og ligger placeret med udsigt over Smålandsfarvandet. Hotellet består af 42 værelser og er indrettet med lyse farver i romantisk, landlig stil. Flere af suiterne tilbyder privat jacuzzi og havudsigt. Oplev Knuthenborg Safaripark i sommerhalvåret og besøg Askø/Lilleø, som nås med færgen på 25 minutter.

Priseksempel: 1.105 kr. for to personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad.
Adresse: Havnegade 37, 4941 Bandholm.
Antal Stjerner: ★★★★
Gæsterne har især rost: Beliggenhed, service, renhed og komfort.

”Lille perle i rolige omgivelser.” Rejsende, juli 2016.

”Dejlig gammelt hotel, smukt vedligeholdt og moderniseret med respekt for det oprindelige. Sød og rar betjening og rigtig god mad.” Rejsende, september 2016.

Bandholm Hotel

Top rated
Maribo
9.3 Fremragende (1529 anmeldelser)

7. Fru Larsen

1/2

Fru Larsen er en nyhed på listen. Dette gule, idylliske hotel består af 16 værelser heraf 8 suiter. Værelserne og suiterne er indrettede i varme farver, og flere værelser har egen pejs. Som gæst på Fru Larsen bør du ikke snyde dig selv for en middag i hotellets restaurant (husk at bestille bord). Køkkenet ledes af Tommy Friis, som var årets kok i 2010. Næste morgen kan du stå op til en skøn, økologisk morgenmad, som er inkluderet i overnatningsprisen.

Priseksempel: 1.149 kr. for to personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad.
Adresse: Østergade 1, 8870 Langå.
Antal Stjerner: Ikke stjernegivet.
Gæsterne har især rost: Service, renhed, komfort og morgenmad.

”Vores første ophold på Hotel og Restaurant Fru Larsen, men det bliver bestemt ikke det sidste. Alt var til topkarakter: Omgivelserne, værelserne og den udsøgte middag vi indtog i restauranten. Perfekt betjening hele vejen rundt – top professionelt.” Frank, august 2016.

Fru Larsen

Top rated
Langå
9.2 Fremragende (198 anmeldelser)

6. Villa Provence

1/2

Villa Provence er en sikker vinder, når turen går til Aarhus. Her fås sydfransk stemning i topklasse. Hotellet ligger i kanalkvarteret tæt på hovedbanegården. Om sommeren kan du slappe af i hotellets hyggelige gårdhave med det klukkende springvand, mens du om vinteren kan lune dig i den hyggelige spisestue. Hotellet består af 39 unikke værelser, og der serveres en lækker, fransk morgenmad, som indgår i prisen.

Priseksempel: 1.550 kr. for to personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad.
Adresse: Fredens Torv 10, 8000 Aarhus.
Antal Stjerner: ★★★★
Gæsterne har især rost: Beliggenhed, service, renhed og komfort.

”Det er specielt den personlige service og opmærksomhed fra alle, inklusiv ejerne, der gør opholdet til en god oplevelse. Læg dertil dejlige værelser, der ikke minder om et standard hotel. Og et dejligt gårdmiljø hvor vandets rislen, de mange små og store krukker og lyset skaber en helt unik stemning.” Rejsende september 2016.

Hotel Villa Provence

Top rated
Århus
9.1 Fremragende (1558 anmeldelser)

5. Bøjden Cottage

1/2

Blandt marker og nær stranden finder du Bøjden Cottage. Her oplever du en fin kontrast mellem traditionel, landlig idyl udenfor, og moderne design indenfor. Hotellet består af tre store dobbeltværelser med egen terrasse. De, som rejser med børn, kan give de små en helt speciel oplevelse ved at lade dem overnatte i den traditionelle sigøjnervogn. Vognen holder parkeret ved siden af hotelgården (150 kr. pr. barn pr. nat).

Priseksempel: 700 kr. for to personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad.
Adresse: Sønderhjørnevej 2, 5600 Faaborg.
Antal Stjerner: Ikke stjernegivet.
Gæsterne har især rost: Beliggenhed, service og renhed.

Bøjden Cottage

Fåborg
9.2 Fremragende (202 anmeldelser)

4. Boutique Postgården

1/3

Fjerdepladsen på listen over Danmarks bedste hoteller indtages af Postgården. Hotellet består af 16 værelser, der er dekorerede i forskellige temaer. Tjek f.eks. ind på Karen Blixen værelset, som er inspireret af ”Den Afrikanske Farm”. Du kan også indlogere dig på ”Det Første Kys” eller i ”Fru Postmesterindens Himmelseng”. Hotellets hovedbygning er fra 1924, og stedet emmer af historie, som ejerne gerne fortæller om.

Priseksempel: 799 kr. for to personer i dobbeltværelse.
Adresse: Østergade 2, 6670 Holsted.
Antal Stjerner: ★★★★
Gæsterne har især rost: Service, renhed og komfort.

Boutique Hotel Postgården

Top rated
Holsted
9.2 Fremragende (579 anmeldelser)

3. Lunds Hotel

1/3

Lunds Hotel ligger i den hyggelige nordfynske by, Bogense. Placeringen er ideel; direkte ud til marinaen og havnebadet. Danmarks mindste badehotel, som de selv kalder sig, består af 6 skønne dobbeltværelser med egen terrasse og mulighed for ekstra opredning. Morgenmaden er inkluderet i prisen. Den består af æg, bacon, frugt og yoghurt med mysli samt brød med ost, skinke og marmelade, dertil juice, te og kaffe.

Priseksempel: 895 kr. for to personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad.
Adresse: Østre Havnevej 24, 5400 Bogense.
Antal Stjerner: ★★★
Gæsterne har især rost: Beliggenhed, renhed og service.

”Et rigtigt godt og hyggeligt lille hotel med en personlig og nærmest familiær betjening.” Rejsende, oktober 2016.

”Fantastisk skønt hotel. Alle værelser med udsigt enten til vandet eller havnen. Dejligt værelse med godt udstyr, og lille fin terrasse, hvor vi havde udsigt til Æbelø. Lækker morgenmad og god og professionel betjening. Kan kun anbefales, og kunne vi give det 10 stjerner var det velfortjent.” Jan, august 2016.

Lunds Hotel

Top rated
Bogense
9.4 Fremragende (276 anmeldelser)

2. Bolding Apartments

1/2

Bolding Apartments består af 5 moderne lejligheder med eget køkken og bad. Hotellet er en del af en økologisk drevet bondegård. Som gæst kan du bl.a. tjekke ind i ”Den Gamle Hestestald” eller ”Den Gamle Lade”. Stedet er perfekt for en kort eller lang familieferie i naturskønne omgivelser. Det ligger tæt på Legoland (10 km), Lalandia (11 km) og Givskud Zoo (32 km).

Priseksempel: 980 kr. pr. nat for to voksne og to børn i en lejlighed (der er minimumsophold på to nætter).
Adresse: Boldingvej 11, 7250 Hejnsvig.
Antal Stjerner: Ikke stjernegivet.
Gæsterne har især rost: Renhed, service og god værdi for pengene.

Bolding Apartments

Billund
9.5 Fremragende (212 anmeldelser)

1. Stella Maris

1/3

Sidste år lå Stella Maris på tredjepladsen over Danmarks Bedste Hoteller. I år løber de med førstepladsen. Hotellet ligger i hyggelige Svendborg med smuk udsigt over det sydfynske øhav. Hotellets navn, Stella Maris, betyder Havets Stjerne, hvilket må siges at være en passende beskrivelse. Hotellet består af 36 skønne værelser samt en restaurant med fransk-nordisk køkken.

Priseksempel: 1.475 kr. for to personer i dobbeltværelse inkl. morgenmad.
Adresse: Kogtvedvænget 3, 5700 Svendborg.
Antal Stjerner: ★★★★
Gæsterne har især rost: Beliggenhed, service, renhed, komfort og hotelbygningen.

”Nyt og smagfuldt renoveret hotel med en fantastisk beliggenhed ned til Svendborgsund.” Kurt, august 2016.

”Tilbragte to dage på hotellet. Beliggenheden var storslået. Hotellet smukt og meget smagfuldt indrettet. Maden var lige såvel gennemført. Helt igennem en yderst mindeværdig oplevelse.” Rejsende, maj 2016.

Stella Maris

Top rated
Svendborg
9.3 Fremragende (470 anmeldelser)

Om undersøgelsen

trivago Awards er baseret på trivago Reputation Ranking Index. Rangeringen viser en aggregering af 175 millioner online anmeldelser fra forskellige bookingsider. Alle vurderinger omregnes på en skala fra 1 til 100. Det betyder at hotelanmeldelser på tværs af bookingsider kan sammenlignes. Den danske rangliste er baseret på mere end 700 tusinde online anmeldelser af danske hoteller i perioden 1. september 2015 til 31. august 2016. Hoteller med over 100 anmeldelser er inkluderet i oversigten.

Alle priseksempler tager udgangspunkt i overnatninger fra d. 1.-2. december 2016. Ved hoteller, som har krav om et ophold på minimum 2 nætter er prisen vist pr. nat for et ophold fra d. 1.-3. december 2016.

Har du besøgt et af disse skønne hoteller? Del din oplevelse med os ved at skrive en kommentar nedenfor.

Se sidste års opgørelse over Danmarks Bedste Hoteller 2015-2016.