Danmark

Danmarks bedste hoteller 2016

Se Danmarks 10 bedste hoteller for år 2015-2016 baseret på gæsternes vurderinger, som er indsamlet med trivago Rating Index.

Hotellerne på denne top 10 oversigt varierer bredt i forhold til stil, pris og antal stjerner – men fælles for dem alle er, at de er rost til skyerne af tidligere gæster. Se de 10 bedste hoteller på Danmarkskortet, og læs mere om hotellerne nedenfor.

10. Gl. Skovridergaard

Du får med garanti et idyllisk gårdophold hos Gl. Skovridergaard, som ligger lige ved Silkeborgsøerne. Løb en tur, lej en cykel eller gå tur i skoven og tag en dukkert i Almind sø, hvis du er frisk. For den kunstinteresserede er der rigeligt at tage sig til. Asger Jorns museum ligger blot fem minutters gang fra hotellet. Derudover kan du aflægge et besøg på Silkeborg museum, hvis du er sulten efter mere kunst. Nyd en middag i hotellets restaurant, Orangeriet, der tilbyder en lækker a la carte menu, som tilpasses efter årstiden – med lokale, sæsonbetonede råvarer. Hotellet fungerede tidligere som kursted, der tilbød forskellige former for massage- og lysbehandlinger. I dag kan man opnå den samme ro som dengang i hotelllets mediationsrum, sauna og bibliotek.

Hotellet er bl.a. rost for deres pragtfulde morgenmad, den fantastiske service og perfekte beliggenhed nær natur og by.

Gennemsnitsprisen på trivago er 1.193 kr. pr. nat for to personer på Gl. Skovriddergaard.

Gl. Skovridergaard Hotel og konferencecenter

Top rated
Silkeborg
8.7 Fremragende (703 anmeldelser)

9. Hilton Copenhagen Airport

På Hilton kan du tjekke ind på de mest rummelige standardværelser på denne liste. Et almindeligt hotelværelse på Hilton råder over 33 kvadratmeter, mens suiterne måler helt op til 160 kvadratmeter. Alle værelser og suiter tilbyder fantastiske gulv-til-loft-vinduer med udsigt til byen, havet eller lufthaven – så hvis du er fly-aficionado, er dette hotel optimalt for dig. Se de mange fly lette og lande, mens du ligger på langs i den store, bløde seng. Nyd en rolig stund i det fantastiske Ni’Mat Spa, som bl.a. tilbyder aromatisk dampbad og saltvandspool. Prøv også det avancerede guldæg, som giver dig en meditativ oplevelse med afslappende musik, stjernehimmel og massage. Adgang til spa koster 125 kr., men er gratis i forbindelse med spabehandlinger. Du kan også udforske Amager med et besøg på den blå planet og en gåtur langs stranden, som blot ligger 1,5 km fra hotellet.

Hotellet er bl.a. rost for det servicemindede personale, gode senge, og anbefales som et perfekt hotel for forretningsrejsende og for folk på vej til/fra ferie.

Gennemsnitsprisen på trivago er 1.943 kr. pr. nat for to personer på Hotel Hilton Copenhagen Airport.

Clarion Copenhagen Airport

Top rated
København
9.1 Fremragende (15858 anmeldelser)

8. Opus

Opus Hotel blev bygget i 2007 og er designet af Kim Utzon (søn af Jørn Utzon, der bl.a. stod bag operahuset i Sydney). Opus er et af de større hoteller på denne liste med hele 129 værelser og 3 luksussuiter. Værelserne er indrettet i varme farver og mønstrede stoffer, som skaber en fin kontrast til bygningens lige linjer og skandinaviske design. Lån en af hotellets cykler og udforsk området omkring Horsens og gå en tur på Nørrestrand. Besøg også det gamle statsfængsel, som nu er forvandlet til museum, kulturhus, café og butik. Det er selvfølgelig også en mulighed bare at blive på hotellet og nyde deres spa med varmestole og dampbade. Eller kom i form i fitnessrummet og tag et slag golf med hotellets golfsimulator.

Hotellet er bl.a. rost for den moderne arkitektur, gode parkeringsmuligheder samt store, lækre værelser og badeværelser.

Gennemsnitsprisen på trivago er 940 kr. pr. nat for to personer på Hotel Opus.

Hotel Opus Horsens

Top rated
Horsens
8.7 Fremragende (2452 anmeldelser)

7. BramslevGaard

Besøg BramslevGaard for et vaskeægte herregårdsophold. Hotellet ligger i de nordjyske bakker, 6 kilomenter fra Hobro. Her er du garanteret et afslappende ophold på landet. Hotellets indretning er simpel, men hyggelig. Fokus er mindre på dyrt design og mere på at skabe en hyggelig stemning i de naturskønne omgivelser. Book dig ind på et af hotellets værelser, eller lej den eksklusive suite med himmelseng og privat jacuzzi til priser fra blot 1.448 kr. pr. nat. Gå på enebærjagt i Bramslev Bakker, og nyd udsigten over Mariager Fjord. Afslut dagen i hotellets skønne restaurant. Hver dag kan man nyde en menu på to eller tre retter, som bestemmes af kokken og baseres på lokale råvarer. Om morgenen får du serveret en lækker morgenkomplet med smagfuld kaffe, hjemmebagt brød og hjemmelavet marmelade.

Hotellet er bl.a. rost for den perfekte betjening, skønne stemning og gode beliggenhed.

Gennemsnitsprisen på trivago er 947 kr. pr. nat for to personer på BramslevGaard Hotel.

Hotel BramslevGaard

Top rated
Hobro
8.9 Fremragende (501 anmeldelser)

6. Bandholm Hotel

1/2

På Lolland finder du Bandholm Hotel, der ligger ideelt ved Bandholm havn og strand med udsigt ud over Smålandshavet. Hotelbygningen stammer fra 1886, men har løbende gennemgået renoveringer, så de 35 værelser i dag fremstår lyse og komfortable. Nogle af værelserne har havudsigt, og tre af suiterne har altan med udsigt over vandet. I sommerhalvåret kan du besøge Knuthenborg Safaripark, som bl.a. byder på giraffer, næsehorn og tigere. Hvis du foretrækker indendørs aktiviteter kan det anbefales at tage forbi Fuglsang museet, der ligger en halv times kørsel fra hotellet. Bandholm Hotel har en lille wellnessafdeling, som tilbyder diverse behandlinger og en restaurant, der byder på alt fra gourmetmiddag til stegt flæsk med persillesovs (alt efter hvornår på ugen du besøger stedet). Bandholm kan desuden prale af at være det mest prisvenlige hotel på top ti listen over Danmarks bedste hoteller.

Hotellet er bl.a. rost for den lækre morgenbuffet, rolige omgivelser og søde personale.

Gennemsnitsprisen på trivago er 864 kr. pr. nat for to personer på Bandholm Hotel.

Bandholm Hotel

Top rated
Maribo
9.3 Fremragende (1529 anmeldelser)

5. Hotel Hesselet

1/2

Hesselet har været at finde på trivagos opgørelse over Danmarks bedste hoteller flere år i træk. Det familieejede hotel sætter den personlige betjening i højsædet, og bliver derfor belønnet af gæsterne. Hotellet ligger perfekt omgivet af strand og skov med udsigt til Storebælt. For de aktive byder hotellet på indendørs pool og fitnesslokale. Der er desuden mulighed for at spille tennis, følge forskellige løbe- og vandreruter og slappe af i hotellet spa. I Hesselets restaurant kan du blive trakteret med en gourmetmenu med hummer som hovedingrediens. Der er også mange andre klassiske, nyfortolkede retter på menuen. Hotellet består af 53 værelser og 6 flotte suiter, hvor du kan nyde en fredelig weekend.

Hotellet er bl.a. rost for den fantastiske udsigt, venlige personale og de gode spafaciliteter.

Gennemsnitsprisen på trivago er 1.332 kr. pr. nat for to personer på Hotel Hesselet.

Hotel Hesselet

Top rated
Nyborg
9.0 Fremragende (549 anmeldelser)

4. Ruths Hotel

1/2

Fra en ny stjerne til en velkendt klassiker, som gør et fantastisk job gang på gang. Ruths Hotel er en institution i smukke Gl. Skagen. Tag herop og nyd det smukkeste lys og de længste sommernætter på spidsen af det danske land. Her er dømt ægte badehotelsstemning fra start til slut. Hotellets 56 værelser og suiter er alle indrettede i lyse farver, med komfortable møbler og en skøn, afslappet atmosfære. Sæt dig selv i blød i Ruths spa, som bl.a. består af sauna, dampbad, vand-spinningcykler og massagebrusere. Efterfølgende kan du indtage en lækker menu i Ruths Brasserie eller Ruths Gourmet. Husk, at du kan besøge Ruths hotel hele året. Mange forbinder Skagen med sommer – men der er også fantastisk om vinteren.

Hotellet er bl.a. rost for de behagelige senge, fantastiske omgivelser og charmerende betjening.

Gennemsnitsprisen på trivago er 2.184 kr. pr. nat for to personer på Ruths Hotel.

Ruths Hotel

Top rated
Skagen
8.9 Fremragende (425 anmeldelser)

3. Stella Maris

1/2

Stella Maris er en ny spiller på den danske hotelscene. Hotellet åbnede i marts 2014 og har allerede skabt et imponerende omdømme blandt danske og udenlandske gæster. Det lille hotel ligger i udkanten af Svendborg med udsigt til Svendborg Sund og Tåsinge. Hotelbygningen er oprindeligt et gods, der blev grundlagt i 1904 og senere solgt til en grevinde. Hun fandt på navnet ”Stella Maris”, der oversat fra latinsk betyder ”Havets Stjerne”. Hotellets 36 værelser og suiter er indrettet i romantisk stil med lyse og blå toner, der går godt i spænd med omgivelserne og udsigten til sundet. Tjek ind på hotellet til kaffe og kage, gourmetmiddag i restauranten med fransk/nordisk køkken og slut af med en stor morgenbuffet dagen derpå.

Hotellet er bl.a. rost for den fantastiske mad og personlige service samt den storslåede beliggenhed i naturskønne omgivelser.

Gennemsnitsprisen på trivago er 1.532 kr. pr. nat for to personer på Stella Maris Hotel.

Stella Maris

Top rated
Svendborg
9.3 Fremragende (470 anmeldelser)

2. Villa Provence

1/2

Villa Provence er en sand oase i den smukke jyske storby, Aarhus. Hotellet råder over 39 romantiske værelser og suiter. Her kan du tjekke ind til en blød himmelseng, fine franske møbler, bløde frottémorgenkåber og badekar med løvefødder. Størrelserne på værelserne og suiterne spænder fra 15 til 24 kvadratmeter. Hver morgen serveres en vellavet morgenmad i den hyggelige café med levende lys og god stemning. Hvis vejret til det, kan man nyde sin kaffe eller et koldt glas hvidvin i den charmerende gårdhave. Villa Provence giver dig en bid af Frankrig – i Danmark. Besøg Aarhus kunstmuseum ARoS og gå en tur i regnbuen, tag derefter forbi den hyggelige gamle bydel med fine bindingshuse. Det bliver næppe mere romantisk.

Hotellet er bl.a. rost for den charmerende atmosfære, flotte værelser og gode placering i centrum.

Gennemsnitsprisen på trivago er 1.486 kr. pr. nat for to personer på Villa Provence Hotel.

Hotel Villa Provence

Top rated
Århus
9.1 Fremragende (1557 anmeldelser)

1. Nimb Hotel

1/2

Nimb i Tivoli er især kendt for sine mange restauranter, som tilbyder diverse madoplevelser: Luksusbrunch og afternoon tea, klassisk cocktailbar, smørebrødsrestaurant og brasserie, for blot at nævne nogle få. Nimb byder også på et luksuriøst boutique-hotel bestående af 17 eksklusive værelser og suiter. Størrelserne spænder bredt, fra et hyggeligt dobbeltværelse på 24 kvadratmeter til en imponerende luksussuite på hele 133 kvadratmeter med privat terrasse ud mod Tivoli. Denne Excecutive Suite er også Danmarks dyreste med en pris på 20.000 kr. pr. nat. Prisen inkluderer morgenmad, transport til og fra Københavns Lufthavn, champagne, petit fours, blomster på værelset og meget mere. Vil du gerne slippe lidt billigere, kan du tjekke ind på mindre værelser til priser fra 2.800 kr. Nimb definerer deres hotelkoncept som et hjem-udenfor-hjemmet, og størstedelen af værelserne har pejs og udsigt til Tivoli. Som gæst på Nimb hotel har du selvfølgelig fri adgang til Tivoli og alle deres forlystelser (inden for parkens åbningstider).

Hotellet er bl.a. rost for den venlige betjening, smukke, rummelige værelser og den centrale beliggenhed.

Gennemsnitsprisen på trivago er 6.398 kr. pr. nat for to personer på Nimb Hotel.

Nimb Hotel

Top rated
København
9.1 Fremragende (339 anmeldelser)

Lad os høre, hvad du synes: Hvad definerer et godt hotel? Og har du besøgt et af disse skønne hoteller? Del din oplevelse med os ved at kommentere nederst på denne side.

Læs mere om andre hoteller og destinationer i Danmark

Se tips til at booke dit ideelle hotel