Danmark

Landskampstemning på Danmarks bedste golfhotel

By , 03. maj 2016

Nordjyderne er ofte kendte for at være et beskedent folkefærd. Men selvom man er nede på jorden, kan man sagtens indfri tårnhøje ambitioner. Det har Himmerland Golf & Spa Resort bevist: For andet år i træk er hotellet ved Gatten kåret til Danmarks bedste golfhotel foran flere andre prominente hoteller, og på tredje år er de arrangør for golfturneringen, Made in Denmark, der er en del af den prestigefyldte European Tour.

I år er Made in Denmark yderligere blevet udvidet med blandt andet et festival-samarbejde med Northside og Tinderbox, endnu bedre topspillere og en forventning om, at antallet af gæster runder 100.000 i løbet af turneringens fire dage fra d. 25. til d. 28. august.

danmarks-bedste-golf-hotel-himmerland-golf-spa-resort-made-in-denmark-golfturnering-hul-16

En folkefest på golfbanen

Nøglen til det store antal gæster, og golfhotellets succes med turneringen, er direktør for Himmerland Claus Birk Larsen ikke i tvivl om: “Stemningen er helt speciel – ikke bare i forhold til andre turneringer i Danmark, men også i forhold til resten af European Tour. Det her er både spillernes og tilskuernes folkefest! Selv når de sidst placerede spillere kommer op til hul 16, så bliver de klappet hele vejen op på banen.”

Hul 16 er det mest filmede hul på European Tour og en stor tilskuer-favorit. Det er kendt for masser af overraskelser og en uhøjtidelige stemning. Det er blandt andet her Andreas Hartø friede til sin kæreste midt under turneringen, og Søren Kjeldsen blev fejret for sin turnering nr. 500 af 3000 glade tilskuere, der sad parat med en skov af skilte. Og da Thomas Bjørn kom op til banen måtte han lige hive mobilen op af lommen og forevige folkefesten med en selfie – også selvom teknisk udstyr egentlig er forbudt for spillerne.

Golfstjerner og musikstjerner

Ifølge Claus Birk Larsen har gæsterne endnu større grund til at glæde sig i år. Både de store, danske spillere som Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn, samt det lokale stjernehåb, Lucas Bjerregaard, er med i turneringen. Og så har Himmerland Golf & Spa Resort også valgt at fortsætte festen fra greenen til scenen med den nye Made in Denmark Festival, hvor danske navne som Gnags, Mads Langer, Laid Back og Djämes Braun kommer og spiller, så snart den sidste bold er i hul.

“Vi er ikke gode til stagnering. Vi vil gerne have, at der hele tiden er en udvikling”, smiler Claus Birk Larsen. Derfor kan man sikkert også forvente endnu flere sjove oplevelser, overraskelser, landskampstemning – og selvfølgelig en fantastisk golfturnering på Danmarks bedste golfhotel.

Vil du bo på Danmarks bedste golfhotel? Så klik her

danmarks-bedste-golf-hotel-himmerland-golf-spa-resort-made-in-denmark-golfturnering-indgang