Hele verden

Tjek ind på et chokoladehotel!

Er du typen, der værdsætter chokolade lige så højt, som den luft, du indånder?

Er dit chokoladelager så stort, at du overvejer at indrette dit gæsteværelse som en chokoladefabrik? Og er du på udkig efter det ideelle hotel til at fejre din yndlingschokolade?

Så læs med her! Vi har håndplukket 5 af de bedste hoteller for chokoladeelskere som dig.

Chokolade fra gulv til loft

1/2

Her ligner lamperne smeltet chokolade. Hovedgærder og skabe er udformede som plader af chokolade. Kort sagt: Over alt finder du chokolade i lange baner.

Nyd en kop varm chokolade, og gå på opdagelse blandt etagerne med flødechokolade, nøddechokolade og mørk chokolade. Du kan slutte din rundtur på hotellet i chokoladeshoppen, hvor du kan købe lækre souvenirs til familien.

Etruscan Chocohotel

Perugia, 0.9 km til Abbazia di San Pietro
8.2 Meget godt (2359 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.8 / 10
Se hotel

Et stykke chokolade i paradis

1/2

Midt inde i junglen på Saint Lucias ældste kakaoplantage venter Hotel Boucan by Hotel Chocolat på at dyppe dig i luksus og lækkerier.
Få indblik i chokoladens historie – lige fra høstning af kakaobønner til fremstilling af din egen plade.

Du kan også slappe af med en af hotellets mange chokoladebaserede behandlinger. Snart er du dækket fra top til tå!

Samtidig kan du beundre Saint Lucias smukke landskab, mens du er indhyllet i velduftende chokolade. Blandingen af flot natur og lækker chokolade er svær at konkurrere med.

Hotel Boucan by Chocolat

Top rated
9.0 Fremragende (438 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.5 / 10
Se hotel

Bjerge af chokolade

Kurs mod chokoladens land: Schweiz! På Hotel Baur au Lac kan du få en oplevelse i eksklusive omgivelser, der er 100 % mættet i chokolade. En æske chokolade, husets “1844 Chocolat Baur au Lac”, og en vinsmagning venter dig ved ankomst.

Efter en behagelig slentretur i Schipfe – en af Zürichs ældste bydele – er din mave måske begyndt at rumle. På Hotel Baur du Lac kan du nyde en menu med 5 retter, der inkluderer en særlig dessert med 1844-chokolade. Det skal nok stille sulten.

Hotel Baur au Lac

Top rated
Zürich, 5 km til Altstetten
9.1 Fremragende (514 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.5 / 10
Se hotel

Chokolade i gastronomisk udgave

1/2

Luk øjnene, og forestil dig et helt hotel, der bare er dedikeret til desserter. Denne drøm kan blive til virkelighed på Adelphi Hotel, hvor indretningen, der er inspireret af desserter og andre søde sager, ville imponere selveste Willy Wonka.

Hotellets restaurant, Om Nom, har en lækker dessertmenu proppet med chokoladeoverraskelser.

Adelphi Hotel

Top rated
Melbourne, 10.8 km til Airport Essendon
9.2 Fremragende (1203 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.4 / 10
Se hotel

Chokolade i al sin pragt

1/2

Den søde oplevelse er i centrum på Chocolate Boutique Hotel. Hvordan? Alle hotelværelserne har navn efter chokolade: “Hvid Chokolade”, “Trøffel” eller “Mokka” – du skal bare vælge.

Ud over det chokoladespringvand, der venter dig på dit værelse, finder du trøfler, maling, salami, massagecreme og læbestift – alt sammen af chokolade. Det kan godt blive svært ikke at spise det hele på en gang.

Er dit hjerte smeltet for et af disse chokoladehoteller? Fortsæt din rejse blandt Frankrigs lækkerier, og læs om de lækreste vintagehoteller, hvor du kan finde den perfekte vin til din chokolade.

Hotel The Chocolate Boutique

Top rated
Bournemouth, 7.7 km til Bournemouth Airport
8.6 Fremragende (681 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.9 / 10
Se hotel