OceanienLuksusStrand

Bungalows i Bora Bora, Maldiverne, Tahiti: Find din drømmeferie her!

By , 07. juli 2016

Leder du efter den perfekte paradisferie? Så har du svaret her! Vi giver dig de smukkeste bungalowhoteller i nogle af verdens mest eksotiske destinationer – selvfølgelig med masser af sol, palmer og krystalklart vand. Dyk ned i disse skønne bungalows i Bora Bora, Maldiverne, Tahiti og mange andre skønne steder, og bliv inspireret til din næste ferie.

 


Tikehau Pearl Beach Resort

Tikehau, Fransk Polynesien


Dette storslåede stillehavs-paradis ligger på Tikehau, en koral-ø i Fransk Polynesien. Tikehau Beach Resort har 24 suiter og bungalower, samt 13 smukke og velbevarede strande.

tikehau-pearl-beach-resort-exterior

De polynesere, der arbejder på resortet er glade for at dele hemmelighederne bag øens stressfri livsstil. Resortet tilbyder polynesisk massage med lokale ingredienser, traditionelle tatoveringer udført af indfødte tatovører, polynesiske dansetimer og madlavingskurser med resortets chefkok. Her kan gæster lærer at lave traditionelle retter fra øen.

Se prisen på trivago

 


Float House River Kwai

Kanchanaburi, Thailand


Float House River Kwai 2

Ved bredden af floden Kwai i Thailands Kanchanaburi-provins findes et af de mest eksotiske flydende hoteller i verden: Float House River Kwai består af 18 elegante boutique-villaer lavet i bambus og traditionelt teaktræ.

Float House River Kwai 1

Takket være Float Houses beliggenhed i den tropiske regnskov har besøgende adgang til et uendeligt tilbud af aktiviteter i hotellets naturskønne omgivelser. Gæster kan ride på elefanter, tage en kanotur i den historisk berømte flod eller besøge stammelandsbyen Mon og Mon-templet, som ligger i nærheden.

Se prisen på trivago

 


InterContinental Resort and Spa Moorea

Moorea, Fransk Polynesien


InterContinental Moorea Resort and Spa er idéelt beliggende mellem bjergkæder og en funklende tropisk lagune. Dette hotel tilbyder 144 værelser og bungalower, der er spredt ud over flere hektar frodig have, som strækker sig hele vejen ned til havet.

intercontinental-moorea-bungalow

Gæster kan kan deltage i spændende aktiviteter som dykning, kajaksejlads og svømning med delfiner. For dem, der søger en mere afslappende ferie, er der mulighed for at blive forkælet på Hélène’s Spa eller få en cocktail ved baren lige ved hotellets infinity pool.

Se prisen på trivago

 


Punta Caracol Acqua Lodge

Bocas del Toro, Panama


punta-caracol-aerial

Hvilende over et koralrev i det caribiske ø-hav ved den yderste spids af Bocas del Toro i Panama kan du besøge det eksotiske Punta Caracol Acqua Lodge. Hotellet har ni hytter med palmetag, der alle er forbundet til en lang badebro.

punta-caracol-bungalow

Hotellet tilbyder sine gæster aktiviteter med udgangspunkt i det lokale miljø, for eksempel dagsture til den nærliggende stammelandsby, til afsides strande i området, hiking gennem regnskoven for at besøge områdets dyreliv og endda fisketur med en lokal fisker.

Se prisen på trivago

 


Berjaya Langkawi Resort

Langkawi, Malaysia


Barjaya Resort i Malaysia er spredt over et område bestående af 28 hektar tropisk regnskov, der ligger ned til Andaman-havets krystalklare vand. Resortet har 50 værelser, suiter og hytter, der enten er bygget på pæle over vandet eller inde i regnskoven. Alle har deres egen private altan.

Berjaya Langkawi Resort

Ø-resortet tilbyder et stort udvalg af fritidsaktiviteter som for eksempel tennis, lystfiskeri, dykning og windsurfing. Gæster, der gerne vil slappe af kan besøge hotellets spa, efterfulgt af en cocktail ved én af de ni barer og restauranter.

Se prisen på trivago

 


Constance Le Prince Maurice

Poste de Flacq, Mauritius


Constance-Le-Prince-Maurice-pool

Skjult i Poste de Flacq, en af de smukkeste områder i Mauritius, ligger Constance Le Prince Maurice. Det lille, intime resort har 64 suiter, 12 familesuiter, 12 luksusvillaer og den eksklusive Princely suite.

Hotellet kan prale af en uspoleret tropisk have, en 18-hullers golfbane og tre ekslusive restauranter. Men det største highlight, når du besøger Constance Le Prince Maurice, er hotellets vinkælder, hvor der opbevares omkring 25.000 flasker vin fra hele verden.

Se prisen på trivago

 


InterContinental Tahiti Resort & Spa

Tahiti, Fransk Polynesien


InterContinental Resort Tahiti 1

Med bare 31 overwater bungalower er InterContinental Resort Tahiti det perfekte sted at opdage det ægte Polynesien. Hotellets bungalower tilbyder den perfekte udsigt over øen Moorea og har et stort udvalg af aktiviteter.

InterContinental Resort Tahiti 2

Restaurant- og bartour er et must på resortet: Der er gourmetrestauranter, swim-up bar ved poolen og live musik, som også er et hit hos de lokale. Resortet er bedst kendt for sit traditionelle, polynesiske danseshow, som efter sigende skal være et af de bedste i hele Tahiti.

Se prisen på trivago

 


Le Meridien Bora Bora

Bora Bora, Fransk Polynesien


Le-Meridien-Bora-Bora-exterior

De smukke bungalower ved Le Méridien Bora Bora er perfekt for gæster, der ønsker at bo i et autentisk, polynesisk miljø. Hotellet har seks typer af bungalower, der alle er renoveret indenfor det sidste år.

Le-Meridien-Bora-Bora-room1

Gæster har mulighed for at bo i bungalower med infinity pool, glas i gulvet eller privat terasse. Besøgende kan endda vælge at bo i nærheden af private laguner og et skilpadde-reservat. Resortet tilbyder en overflod af aktiviteter som for eksempel kajak, snorkeldykning, jetski og fodring af hajer og rokker.

Se prisen på trivago

 


InterContinental Le Moana

Bora Bora, Fransk Polynesien


Lige ved kysten af en af verdens mest berømte strande, tilbyder InterContinental Le Moana Resort i Bora Bora en imponerende udsigt af bjerge, der knejser over lagunen. Resortet har 64 bungalower, hvoraf 50 af dem er bygget på pæle over vandet.

Intercontinental-Le-Moana-aerial

Hotellet har mange polynesiske produkter, for eksempel lokalt håndværk som hatte, kurve og måtter, der er lavet af blade fra kokospalmen. Gæster kan blive forkælet med håndlavet tøj og Monoi olie, der er brugt af polyneserne på grund af sine medicinske egenskaber. Derudover udstiller en af Fransk Polynesiens førende perleproducenter deres samling af løse perler og smykker på hotellet.

Se prisen på trivago

 


Gili Lankanfushi

North Malé Atoll, Maldiverne


Det femstjernede Gili Lankanfushi Resort ligger på den afsidesliggende ø Lankanfushi, kun en 20 minutters bådtur fra Malé Lufthavn. Resortets afslappede atmosfære giver gæsterne muligheden for at tage den med ro og nyde den smukke natur omkring dem.

Gili-Lankanfushi-restaurant

Det private resort har 45 bungalower med private ”vandhave” og solterasse. Nogle bungalower er tilgængelige via badebro, mens andre kun kan tilgåes via båd – idéelt til dem, der søger det ultimative, private tilflugtssted. Hotellet tilbyder også fantastisk hjemmeproducerede råvarer i deres køkken, med hovedsageligt grøntsager og urter fra den økologiske urtehave.

Se prisen på trivago

 


Conrad Maldives Rangali Island

Rangali Island, Maldiverne


conrad-rangali-exterior

For den ultimative luksus-oplevelse er Maldiverne det helt rigtige sted at tage på ferie. Conrad Maldives Rangali island et smukt resort, fordelt på to øer. Hotellet har mange typer af boliger, fra bungalower på stranden til villaer i forskellige typer og størrelser.

conrad-rangali-restaurant

Resortet er bedst kendt for at være hjemsted for verdens første glas-undervands restaurant, der serverer europæisk mad fem meter under havoverfladen og med en 180 graders udsigt af det spektakulære koralrev og livet i havet.

Se prisen på trivago

 


Likuliku Lagoon Resort

Mamanuca Archipelago, Fiji


Likiliku-Lagoon-Resirt-exterior

Gemt væk i Mamanuca Archipelago nær Nadi på Fiji ligger de pitoreske bungalower tilhørende Likuliku Lagoon Resort. De fine bungalower er, som resortet selv, designet med udgangspunkt i fijiansk arkitektur og er bygget med naturmaterialer fra området.

Likuliku

Resortet tilbyder en blanding af afslappende og adrelin-pumpende aktiviteter – fra spabehandlinger med de bedste fijianske produkter til windsurfing gennem det funklende Stillehav. Likuliku tilbyder endda en jetski tour til Modriki Island, hvor filmen Castaway blev filmet.

Se prisen på trivago