OceanienLuksusStrand

Flere eksotiske bungalows til jeres drømmeferie

Af , 22. august 2016

5 bungalow-hotels på private øer…

Man kan let blive forelsket i disse smukke, tropiske bungalows. Og det er endnu lettere at blive nyforelsket igen, når man bor der. Tag på en drømmeferie til verdens mest eksotiske og betagende destinationer, og nyd den ultimative luksus: At holde ferie på en privat ø. Her kan I nyde tosomheden og en ferie, I aldrig vil glemme. Se her, alt hvad øerne kan tilbyde af førsteklasses oplevelser, gastronomi og afslapning. Perfekt til, hvis I får lyst til at tage væk fra den grå hverdag og tage på en ekstra bryllupsrejse 🙂

 


Antara Kihava Villa Resort

Maldiverne


Antara Kihava Villa Resort er det perfekte hotel til alle, der drømmer om at bo på en (næsten) øde ø. Øen er en del af Maldiverne, og den eneste måde at komme hertil på er at tage et vandfly. Efter 35 minutter er I på den private ø omkranset af hvide sandstrande.

Antara_Kihava_Villas_Resorts_7

Med kun 79 private villaer ved stranden eller ude på det azur-blå vand, sørger hotellet for, at der er tid og plads til at gøre noget særligt for hver enkel gæst. Alle villaer har deres egen, private pool, så I behøver (næsten) ikke forlade jeres villa.

Antara_Kihava_Villas_Resorts_3

Forkæl jer selv med en date, I aldrig glemmer: En middag på hotellets prisvindende undervandsrestaurant, SEA. Restauranten ligger under hav-overfladen og er udstyret med panorama vinduer, så I kan se de farverige, tropiske fisk svømme forbi. Med en fremragende internationale menu og et vinkort med helt op til 90-årige vine, er der tale om den ultimative luksus-date.

Antara_Kihava_Villas_Resorts_5

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/baa-atoll-486025/hotel/anantara-kihavah-villas-resort--1819841"]

 


Constance Moofushi

Maldiverne


Med certificeringer og priser som ’GREEN GLOBE Certified’ og ’TripAdvisor Certicate of EXCELLENCE’ tilbyder Constance Moofushi både en øko-venlig og eksklusiv hoteloplevelse. Vælg mellem 24 Beach Villas, 56 Water Villas og 30 Senior Water Villas, der blandt andet har udendørs badekar, så I kan kigge ud over Det Indiske Ocean, mens I slapper af.

Constance_Moofushi_6

For at sikre, at jeres ferie bliver lige efter jeres ønske, har dette fem-stjernede bungalow-hotel et dedikeret online concierge team, der tager imod jeres bestillinger og ønsker. I kan bruge servicen allerede inden, I tager afsted. Så er I sikre på at alt, er præcis efter jeres ønske, så snart I checker ind.

Constance_Moofushi_7

Prøv også den ultimative afslapning: Et ophold i spaen, hvor både balinesisk massage, detox massage og ayurvedisk massage løsner op for hverdagens spændinger og stress.

Constance_Moofushi_8

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/south-ari-atoll-alif-dhaal-486047/hotel/constance-moofushi-1094022"]

 


Song Saa Private Island

Cambodja


Der er meget få hoteller i verden, der er så ekslusive og eksotiske som Song Saa. Det er på alle måder en drømmedestination, der inviterer til afslapning, uforglemmelige naturoplevelser og enestående romantiske øjeblikke. Hotellet er blandt andet blevet kåret af BRIDES magazine til ”Best Honeymoons Award for Top Resort”, så det er det perfekte sted til en bryllupsrejse.

Song Saa

En luksusbåd vil tage jer fra fastlandet til den private ø. Der er kun få værelser, så alle gæster får den bedste service og betjening, og Song Saa har masser af aktiviteter og eksotiske ture: Tag for eksempel på ø-safari til de to idylliske øer, Koh Ouen og Koh Bong i nærheden af Song Saa. Her kan I se enestående natur og dyreliv, som både hotellet og lokalbefolkningen arbejder dagligt med at bevare.

Song Saa_3

Efter en lang dag kan I slappe af i den imporende infinity pool, eller i jeres egen private villa, der selvfølgelig også har sin egen pool og en spektakulær udsigt over det krystalklare hav.

Song Saa 2

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/koh-kong-85092/hotel/song-saa-private-island-2161724"]

 


Kandolhu Island

Maldiverne


Hvad er mere romantisk end en middag for to under åben himmel? Kandolhu Island tager den klassiske romantiske, middag til helt nye højder: Her kan I booke en privat middag på stranden med en menu, som I tilrettelægger sammen med hotellets kok.

Kandolhu_Island_1

Der er også mulighed for at nyde hinandens selskab og den smukke solnedgang over Maldiverne, når I tager på et Private Sunset Cruise – selvfølgelig med god mad, champagne og den smukkeste, tropiske udsigt, man kan forestille sig. Og husk kameraet! Det er et øjeblik, man gerne vil have til at vare for evigt.

Kandolhu_Island_2

Den private ø ligger så isoleret, at man kun kan komme dertil med vandfly. Derfor kan I roligt slappe af og nyde en helt uforstyrret ferie. Det er kun havets rolige bølger, man kan høre.

Kandolhu_Island_3

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/rasdhoo-atoll-486045/hotel/kandolhu-island-3135274"]

 


Four Season Bora Bora

Fransk Polynesien


Four_Season_1

Slip væk fra den grå hverdag, og oplev en af verdens smukkeste destinationer: Bora Bora! Four Seasons’ 15 teaktræs bungalow-suiter er perfekte til jeres anden bryllupsrejse. Her vågner I op til udsigten af det majestætiske Mount Otemanu og det safir-blå hav i den polynesiske lagune.

Four_Season_2

Det prisvindende spa- og healingcenter tilbyder behandlinger, der genopretter balance i krop og sind, men det er også muligt at få massage og andre spabehandlinger i jeres egen private bungalow. Behandlingerne er perfekt til kvalitetstid sammen og en god start på en fantastisk ferie.

Four_seasons_3

Jeres bungalow kan også danne rammen om en helt intim, romantisk middag, hvor der pyntes op med polynesiske blomster. Den tre-retters middag vil blive tilberedt af hotellets chefkok.

[button text="Se prisen på trivago" href="http://www.trivago.dk/bora-bora-95418/hotel/four-seasons-bora-bora-891793"]

 

Flere bungalow-hoteller (1)

Vis kommentarer