Spanien

Budgetferie: billige hostels i Barcelona med høj cool-faktor

Planlægger du at udforske den catalanske hovedstad uden at sprænge budgettet?

Så tag et kig på disse 5 billige hostels i Barcelona med høj cool faktor, central placering og et serviceniveau som boede du på et boutique-hotel!

Billige hostels i Barcelona – se listen nedenfor

Vi har udvalgt 5 hostels i Barcelona, der alle tilbyder samme luksusfaciliteter og services, som du normalt finder på et hotel, blot til budgetvenlige priser. Alle hostels er desuden centralt placeret tæt på seværdigheder, tapasbarer og fine lokale butikker.

Generator Barcelona: hostel med højt serviceniveau

1/3

Hvor: Gràcia
Tæt ved Passeig de Gràcias butikker og de livlige kvarterer Gràcia og L’Eixample. Metroen er kun fem minutters gang derfra.

Værelser: Alle værelser har eget badeværelse og består af sovesale med otte senge. Hvis du ønsker at skrue op for komforten, kan du booke en seng i den store penthouse-sovesal på øverste etage, hvor der er masser af plads til seks gæster. Her finder du også en solrig terrasse med en fantastisk udsigt over Barcelona, og hvis sulten melder sig, er der et fyldt køleskab, som kan holde sulten fra døren.

Atmosfære:
Generator Barcelona er et af de billige hostels i Barcelona, men lad jer ikke afskrække af dette. Generator afholder jævnligt livearrangementer med DJ’s og lokale kunstnere, men har også et afslapningsområde i loungen, hvis du har brug for at koble fra. Den sjove og festlige unge stemning afspejles i hostellets smarte indretning med udsmykkede ungarske gulvfliser, upolerede og rå metaller samt strejf af farver fra ende til anden.
Hvis du vil tilføje morgenmad, koster det under 40 kr., og gæster kan købe snacks hele dagen.

Hotel Generator Barcelona

Barcelona
8.3 Meget godt (3216 anmeldelser)

Casa Gracia: Oplev Barcelonas bohème-kvarter

1/3

Hvor? Gràcia.
Med en beliggenhed i krydset mellem to store livlige gader, Diagonal og Passeig de Gràcia, er Casa Gracia tæt på mange af Barcelonas mest populære turistattraktioner såsom La Rambla, Sagrada Família og Plaça de Catalunya. Besøgende vil derfor også befinde sig inden for kort afstand af mange af Gaudís berømte bygninger som for eksempel Casa Milà. Derudover er Gràcia et af de mere bohemeagtige områder i Barcelona med masser af farverige bygninger, caféer, barer, gallerier og designerbutikker.

Værelser?
Hostellet tilbyder en række sovesale, dobbeltværelser, suiter og private lejligheder, så der er noget for alle typer rejsende.

De fleste værelser har eget badeværelse samt sengetøj og håndklæder. Indretningen er i klassisk spansk stil med højt til loftet, traditionelle spanske gulvfliser, jordfarver og store døre med skodder, der åbner ud til balkoner med en fantastisk udsigt.
En solid morgenmad er også inkluderet i prisen, når du booker en overnatning på Casa Gracia – ideelt for rejsende på budget.

Atmosfære:
Trætte rygsækrejsende såvel som storbyrejsende vil føle sig hjemme i den varme, indbydende og unge atmosfære. Gæster har rig mulighed for at slappe af, udveksle rejsetips med andre rejsende på hostellets udendørs terrasse eller hænge ud i det fuldt udstyrede køkken.

Er du lidt af en foodie, har du også heldet med dig! Du skal nemlig ikke bevæge dig særlig langt for at smage på lækre catalanske retter. Hostellets restaurant, La Paisana, serverer både traditionelle catalanske retter og fusionsretter i stemningsfyldte omgivelser.

Casa Gracia

Top rated
Barcelona
8.6 Fremragende (7345 anmeldelser)

Primavera: Autentisk, catalansk og kunsterisk

1/3

Hvor? L’Eixample.
Primavera ligger i L’Eixample-kvarteret og befinder sig derfor kun få minutter fra Gaudís Casa Milà, der også er kendt som “La Pedrera”, samt Casa Batlló. Dette hostel ligger desuden lige ved en metrostation, så du kan nemt tage til Barcelonas livlige centrum eller direkte på stranden.

Værelser?
Indretningen er både moderne og autentisk med træmøbler og typiske spanske mosaikgulve. Høje lofter og store, åbne vinduer skaber en følelse af rummelighed, så du ikke føler dig indelukket. Værelserne er charmerende og velegnede til par eller grupper på op til seks personer.

Atmosfære:
Stedet har en hyggelig lounge, hvor du kan drikke en kop kaffe eller en gratis kop te og efterfølgende slappe af i den tilstødende opholdsstue. Her kan du dase på de store sofaer og snakke med hostellets andre gæster om dagens oplevelser.

Primavera Hostel

Top rated
Barcelona
9.1 Fremragende (1993 anmeldelser)

Casa Kessler: Budgetvenligt luksus-hostel

1/3

Hvor? L’Eixample.
Casa Kessler ligger i nærheden af de andre hostels på denne liste og ligger derved også tæt på alle Barcelonas seværdigheder.

Værelser?
Hvert af de syv værelser og tre sovesale er indrettet i en enkel, men moderne stil.
Hvis du ønsker mere komfort og et længere ophold, tilbyder hostellet store Junior-suiter med køkken og private badeværelser samt en luksuriøs og fuldt udstyret lejlighed med to soveværelser.

Atmosfære:
Her venter dig en venlig og opmærksom medarbejderstab. Der er også en terrasse og et fælles køkken, hvor du kan slappe af og mingle med de andre gæster.
Hostellet er rimelig luksuriøst og tager boutique-stemningen seriøst med en kunstnerisk indretning i hele bygningen. Den eksklusive mezzanin har for eksempel de oprindelige gulve og lofter fra det 19. århundrede, som siden er blevet restaureret.

Casa Kessler

Barcelona
9.3 Fremragende (241 anmeldelser)

Hostal Central Barcelona: Bo billigt i Gràcia-området

1/3

Hvor? Gràcia.
Hostal Central ligger i krydsfeltet mellem l’Eixample og Gràcia-området, ikke langt fra barer, restauranter, trendy butikker og flere metrostationer. Hostellet ligger 30 minutters gang eller tre metrostationer fra Sagrada Família og Park Güell.

Værelser?
Hostellet er indrettet i rene linjer med lyse og enkle farver. Du kan vælge mellem private værelser eller sove på en sovesal med andre, men uanset hvad, er du garanteret kvalitet og renhed ikke mindst. Hostellet holder et højt niveau, når det kommer til renhed og service, så tøv ikke med at indloger dig her, hvis du vil bo centralt, billigt og yderst stilligt.

Atmosfære:
Stedet har et fællesområde, hvor du kan hænge ud med andre rejsende og er du kaffe- og kageglad, så vær klar når de mellem 8.00 og 11.00 når de servere kaffe, te og kage uden beregning.

Hostellet ligger som sagt midt i to områder, Gracía og l’Eixample og indbyder dermed til at udforske disse to områder såvel som, at Gaudí’s bygningsværk, La Sagrada la Familia er et must at se – både udefra og indefra.
Når du har udforsket Barcelona, bør du selvfølgelig også gøre et stop ved de mange tapasbarer, der ligger på hvert et gadehjørne.

Vi håber denne liste med billige hostels i Barcelona, har givet dig inspiration og lyst til at drage til den catalanske hovedstad og nyde godt af spansk tapas, sangria og byens arkitektur og mange kunstneriske indtryk.

Hostal Central Barcelona

Barcelona
7.5 Godt (1273 anmeldelser)

Buen viaje a Barcelona!