Asien

Billige luksushoteller i Thailand

Thailand har længe været en favorit blandt danskere, hvilket slet ikke er så underligt.

For med de lækre luksushoteller som, med sine lave priser, gør det muligt for os danskere at booke billige luksushoteller i Thailand.

En anden god grund er de hvide sandstrande, eksotiske øer, dejlig mad og et lavt prisniveau, er det ikke svært at forstå, hvorfor vi stadig tager til Thailand for at suge noget varme til os i de mørke vintermåneder.

trivago har listet 10 billige luksushoteller i Thailand på de mest populære destinationer, som med garanti vil friste dig!

Khao Lak: Resort med udsigt bjerge og hav

1/3

Bare 60 km udenfor Phuket (45 min. fra Phukets Internationale Lufthavn) ligger Khao Lak med sine charmerende landsbyer og det smukke Lak-bjerg. Det femstjernede hotel, Moracea by Khao Lak Resort, ligger for foden af bjerget og med egen strandpromenade på 400 meter.

Hotellet har desuden eget spa, flere restauranter, poolbar, træningslokale og flere forskellige hotelværelser og suiter at vælge imellem. Enkelte af suitene kommer med egen privat pool.

Moracea by Khao Lak Resort

Top rated
Khao Lak
8.6 Fremragende (752 anmeldelser)

Hua Hin: Luksushotel med inspiration fra kolonitiden

1/3

Hvis du planlægger at rejse til det populære Hua Hin kan du flotte dig og tjekke ind på det femstjernede hotel, Wora Bura Hua Hin Resort & Spa, til en overkommelig pris. Luksushotellet har 77 flotte hotelrum, inkluderet 3 villaer, som alle er indrettet i en lækker og traditionel stil som er inspireret af det eksotiske landskab og kolonitiden. Faciliteter som bibliotek, børneklub, træningslokale, flere restauranter og poolbar bidrager til at gøre opholdet komplet.

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa

Top rated
Hua Hin
8.7 Fremragende (941 anmeldelser)

Hua Hin: Billigt luksushotel i tropiske omgivelser

1/3

Det lækre og moderne luksushotel, Amari Hua Hin, ligger fantastisk med udsigt over havet og har alle faciliteter, man behøver for en afslappende ferie. Hotellets stillige design er inspireret af havet og det tropiske landskab omkring, der sørger for en luksuriøs atmosfære.
Læg der til, at hotellet råder over 223 forskellige typer hotelværelser og suiter og tilbyder gratis shuttle-service til indkøbscenteret, markedet i byen og strandrestauranten.

Amari Hua Hin

Top rated
Hua Hin
8.7 Fremragende (1252 anmeldelser)

Koh Samui: Med smuk udsigt over havet

1/3

Hvis du planlægger at besøge paradisøen Koh Samui bør du overveje et ophold på Bhundhari Spa Resort & Villas Samui. Hotellet ligger 5 minutter fra lufthavnen nord for Chaweng Beach. Der er 9 forskellige hotelværelser og villaer at vælge i mellem, og flere har egen pool med udsigt over havet. Udover 4 swimmingpools, legeområde for børnene, træningscenter og spa, kan gæster benytte sig af yoga klasser og thailandsk madlavningskursus som tilbydes af hotellet.

Bhundhari Chaweng Beach Resort Koh Samui

Bophut
8.3 Meget godt (544 anmeldelser)

Koh Samui: Dyrk yoga og pilates i luksusomgivelser

1/3

Det flotte boutique-hotel, The Passage Samui Villas & Resort, ligger blot 30 minutter fra Samui Internationale lufthavn og har en fantastisk beliggenhed på ø-paradiset Koh Samui. Her kan du snorkle i havet lige udenfor hotellet, cykle langs stranden, dyrke yoga og pilates, eller bare slappe af ved det lækre poolområde som er omringet af en tropisk have. Hotellet har 6 hotelværelser og villaer, hvor flere af dem kommer med en egen privat have og swimmingpools.

The Passage Samui Villas & Resort

Nathon
8.2 Meget godt (341 anmeldelser)

Phuket: Afslappende atmosfære

1/3

Dette 4-stjernede hotel, Bursari Phuket, ligger på Phukets mest kendte og populære strand, Patong. Selv om hotellet har en central beliggenhed, der hvor alt sker, så sørger de frodige planter og den moderne indretning for en oase-lignende og afslappende atmosfære. Booker du derudover Premier Pool Acess-værelset får du et hotelværelse med terrasse med trapper som fører direkte ned til pool-området. Morgenbadet er med andre ord ikke langt fra sengen!

Burasari Phuket

Top rated
Patong Strand
8.5 Fremragende (3861 anmeldelser)

Krabi: Ta’ på madlavningskurser eller slap i spaen.

1/3

Beyond Resort, i populære Krabi, er et lækkert og moderne 4-stjerners hotel som tilbyder luksuriøse hotelværelser og villaer. Hotellets stilede pool er perfekt, hvis du trænger til afkobling, men hvis havet tiltrækker dig, så er det blot en lille gåtur ned til den kridhvide strand. Hotellet organiserer flere udflugter for dem som vil udforske nærområdet, selvom der er rigeligt at gøre på hotellet; som fx at deltage på Thai madlavningskursus, dyrke yoga eller få behandling på hotellets spa.

Beyond Resort Krabi

Krabi
8.2 Meget godt (2102 anmeldelser)

Bangkok: Oplev den pulserende storbys mange gademarkeder

1/3

Rejser du indenom storbyen Bangkok kan det være værd at tjekke boutique-hotellet The Davis Bangkok ud. Hotellet har en central beliggenhed på Sukhumvit Road med gåafstand til indkøbscentrene, Thai gademarked og Sky Train (BTS). Hotellet har to lækre pools, træningscenter, og et spa som man kan koble af med, når man trænger til en pause fra storbyen. Hotelværelserne er alle indrettet i en elegant, Thai stil som skaber en luksuriøs atmosfære.

Hotel The Davis Bangkok

Bangkok
8.2 Meget godt (4531 anmeldelser)

Bangkok: Kom højt til vejrs og se udover byen

1/3

Hvis du ønsker at få et godt overblik over Bangkok med komforten af et luksushotel, så kan Avani Atrium Bangkok være noget for dig!
Hotellet ligger lige ved MRT-Phetchaburi undergrundsbane og lige ved Sukhumvit og Emporium shopping-malls. Efter renovationen i 2008 byder hotellet idag på moderne og asiatisk design, som vil garantere afkobling efter en lang dag med shopping og sightseeing. Nyd en drink i restauranten, mens du ser udover Bangkoks skyskrabere

Avani Atrium Bangkok

Bangkok
8.4 Meget godt (2831 anmeldelser)

Pattaya: Storby og strand på samme ferie

1/3

Pattaya er et populært rejsemål eftersom destinationen byder på herlige strande og ligger blot en halvanden time udenfor Bangkok. Det 5-stjernede hotel, Dusit Thani Pattaya, har måske Pattayas bedste beliggenhed med direkte adgang til to strande og en enestående udsigt over Pattaya-bukten.
Hotellet består af 457 værelser og suiter som alle har balkoner med udsigt til den tropiske have eller Pattaya-bugten.

Dusit Thani Pattaya

Top rated
Pattaya
8.6 Fremragende (2489 anmeldelser)