Tjekkiet

Billige luksushoteller i Prag

Planlægger du en storbyferie til Prag, og drømmer du om at gøre turen til noget helt særligt?

Så tjek ind på et af disse lækre, billige luksushoteller i Prag.

Luksushotel 300 m fra Prags gamle bydel

På The Emblem Hotel kan du vælge mellem fem forskellige kategorier. Alle værelser og suiter er udstyrrede med ultrabløde dundyner. Du vælger desuden selv din helt perfekte pude fra pudemenuen.

Har du svært ved at komme ud af sengen om morgenen? Så kan du glæde dig over egen Nespresso-maskine på værelset for ikke at tale om det luksuriøse regnskovsbrusebad. Efter den omgang skal du nok være klar til at se hotellets velassorterede morgenmadsbord i øjnene.

Derfor vil du elske dette luksushotel

The Emblem Hotel vil gøre alt for at være dit perfekte hjem, når du er væk hjemmefra. Dette gør de bl.a. med The Maharal Club. Dette område kan bedst beskrives som et helt hus og indeholder følgende værelser:

  • The Pantry (køkken, f.eks. til madlavning)
  • Drawing Room (arbejdsværelse)
  • The Salon (loungeområde, f.eks. til fester)
  • Games Room (her kan du spille brætspil)
  • The Fumoir (kaminværelse med bøger og en bar med selvbetjening)

Hotel The Emblem Prague

Top rated
Prag, 5.8 km til Branické Divadlo
9.2 Fremragende (1673 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.6 / 10
Se hotel

5-stjernet hotel i et tidligere kloster i Malá Strana-kvarteret

1/2

Her kan du vælge mellem intet mindre end tolv forskellige værelseskategorier: Fra Superior-værelser med udsigt til hotellets have til Præsidentsuiten, hvorfra du har udsigt til hele den gamle bydel, inklusiv Prags Borg.

Hvis du vælger et værelse med terrasse, kan du planlægge dagens program, mens du nyder udsigten over den grønne klosterhave. Kort sagt den perfekte kombination af storby og natur.

Derfor vil du elske dette luksushotel

Hotellet er et stykke levende historie! Bygningen blev rejst i det 14. århundrede, hvor den havde funktion som kloster. I dag er noget af gulvet dækket af glas, så du stadig kan se de gamle mure nedenunder.

Mandarin Oriental Prague

Top rated
Prag, 5.4 km til Branické Divadlo
9.2 Fremragende (675 anmeldelser)
Fremragende Service 9.5 / 10
Se hotel

Tjek ind få minutters gang fra den gamle bydel

Prague Marriot Hotel er et lyst hotel, der er smagfuldt dekoreret med billeder fra Prag. Takket være den venlige og imødekommende atmosfære kan du ikke undgå at føle dig hjemme. Hvis du booker et værelse i kategorien Executive-værelse eller højere, kan du se frem til morgenmad, eftermiddagste og lækre snacks dagen igennem.

Derfor vil du elske dette luksushotel

I Café Espressamente Illy føler alle kaffeelskere sig hjemme, for her kan du vælge mellem 20 forskellige kvalitetskaffer. Du kan også prøve en omgang Tea for Two. Hvis du booker denne service, kan du glæde dig til en lækker morgenmad samt eftermiddagste i hotellets bar ved navn Bourbon.

Prague Marriott Hotel

Top rated
Prag, 5.9 km til Branické Divadlo
8.6 Fremragende (2042 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.4 / 10
Se hotel

Luksushotel på Karlspladsen: Perfekt for familier

Rejser du på storbyferie til Prag med familien, og ønsker I ikke at gå på kompromis med komforten? Sheraton Prague Charles Square Hotel tilbyder ikke kun rummelige familieværelser til rejsende med børn, men har også 24 timers roomservice. Dermed er der altid hurtig hjælp at hente uanset klokkeslæt.

Derfor vil du elske dette luksushotel

Hotellets terrassebar High 8 er virkelig et højdepunkt i mere end en forstand. Her kan du tilbringe lune sommeraftener med en kølig drink, mens du nyder udsigten over byen og Prags Borg.

Radisson Blu Hotel Prague

Prag, 4.6 km til Branické Divadlo
8.3 Meget godt (877 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.9 / 10
Se hotel

Hotel med udsigt til Karlsbroen

Her bliver det svært at vælge, for hotellet tilbyder syv forskellige værelser og suiter. Forelskede par vil uden tvivl føle sig hjemme i hotellets kærlighedslejlighed med eget boblebad og en rund seng på 2,5 meter i diameter. Luksussuiten Prague View er ligeledes udstyret med eget boblebad. Her har du udsigt til den berømte Karlsbro og Nationalteatret.

Derfor vil du elske dette luksushotel

Fordi det romerske bad i wellnessområdet slet og ret er den vildeste oplevelse! Her kan du bade som de gamle romere i et hvælvet rum fra det 15. århundrede, mens du nyder et glas champagne.

Er du typen, der ikke kan starte dagen uden et solidt morgenmåltid? Så kan du godt glæde dig, for dette hotel dækker op med en gourmetmorgenmad med mange forskellige lækkerier.

Hotel Hoffmeister

Top rated
Prag, 6.4 km til Branické Divadlo
9.1 Fremragende (2701 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.2 / 10
Se hotel

Centralt 5-stjernet hotel i Prag til designentusiaster

Værelserne rangerer fra 27 m² op til 73 m² og er udsmykkede med prægtige tapeter. Det 5-stjernede hotel er nok ikke det rette for purister, men designfans med hang til overdådige lysekroner, legesygt indretningsdesign og stuklofter vil helt sikkert føle sig hjemme. Lad dig fortrylle af dette luksushotels hyggelige og feminine charme.

Derfor vil du elske dette luksushotel

Navnet siger vist det hele! Hvis du elsker ballet, vil du falde i svime over dette hoteldesign.

Hotel La Ballerina

Top rated
Prag, 4.5 km til Branické Divadlo
9.3 Fremragende (899 anmeldelser)
Fremragende Renhed 9.5 / 10
Se hotel

Luksushotel på Wenzelspladsen

På badeværelset venter lækre produkter på at forkæle trætte rejsende, der trænger til opkvikning og velvære. Sengetøjet i de superbløde senge er lavet af ægyptisk bomuld. Jalta Boutique Hotel er den perfekte, afslappende base for en storbyferie.

Derfor vil du elske dette luksushotel

Dette charmerende boutique-hotel har masser af overraskelser i ærmet. Under hotellet ligger der en tidligere atombunker, som i dag er omdannet til museum. I lobbyen hænger et originalt serigrafitryk af Andy Warhol, som forestiller bysbarnet Franz Kafka.

Hotel Jalta

Top rated
Prag, 5.1 km til Branické Divadlo
8.8 Fremragende (3362 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.4 / 10
Se hotel

Elegant hotel med historisk flair lige ved hovedbanegården

Hvis du gerne vil ud på en historisk, men samtidig luksuriøs tidsrejse, er dette 5-stjernede hotel i Prag det perfekte valg. Glæd dig til de historiske suiter, der er smukt indrettet med klassicistiske møbler, mørke træelementer og varme, brune nuancer.

Derfor vil du elske dette luksushotel

Tidsånden fra de glamourøse 1920’ere svæver gennem dette elegante og stemningsfulde hotel. Sæt dig godt til rette i en lænestol i baren, og nyd hotellets helt særlige historiske flair. I restauranten kan du indtage gourmetretter omgivet af prægtig luksus som lysekroner af originalt italiensk murano-glas.

Esplanade Hotel Prague

Prag, 5.3 km til Branické Divadlo
8.3 Meget godt (1550 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9 / 10
Se hotel

Moderne hotel i luksusklassen beliggende i Prags Malá Strana-kvarter

Hvad er fascinerende ved dette hotel? Tag bare sengene, der står på næsten usynlige ben, som giver dig fornemmelsen af at gå til ro i en svævende seng. Der er også de små detaljer som friske blomster på værelserne. Du vil uden tvivl nyde at vende hjem til dette hotelværelse efter en dejlig dag i Prag.

Derfor vil du elske dette luksushotel

Hotellets indretning og det historiske ydre mødes i perfekt harmoni. Flere af murerne stammer helt tilbage fra det 17. århundrede. Derudover behøver du ikke bevæge dig langt væk fra hotellet for at udforske Prags charmerende gamle bydel.

Hotel Three Storks

Top rated
Prag, 6 km til Branické Divadlo
9.0 Fremragende (1753 anmeldelser)
Fremragende Beliggenhed 9.4 / 10
Se hotel

Fornemt 5-stjernet hotel i Prags centrum

På dette flotte hotel kan du vælge mellem 68 værelser, boutique- eller juniorsuiter. I boutique-suiterne er der sågar plads til op til fire personer. Er du mere til spa og wellness? Så bør du vælge en juniorsuite. Her har du nemlig boblebad til rådighed på værelset.

Derfor vil du elske dette luksushotel

Her kan du lære om jødiske traditioner! På King David Prague Boutique Hotel kan du bl.a. lade dig forkæle med en lækker koshermenu. Er du mere interesseret i rent afslapning, kan du geare ned i hotellets dampbad, eventuelt efterfulgt af en anti-stress-massage.

Hotel King David Prague

Prag, 5.9 km til Branické Divadlo
8.3 Meget godt (2981 anmeldelser)
Fremragende Renhed 8.7 / 10
Se hotel

Vis kommentarer