Europa

Billige luksushoteller i Prag

Planlægger du en storbyferie til Prag, og drømmer du om at gøre turen til noget helt særligt?

Så tjek ind på et af disse lækre, billige luksushoteller i Prag.

Luksushotel 300 m fra Prags gamle bydel

På The Emblem Hotel kan du vælge mellem fem forskellige kategorier. Alle værelser og suiter er udstyrrede med ultrabløde dundyner. Du vælger desuden selv din helt perfekte pude fra pudemenuen.

Har du svært ved at komme ud af sengen om morgenen? Så kan du glæde dig over egen Nespresso-maskine på værelset for ikke at tale om det luksuriøse regnskovsbrusebad. Efter den omgang skal du nok være klar til at se hotellets velassorterede morgenmadsbord i øjnene.

Hotel The Emblem Prague

Top rated
Prag
9.2 Fremragende (1724 anmeldelser)

5-stjernet hotel i et tidligere kloster i Malá Strana-kvarteret

1/2

Her kan du vælge mellem intet mindre end tolv forskellige værelseskategorier: Fra Superior-værelser med udsigt til hotellets have til Præsidentsuiten, hvorfra du har udsigt til hele den gamle bydel, inklusiv Prags Borg.

Hvis du vælger et værelse med terrasse, kan du planlægge dagens program, mens du nyder udsigten over den grønne klosterhave. Kort sagt den perfekte kombination af storby og natur.

Mandarin Oriental Prague

Top rated
Prag
9.2 Fremragende (684 anmeldelser)

Tjek ind få minutters gang fra den gamle bydel

Prague Marriot Hotel er et lyst hotel, der er smagfuldt dekoreret med billeder fra Prag. Takket være den venlige og imødekommende atmosfære kan du ikke undgå at føle dig hjemme. Hvis du booker et værelse i kategorien Executive-værelse eller højere, kan du se frem til morgenmad, eftermiddagste og lækre snacks dagen igennem.

Prague Marriott Hotel

Top rated
Prag
8.6 Fremragende (2066 anmeldelser)

Luksushotel på Karlspladsen: Perfekt for familier

Rejser du på storbyferie til Prag med familien, og ønsker I ikke at gå på kompromis med komforten? Sheraton Prague Charles Square Hotel tilbyder ikke kun rummelige familieværelser til rejsende med børn, men har også 24 timers roomservice. Dermed er der altid hurtig hjælp at hente uanset klokkeslæt.

Radisson Blu Hotel Prague

Prag
8.3 Meget godt (953 anmeldelser)

Hotel med udsigt til Karlsbroen

Her bliver det svært at vælge, for hotellet tilbyder syv forskellige værelser og suiter. Forelskede par vil uden tvivl føle sig hjemme i hotellets kærlighedslejlighed med eget boblebad og en rund seng på 2,5 meter i diameter. Luksussuiten Prague View er ligeledes udstyret med eget boblebad. Her har du udsigt til den berømte Karlsbro og Nationalteatret.

Hotel Hoffmeister

Top rated
Prag
9.1 Fremragende (2765 anmeldelser)

Centralt 5-stjernet hotel i Prag til designentusiaster

Værelserne rangerer fra 27 m² op til 73 m² og er udsmykkede med prægtige tapeter. Det 5-stjernede hotel er nok ikke det rette for purister, men designfans med hang til overdådige lysekroner, legesygt indretningsdesign og stuklofter vil helt sikkert føle sig hjemme. Lad dig fortrylle af dette luksushotels hyggelige og feminine charme.

Hotel La Ballerina

Top rated
Prag
9.3 Fremragende (921 anmeldelser)

Luksushotel på Wenzelspladsen

På badeværelset venter lækre produkter på at forkæle trætte rejsende, der trænger til opkvikning og velvære. Sengetøjet i de superbløde senge er lavet af ægyptisk bomuld. Jalta Boutique Hotel er den perfekte, afslappende base for en storbyferie.

Jalta

Top rated
Prag
8.8 Fremragende (3439 anmeldelser)

Elegant hotel med historisk flair lige ved hovedbanegården

Hvis du gerne vil ud på en historisk, men samtidig luksuriøs tidsrejse, er dette 5-stjernede hotel i Prag det perfekte valg. Glæd dig til de historiske suiter, der er smukt indrettet med klassicistiske møbler, mørke træelementer og varme, brune nuancer.

Esplanade Hotel Prague

Prag
8.2 Meget godt (1601 anmeldelser)

Moderne hotel i luksusklassen beliggende i Prags Malá Strana-kvarter

Hvad er fascinerende ved dette hotel? Tag bare sengene, der står på næsten usynlige ben, som giver dig fornemmelsen af at gå til ro i en svævende seng. Der er også de små detaljer som friske blomster på værelserne. Du vil uden tvivl nyde at vende hjem til dette hotelværelse efter en dejlig dag i Prag.

Three Storks

Top rated
Prag
9.0 Fremragende (1768 anmeldelser)

Fornemt 5-stjernet hotel i Prags centrum

På dette flotte hotel kan du vælge mellem 68 værelser, boutique- eller juniorsuiter. I boutique-suiterne er der sågar plads til op til fire personer. Er du mere til spa og wellness? Så bør du vælge en juniorsuite. Her har du nemlig boblebad til rådighed på værelset.

Kosher Hotel King David Prague

Prag
8.3 Meget godt (3020 anmeldelser)