Storbritannien

Hotelguide: 6 billige hoteller i centrum af London

Billige hoteller i London? Det er nok et spørgsmål du har stillet dig selv og dine medrejsende, og ja måske har du også spurgt Google.

For London kan være en dyr fornøjelse, hvis du både vil være tæt på seværdigheder, bo bekvemt og samtidig overholde dit budget. Som oftes kan disse kriterier slet ikke opfyldes på en og samme tur til London. Men vi har dog alligevel gjort et forsøg på at gøre din London-tur så budgetvenlig, så muligt med vores guide til billige hoteller i London.

Så hvorfor ikke overnatte tæt på Piccadilly eller finde et værelse med udsigt til Tower Bridge? Eller bo i et af Londons charmerende kvartere som Shoreditch uden at sprænge dit budget.

Vi har fundet 6 billige hoteller i centrum af London – så skal du bare vælge det hotel, der passer til dig.

Til den kvalitetsbevidste med hang til luksus

1/3

Motel One London – Tower Hill ligger i hjertet af Londons finansdistrikt, blot 750 meter fra Tower Bridge og tre minutters gang fra undergrundsstationen. Hvert værelse har designerfaciliteter såsom sengetøj af egyptisk bomuld, en power-bruser på badeværelset og gratis wi-fi – alt sammen til en god pris. I loungen venter dig en ægte engelsk atmosfære med lænestole i læder og chesterfield-sofaer, hvor du kan sidde foran en åben pejs og nyde en eftermiddagste eller en drink.

Motel One London-Tower Hill

London
8.8 Fremragende (4985 anmeldelser)

Kort afstand til alle de ikoniske seværdigheder

1/3

Piccadilly Circus er meget mere end blot en plads med neonlys – det er også et transportknudepunkt med forbindelse til resten af London og Heathrow Lufthavn. Du kan overnatte (til en fornuftig pris selvfølgelig) bogstavelig talt to gader væk på Z Piccadilly.
Dette boutique-hotel er det perfekte valg for alle, der kun har et par dage til at udforske Storbritanniens hovedstad. Takket være beliggenheden i West End har du alle byens seværdigheder inden for rækkevidde. Om aftenen kan du se en forestilling, for eksempel på det berømte West End Theatre.

Hotel Z Piccadilly

Top rated
London
8.6 Fremragende (6008 anmeldelser)

Godt og billigt hotel til den prisbevidste familie.

1/3

Dette 4-stjernede hotel med moderne værelser og gratis wi-fi ligger lige ved siden af Regent’s Park, kun ti minutters gang fra Oxford Street. Hotellet ligger i en fredelig gade ikke langt fra undergrundsstationen. Hvis du rejser med børn, vil du helt sikkert sætte pris på muligheden for at reservere et værelse med en køjeseng og det faktum, at børn spiser gratis i hotellets restaurant. Du skal ikke gå langt for at komme frem til London Zoo, voksmuseet Madame Tussauds eller det berømte Soho-område med masser af restauranter.

Holiday Inn London - Regent's Park

London
8.0 Meget godt (4006 anmeldelser)

Hotel med udsigt til Themsen og Tower Bridge

1/3

Hvad siger du til at vågne op med udsigt til en af de mest kendte seværdigheder i London, nemlig den berømte Tower Bridge? The Tower Hotel gør det muligt – takket være den unikke beliggenhed ikke langt fra Tower of London. Du kan også nyde godt af hotellets restaurant, bar og fitnesscenter samt gratis wi-fi på alle værelser.
Udover en behagelig seng rummer dit værelse et lille pengeskab til dine værdigenstande samt et fladskærms-tv. Og blot to minutters gang fra hotellet ligger St. Katherine’s Pier, hvorfra du kan tage på en sejltur på Themsen.

The Tower Hotel

London
8.1 Meget godt (7952 anmeldelser)

Bo i det charmerende Shoreditch-kvarter.

1/3

ibis London City – Shoreditch har en fantastisk beliggenhed kun ti minutters gang fra Liverpool Street Station, hvorfra du kan tage Stansted Express til lufthavnen. Themsen og Tower Bridge er begge kun et kvarters gang derfra. Efter en dag fyldt med oplevelser byder dit hyggelige værelse dig velkommen hjem med en behagelig seng, wi-fi og fladskærms-tv. Dette moderne hotel er helt røgfrit. Hvis du har fået nok af fish and chips, kan du prøve hotellets restaurant Fogg’s, der serverer lækre retter og vine fra hele verden. Desuden skal det nævnes at hotellet ligger relativt tæt på Stansted Lufthavn, hvilket kan være bekvemt hvadenten du rejser fra Billund eller København til London.

ibis London City - Shoreditch

London
8.0 Meget godt (4681 anmeldelser)

Perfekt afstand til kulturelle og historiske sights

1/3

Det moderne Holiday Inn London Bloomsbury ligger 140 meter fra Russell Square Station. Dermed er du ikke langt fra hverken Buckingham Palace eller Hyde Park – uden at du behøver skifte linje. De lyse værelser har aircondition, wi-fi og tv, og du har også mulighed for at lave te eller kaffe. Udforsk det nærliggende British Museum i løbet af dagen og underholdningsområdet Covent Garden eller det kulturelle West End om aftenen. Hvis du har brug for lidt afslapning på afstand af byens travlhed, kan du også spise velsmagende retter på hotellets restaurant og slå dig ned med en øl foran sportskanalen i den irske bar, der også ligger på hotellet.

Holiday Inn London - Bloomsbury

London
7.9 Godt (2869 anmeldelser)