Danmark

Billige hoteller i København

Du vil gerne en tur til København, men hvordan finder du de billige hoteller i den danske hovedstad, som ikke sprænger dit budget og samtidig ligger centralt

Så hvad gør du? Du tjekker denne guide som vi har sammensat, til dig, der vil finde et billigt hotel i København.

Cool komfort på Vesterbro

1/3

Som navnet antyder ligger Comfort Hotel Vesterbro i bydelen Vesterbro, kun få hundrede meter fra Hovedbanegården. På Comfort Hotel Vesterbro er der over 400 værelser til rådighed, som alle er indrettet i en topmoderne stil med alt, hvad der hører til.\

Er du til shopping, god kaffe og hyggelige cafeer? Så skal du ikke lede længe. Du befinder dig nemlig midt på den altid pulserende og hippe Vesterbrogade, der huser trendy spisesteder og hip shopping. Har du god tid på hånden, så lej en cykel af hotellet og fortsæt din dag med sightseeing i det københavnske. Efter endt sightseeing, kan du vende hjem til hotellet og nyde et lækkert dansk måltid fra restauranten – den perfekte afslutning på en oplevelsesrig dag.

Comfort Vesterbro

København
7.8 Godt (2788 anmeldelser)

Grønt og billigt i Indre by

1/3

Arkitekttegnet, centralt, billigt og ikke mindst øko-venligt, sådan lyder beskrivelsen af Wakeup Copenhagen i Borgergade. Selvom Wakeup Copenhagen har status som budgethotel, er opholdet et 4-stjernet hotel værdigt. Med små beskedne 15 kvadratmeter er værelserne udstyret med alt, hvad du behøver, for at gøre dit ophold ideelt. Wakeup Copenhagens Green Key-koncept gør desuden dit hotelophold til et miljørigtig valg uden ekstra omkostninger.

Wakeup Copenhagen i Borgergade er placeret i hjertet af København. Du har blot et par minutters gang til Kongens Nytorv og derfra har du et hav af muligheder for sightseeing, shopping og spisesteder. Tænker du, at dit ophold på Wakeup Copenhagen skal have en ekstra dimension, skal du vælge værelseskategorien Wakeup SKY eller Wakeup Heaven, som er en anelse dyrere, men du får til gengæld en flot udsigt med.

Wakeup Copenhagen Borgergade

København
8.0 Meget godt (5681 anmeldelser)

Den klassiske Københavner-weekend

1/3

Overvejer du en weekendtur til København, hvor de vigtigste seværdigheder skal krydses af listen? Men du vil samtidig også gerne opleve byen fra en mindre turistet vinkel? Så er A&O København et rigtig godt valg. Hotellet ligger i den kitschede, rå bydel Nørrebro, der med sin helt egen charme giver dig et indblik i det autentiske København. Fra A&O kommer du nemt videre til de store turistattraktioner som Amalienborg, Rosenborg Slot og Kongens Have. Fra det royale til det kulinariske er der heller ikke langt.

For når først du befinder dig i København K, har du et overdådigt udvalg af spisesteder. Skal du forbi Torvehallerne eller Copenhagen Street Food? Eller skal frokosten indtages på traditionel vis i Nyhavn med smørrebrød og fadøl? Eller måske skal den søde tand tilfredstilles med kage på La Glace?Mulighederne er mange, men når din dag er ved vejs ende og det er tid til at søge tilbage på A&O Hostels, er det et stilfuldt indrettet værelse, der venter dig.

A&O Kobenhavn Nørrebro

København
8.0 Meget godt (1673 anmeldelser)

Designer-hostel på budget

1/3

Selvom der her er tale om et hostel, kan Danhostel næppe sidestilles med andre hostels. Danhostel er nemlig Danmarks største designerhostel og på alle værelserne er der wifi, et stort privat badeværelse og toilet samt enkeltmandssenge, der kan slås sammen til en dobbeltseng.

Derudover har Danhostel egen restaurant, hvorfra der, mod et par skillinger, tilbydes morgen- middag og aftensmadsbuffet. Bar50 er stedets stemningsfyldte oase, som fungerer som et socialt samlingspunkt for gæster, både i dagstimerne og i de sene nattetimer, hvor baren byder på cocktails og dj-vibes. Det skal dog nævnes, at hotellet er for alle, også familier, der gerne vil bo centralt og komfortabelt.

Danhostel Copenhagen City

København
8.0 Meget godt (5092 anmeldelser)

Hip hybrid i hovedstaden

1/3

Her er endnu et anbefalelsesværdigt hotel beliggende på Vesterbro. Urban House er nemlig en hybrid mellem et hotel og et hostel. Hotellet ligger prismæssigt i den billige ende, men med sit gennemførte design og indretning, matcher hotellet sine hippe omgivelser på Vesterbro.

Urban House tiltrækker ikke kun rejsende, men også de lokalde finder vej til Urban House – om det er den cool indretning eller de gode cocktails fra hotellets bar, der frister, er ikke til at vide. Urban House passer til dig, der gerne vil være tæt på storbyjunglens festligheder som det famøse Kødbyen, hvor du kan slukke tørsten og tage del i det københavnske natteliv.

Urban House Copenhagen by MEININGER

København
8.3 Meget godt (6234 anmeldelser)

Dansk design tæt på Amager Strandpark

1/3

Design og Danmark hænger uløseligt sammen. Det er Cph Studio med til at understrege med deres HAY-indrettede værelser. Selvom Cph Studio ligger en smule decentralt i forhold til de kendte sights, så er CPH Studio stadig pengene værd. Især hvis du også gerne vil have sneget lidt natur og afslapning ind på din storbyferie. Cph Studio ligger nemlig ikke langt fra skønne Amager Strandpark og udsigten over Øresund er en fantastisk kontrast til storbyens hektiske liv.

Cph Studio har single, double, twin og superior værelser og alle gæster har adgang til private badeværelser samt te-køkkener, så du kan tilberede lette måltider. Vælger du et værelse på toppen af bygningen får du både balkon og udsigt med i prisen, men ellers kan du også bare udnytte hotellets tagterrasse og nyde den afslappende stemning på dette gennemførte designhotel i uformelle omgivelser. Som bonus er du kun få metrostop fra Kastrup Lufthavn og Indre by.

CPH Studio Hotel

København
8.1 Meget godt (2185 anmeldelser)

Hjemlige omgivelser på Frederiksberg

1/3

Avenue Copenhagen råder over 68 værelser, alle indrettet i en hjemlig stil, der med det samme vil få dig til at føle dig hjemme. Booker du en suite kommer der en lækker økologisk morgenmad og all-inclusive minibar oveni. Men uanset hvilket værelse du beslutter dig for, er du sikret en hel unik service og forkælelse.

På alle værelser finder du skønhedsprodukter fra REN, føntørrer, HD TV og Wifi, men herlighederne stopper ikke her. Hver dag mellem 17-18 byder hotellet på et glas vin på huset regning. Et mere gæstfrit hotel skal man lede længe efter! Avenues beliggendhed i krydsfeltet mellem Nørrebro og Frederiksberg giver dig rig mulighed for at udforske to vidt forskellige områder og på den måde opleve det mangfoldige København.

Avenue hotel Copenhagen

København
8.2 Meget godt (2859 anmeldelser)