DanmarkBillige ferierStorby

Billige hoteller i København

By , 12. januar 2018

Du vil gerne en tur til København, men hvordan finder du de billige hoteller i den danske hovedstad, som ikke sprænger dit budget og samtidig ligger centralt. Så hvad gør du? Du tjekker denne guide som vi har sammensat, til dig, der vil finde et billigt hotel i København. 

 

Cool komfort på Vesterbro

Comfort Hotel Vesterbro

Som navnet antyder ligger Comfort Hotel Vesterbro i bydelen Vesterbro, kun få hundrede meter fra Hovedbanegården. På Comfort Hotel Vesterbro er der over 400 værelser til rådighed, som alle er indrettet i en topmoderne stil med alt, hvad der hører til.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134905/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-hotel-comfort-vesterbro-senge.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134854/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-hotel-comfort-vesterbro-lobby.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12135220/rsz-billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-hotel-comfort-vesterbro-bygning1.jpg" type="x3-collage"]

 

Er du til shopping, god kaffe og hyggelige cafeer? Så skal du ikke lede længe. Du befinder dig nemlig midt på den altid pulserende og hippe Vesterbrogade, der huser trendy spisesteder og hip shopping. Har du god tid på hånden, så lej en cykel af hotellet og fortsæt din dag med sightseeing i det københavnske. Efter endt sightseeing, kan du vende hjem til hotellet og nyde et lækkert dansk måltid fra restauranten – den perfekte afslutning på en oplevelsesrig dag.

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/kobenhavn-45069/hotel/comfort-vesterbro-83413"]

 

 

Grønt og billigt i Indre by

Wakeup Copenhagen, Borgergade

Arkitekttegnet, centralt, billigt og ikke mindst øko-venligt, sådan lyder beskrivelsen af Wakeup Copenhagen i Borgergade. Selvom Wakeup Copenhagen har status som budgethotel, er opholdet et 4-stjernet hotel værdigt. Med små beskedne 15 kvadratmeter er værelserne udstyret med alt, hvad du behøver, for at gøre dit ophold ideelt. Wakeup Copenhagens Green Key-koncept gør desuden dit hotelophold til et miljørigtig valg uden ekstra omkostninger.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12135018/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-wakeup-copenhagen-seng.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134956/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-wakeup-copenhagen-badevaerelse.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12135009/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-wakeup-copenhagen-lobby.jpeg" type="x3-collage"]

 

Wakeup Copenhagen i Borgergade er placeret i hjertet af København. Du har blot et par minutters gang til Kongens Nytorv og derfra har du et hav af muligheder for sightseeing, shopping og spisesteder. Tænker du, at dit ophold på Wakeup Copenhagen skal have en ekstra dimension, skal du vælge værelseskategorien Wakeup SKY eller Wakeup Heaven, som er en anelse dyrere, men du får til gengæld en flot udsigt med.

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/kobenhavn-45069/hotel/wakeup-copenhagen-borgergade-3133488"]

 

Den klassiske Københavner-weekend

A&O København, Nørrebro

Overvejer du en weekendtur til København, hvor de vigtigste seværdigheder skal krydses af listen? Men du vil samtidig også gerne opleve byen fra en mindre turistet vinkel? Så er A&O København et rigtig godt valg. Hotellet ligger i den kitschede, rå bydel Nørrebro, der med sin helt egen charme giver dig et indblik i det autentiske København. Fra A&O kommer du nemt videre til de store turistattraktioner som Amalienborg, Rosenborg Slot og Kongens Have. Fra det royale til det kulinariske er der heller ikke langt.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134737/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-ao-koebenhavn-dobbeltseng.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134744/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-ao-koebenhavn-faellesomraade.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134708/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-ao-koebenhavn-bar.jpeg" type="x3-collage"]

 

For når først du befinder dig i København K, har du et overdådigt udvalg af spisesteder. Skal du forbi Torvehallerne eller Copenhagen Street Food? Eller skal frokosten indtages på traditionel vis i Nyhavn med smørrebrød og fadøl? Eller måske skal den søde tand tilfredstilles med kage på La Glace?Mulighederne er  mange, men når din dag er ved vejs ende og det er tid til at søge tilbage på A&O Hostels, er det et stilfuldt indrettet værelse, der venter dig.

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/kobenhavn-45069/hotel/a-o-kobenhavn-norrebro-6207346"]

 

Designer-hostel på budget

Danhostel Copenhagen

Selvom der her er tale om et hostel, kan Danhostel næppe sidestilles med  andre hostels. Danhostel er nemlig Danmarks største designerhostel og på alle værelserne er der wifi, et stort privat badeværelse og toilet samt enkeltmandssenge, der kan slås sammen til en dobbeltseng.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134835/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-danhostel-copenhagen-bar50.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134841/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-danhostel-copenhagen-hotelvaerelse.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134846/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-danhostel-copenhagen-restaurant.jpeg" type="x3-collage"]

Derudover har Danhostel egen restaurant, hvorfra der, mod et par skillinger, tilbydes morgen- middag og aftensmadsbuffet. Bar50 er stedets stemningsfyldte oase, som fungerer som et socialt samlingspunkt for gæster, både i dagstimerne og i de sene nattetimer, hvor baren byder på cocktails og dj-vibes. Det skal dog nævnes, at hotellet er for alle, også familier, der gerne vil bo centralt og komfortabelt.

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/kobenhavn-45069/hotel/danhostel-copenhagen-city-93625"]

 

Hip hybrid i hovedstaden

Urban House Copenhagen 

Her er endnu et anbefalelsesværdigt hotel beliggende på Vesterbro. Urban House er nemlig en hybrid mellem et hotel og et hostel. Hotellet ligger prismæssigt i den billige ende, men med sit gennemførte design og indretning, matcher hotellet sine hippe omgivelser på Vesterbro.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134920/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-urban-house-lamper.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134911/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-urban-house-facade.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134946/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-urban-house-senge.jpg" type="x3-collage"]

 

Urban House tiltrækker ikke kun rejsende, men også de lokalde finder vej til Urban House – om det er den cool indretning eller de gode cocktails fra hotellets bar, der frister, er ikke til at vide. Urban House passer til dig, der gerne vil være tæt på storbyjunglens festligheder som det famøse Kødbyen, hvor du kan slukke tørsten og tage del i det københavnske natteliv.

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/kobenhavn-45069/hotel/urban-house-3486972"]

 

Dansk design tæt på Amager Strandpark

Cph Studio Hotel

Design og Danmark hænger uløseligt sammen. Det er Cph Studio med til at understrege med deres HAY-indrettede værelser. Selvom Cph Studio ligger en smule decentralt i forhold til de kendte sights, så er CPH Studio stadig pengene værd. Især hvis du også gerne vil have sneget lidt natur og afslapning ind på din storbyferie. Cph Studio ligger nemlig ikke langt fra skønne Amager Strandpark og udsigten over Øresund er en fantastisk kontrast til storbyens hektiske liv.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134822/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-cph-studio-hotel-hotelvaerelse.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134817/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-cph-studio-hotel-facade.jpg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134828/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-cph-studio-hotel-strand.jpeg" type="x3-collage"]

 

Cph Studio har single, double, twin og superior værelser og alle gæster har adgang til private badeværelser samt te-køkkener, så du kan tilberede lette måltider. Vælger du et værelse på toppen af bygningen får du både balkon og udsigt med i prisen, men ellers kan du også bare udnytte hotellets tagterrasse og nyde den afslappende stemning på dette gennemførte designhotel i uformelle omgivelser. Som bonus er du kun få metrostop fra Kastrup Lufthavn og Indre by.

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/kobenhavn-45069/hotel/cph-studio-hotel-5815686"]

 

Hjemlige omgivelser på Frederiksberg

Avenue Copenhagen

Avenue Copenhagen råder over 68 værelser, alle indrettet i en hjemlig stil, der med det samme vil få dig til at føle dig hjemme. Booker du en suite kommer der en lækker økologisk morgenmad og all-inclusive minibar oveni. Men uanset hvilket værelse du beslutter dig for, er du sikret en hel unik service og forkælelse.

[collage images="https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134752/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-avenue-hotel-facade.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134803/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-avenue-hotel-hotelvaerelse.jpeg,https://media-magazine.trivago.com/wp-content/uploads/2018/01/12134812/billige-hoteller-i-koebenhavn-koebenhavn-avenue-hotel-morgenmad.jpeg" type="x3-collage"]

 

På alle værelser finder du skønhedsprodukter fra REN, føntørrer, HD TV og Wifi, men herlighederne stopper ikke her. Hver dag mellem 17-18 byder hotellet på et glas vin på huset regning. Et mere gæstfrit hotel skal man lede længe efter! Avenues beliggendhed i krydsfeltet mellem Nørrebro og Frederiksberg giver dig rig mulighed for at udforske to vidt forskellige områder og på den måde opleve det mangfoldige København.

[button text="Se pris på trivago" href="https://www.trivago.dk/kobenhavn-45069/hotel/avenue-copenhagen-98994"]