Tyskland

Berlins skønneste og mest gakkede hoteller

Oplev Berlin på en helt unik måde med en overnatning på et af disse fabelagtige og gakkede hoteller

Disse skiller sig ud fra mængden. Uanset om du søger et sted at slappe af, møde nye mennesker eller tage del i byens vilde fester, vil du med garanti kunne finde et hotel, der passer til dig.

Det tjekkede

Dette sted opsummerer praktisk talt alt, hvad der er cool ved Berlin. Tagterrassebaren med 360 graders udsigt over byen, den unge og internationale stemning, den fabelagtige beliggenhed samt det iøjefaldende interiør gør 25hours Hotel Bikini Berlin til byens hotteste spot.

Værelserne er rustikke, chikke og fyldt med finurlige detaljer. I stedet for en sofa kan du f.eks. finde en hængekøje spændt op mellem de store gulv-til-loft-vinduer. Værelserne har kruseduller og tegneseriefigurer malet på væggene. Der hænger dråbeformede loftslamper, og en tøjdyrsabe sidder klar til at byde dig velkommen… Dette forbereder dig på Berlins abekattestreger!

25hours Hotel Bikini Berlin

Top rated
Berlin
9.0 Fremragende (4241 anmeldelser)

Det chikke

1/2

Dette hotel er en blanding af et rumskib og en træhule. Værelserne mikser innovation med komfort på den mest luksuriøse måde.

Michelberger hotel er en selvstændig og moderne familievirksomhed, der sætter gæstetilfredsheden i højsædet. Det blev opført i 2004 som et centrum for samarbejde og idevirksomhed. Alle hotellets faciliteter er udvalgt nøje af de 5 skabere, lige fra udvalget i baren og restauranten til hotellets udendørs omgivelser. Alt er med til at demonstrere et nærmest nørdet niveau af chick.

Hotel Michelberger

Berlin
8.8 Fremragende (1443 anmeldelser)

Den trofaste

1/2

Gorki Apartments ligger smukt placeret i Berlin Mitte i en bygning fra det tidlige 1900-tal. Lejlighederne tager pusten fra dig med deres miks af boutique-hotel, hjemlig hygge og åbne, lækre opholdsområder. Dette hjem væk fra hjemmet byder på møblerede lejligheder i et af Berlins prima kvarterer, hvor butikker, gourmetrestauranter og hotte turistattraktioner ligger lige om hjørnet.

Lejlighederne emmer af kreativitet og charme, og det stilede interiør tager form af af murstenspaneler, topmoderne køkkener og store komfortable kingsize-senge. En af de bedste ting ved at bo i en Gorki-lejlighed er de mange faciliteter, der står til fri afbenyttelse. F.eks. kan du låne en Pelago-cykel, drikke en kop te af mærket Paper & Tea, en nyligt opstartet berliner-virksomhed, og mæske dig i cookies fra Friedl.

Gorki Apartments

Top rated
Berlin
9.7 Fremragende (1795 anmeldelser)

Musikeren

1/2

Nhow er Europas første musikhotel og ligger ved bredden af Spree midt i Berlins sprudlende musik-, mode-, og kunstscene. Dette fascinerende og gakkede hotel omfavner alt fra jetsettere og forretningsrejsende til dem, der søger en smagsprøve på Berlins pulserende natteliv.

Standardværelserne er lyse og smukt dekorerede i et kalejdoskop af farver og mønstre, som skal være en afvigelse fra hverdagens trummerum. Du kan selv vælge, om dit værelse skal være i pink eller blå nuancer eller en blanding af begge. Værelserne er udstyrede med underholdningscentre og gratis wi-fi. Du kan få ”guitar-roomservice”, hvilket betyder, at en hotelmedarbejder leverer en guitar til dit værelse, når du føler dig inspireret. Du kan også få leveret et keyboard eller DJ-sæt.

nhow Berlin

Top rated
Berlin
8.7 Fremragende (4148 anmeldelser)

Midnatssnackeren

1/2

Midt i Berlins centrum ligger Hotel Casa Camper, som koncentrerer sig om detaljer og lækkert design. Alle 51 værelser giver et unikt perspektiv på Berlins arkitektur og atmosfære, hvilket hjælpes godt på vej af rummelige opholdsområder og enkel, moderne møblering.

Hotellet forkæler sine gæster med en overdådig snackbuffet på øverste etage, hvor der er en fremragende udsigt over byen. Tanken bag den døgnåbne buffet er, at den skal erstatte minibaren, som ofte kan findes på hotelværelser. I stedet kan gæster gå om bord i buffeten og bonde med andre hotelgæster over en frisksmurt sandwich, en kop kaffe eller et stykke frugt når som helst på dagen. Hele molevitten er ganske gratis for hotelgæster, så det er bare med at spise og møde nye bekendtskaber!

Hotel Casa Camper Berlin

Top rated
Berlin
9.2 Fremragende (1827 anmeldelser)

Kunstneren

Dette hotel beskrives som et ”tilflugtssted for kunstbesatte bynomader”, og det er en fryd for øjet. Hotellet, som er projektet af en lokal kunstner, åbnede i 1995. I dag er det et af de mest charmerende og elskede hoteller i centrum af Berlin. Den neoklassiske bygning er blevet omhyggeligt restaureret og blev udvidet i 2003 med iøjnefaldende arkitektur.

Mere end 50 kunstnere har været med til at sætte deres præg på hotelværelserne, der hver især har et bestemt koncept. Det er derfor ikke usandsynligt, at du får lyst til at smugkigge ind til naboen, da hele hotellet føles som et levende galleri. Når du træder ind i lobbyen, vil du blive mødt af en lang række malerier, skulpturer og installationer, der bevidner, at dette hotel er essensen af kunst.

Arte Luise Kunsthotel

Berlin
8.2 Meget godt (4139 anmeldelser)

Festens midtpunkt

1/2

Denne tidligere kontorbygning fra 1800-tallet huser i dag hippe og kreative Generator hostel i hjertet af Berlin. Hostellet er fyldt med finurlige detaljer som f.eks. en skulpturagtig installation af snore lavet af den franske kunstner Sebastian Preschoux. På gangene finder du Thierry Noirs ikoniske malerier af ansigter. I den historiske gårdhave kan du socialisere alt det, du orker eller bare slappe af med en god bog.

Caféen er det perfekte sted at smage på tyske delikatesser og forkæle ganen med en kop gourmetkaffe i hyggelige omgivelser med dybe lædersofaer og farverige karikaturmalerier af britiske Luke Embden. Vandrehjemmets bar tilbyder lokale øl og bordtennisspil, hvis du lyster. Du kan også bare slappe af og beundre interiøret, der også består af en bronzebeklædt væg.

Generator Hostel Berlin Prenzlauer Berg

Berlin
7.4(7948 anmeldelser)

Den sofistikerde

1/2

Dette hotel bygger på designet, farverne og principperne fra modernismens helt centrale skikkelse, Le Corbusier. Hotellets interiør er baseret på bæredygtige designprincipper, hvor miljøvenlige materialer kombineres med sofistikerede og følelsesfremkaldende farver. Hvert værelse er udstyret med en tablet, hvorfra gæster kan bestille forskellige hoteltjenester.

Hotellet byder også på såkaldte ”velværeværelser”, der udelukkende har til hensigt at give dig en afslappende og fredfyldt oplevelse. Hvis du godt kan lide at se verden suse forbi, skal du gå ud i gårdhaven, hvor du kan sidde i grønne omgivelser og betragte forbipasserende på Kurfürstendamm.

Ku' Damm 101

Top rated
Berlin
8.5 Fremragende (5861 anmeldelser)

Den kreative

1/2

Med sin beliggenhed i Berlins kreative centrum er The Circus omringet af museer, designerbutikker, hippe barer og restauranter, og så ligger hotellet tæt på smeltediglen mellem den øst- og vesttyske grænse. Det funky hotel byder på moderne og individuelt design, innovativ tysk kogekunst, hjemmebrygget øl, en lang liste af begivenheder samt en varm og imødekommende service.

Værelserne er lyse og fyldt med karakter, og så kan du nyde synet af Andy Warhol-inspireret pop art på væggene. Du finder også mange forskellige slags værelser – alt fra almindelige dobbeltværelser til suiter og lejligheder. Lejligheden med to soveværelser egner sig perfekt til familier, da den har masser af plads med stue og køkken.

The Circus Hotel

Berlin
9.1 Fremragende (1526 anmeldelser)

Minimalisten

1/2

Hvis du er ude efter et lille og elegant hotel, kan du med rette vælge Q!, der med sit æstetiske anstrøg er forløber for Berlins bedste boutique-hoteller. Hotellet slog dørene op for 10 år siden på en tid, hvor Kurfürstendamm-området stadig var under radaren og ikke det chikke kvarter, som det er i dag.

Hotel Q! er nok mere minimalistisk, end det er gakket, men ikke desto mindre har det et væld af unikke særheder. Værelserne har elegante indretninger, der skriger design og hjemlig hygge på en og samme tid. Én ting, du nok vil lægge mærke til under dit ophold, er, at temaet på hotellet gennemgående er farven hvid. Den samlede effekt er et lækkert og rent look tilsat en følelse af hygge og gæstfrihed.

Hotel Q!

Top rated
Berlin
8.7 Fremragende (1901 anmeldelser)

Er du vild med City Breaks i Europa? Så tag et kig på vores anbefalinger til Roms Bedste Tagterrasser eller læs om Londons Lækreste Swimming Pools.