StorbritannienLuksusStorby

De 10 bedste tophoteller i London

By , 29. marts 2018

London er ét af de mest populære rejsemål for storbyferier og tiltrækker besøgende året rundt. Og vi danskere er ingen undtagelse, hvis man skal tro på hvad hotelanmeldelserne viser. London byder på alt, hvad hjertet kan begære, og som det siges: “If you get tired of London, you get tired of life”. Vi kunne ikke være mere enige og derfor har vi samlet de bedste tophoteller i London, til at gøre din tur til den engelske storby helt perfekt.


En oase af ro i Shoreditch

South Place Hotel
3 South Place | ★★★★★


bedste tophoteller i london

Et stenkast fra det trendy Shoreditch kvarter ligger South Place Hotel. Det er en oase af ro i pragtfulde omgivelser. Liverpool Street er nærmeste station, der sørger for transport til og fra resten af byen.

bedste tophoteller i london

Kongeværelset er indrettet med gulv-til-loft-vinduer, elegante spejle og er tydeligt inspireret af en lys og luftig nordisk stil. For at fuldende det skandinaviske designtema har hvert værelse et 40” Bang & Olufsen tv samt en smart MediaHub, hvor du kan tilslutte alle dine enheder.

[button text="Se på trivago" href="http://www.trivago.dk/?iPathId=38715&iGeoDistanceItem=2396152&aOverallLiking=4,5"]

 


Hotel med gennemført orientalsk indretning

51 Buckingham Gate Taj Suites and Residences
51 Buckingham Gate | ★★★★★


bedste tophoteller i london

Dette femstjernede hotel er en af de nærmeste naboer til store attraktioner som Westminster Cathedral og Buckingham Palace. Og derudover er det legende let at komme til resten af Londons store seværdigheder.

Det statslige hotel har udsigt til en orientalsk-inspireret gårdhave med to barer, fuldt udstyret fitnesscenter og spa, og hele tre skønne spisesteder – deriblandt Michelin-restauranten Quilon.

bedste tophoteller i london

Hotellets Cinema Suite er skabt af den anerkendte indiske designer Sabyasachi Mukherjee. Suiten er indrettet med smukke bløde møbler, varme farver og malerier på væggene. Filmelskere vil elske det 85” store high-definition tv i den imponerende stue – så læn dig tilbage i sofaen, og nyd dine yndlingsfilm.

[button text="Se på trivago" href="http://www.trivago.dk/?iPathId=38715&iGeoDistanceItem=48125&aOverallLiking=4,5"]

 


På luksustur i Londons royale kvarter

The Halkin by Como
5 Halkin Street | ★★★★★


bedste tophoteller i london

Halkin by Como ligger i hjertet af Belgravia og tilbyder et luksusophold i Londons royale kvarter. Hotellets lyse og rummelige design emmer af en afslappende atmosfære uden stress og jag, der er perfekt til at koble af i.

bedste tophoteller i london

Det glamourøse Deluxe værelse er badet i naturligt dagslys og dekoreret med afrikansk Pomelé Sapele finér. Dertil kommer et marmorbadeværelse og stort loungeområde.

[button text="Se på trivago" href="http://www.trivago.dk/?iPathId=38715&iGeoDistanceItem=46547&aOverallLiking=4,5"]

 


Bo tæt på Londons pulserende natteliv

Covent Garden
10 Monmouth Street | ★★★★★


bedste tophoteller i london

Covent Garden Hotel ligger midt blandt Londons bedste barer og restauranter og er den ideelle base for folk, der vil ud og smage på byens pulserende natteliv. Udover at ligge tæt på nogle af de bedste gå-i-byen steder er det også nemt at komme til attraktioner som The Royal Opera House og det hippe Soho.

bedste tophoteller i london

Hotellets moderne restaurant og cocktailbar, Brasserie Max, serverer en lækker menu tilberedt til perfektion. Prøv for eksempel det himmelske andebryst med savoykål, pancetta, kastanjer og rødvinssauce.

Efter at have spist og drukket godt kan du tjekke ind på et af hotellets Queen Rooms. Værelserne er smukt indrettet med en dejligt bred dobbeltseng og skinnende hvidt sengetøj.

[button text="Se på trivago" href="http://www.trivago.dk/?iPathId=38715&iGeoDistanceItem=47181&aOverallLiking=4,5"]

 


Lev som en rigtig Lord eller Lady

Egerton House
17-19 Egerton Terrace | ★★★★★


bedste tophoteller i london

Det uspolerede Egerton House har en lang og interessant historie og har huset fine lords og ladies gennem århundreder. Med Harrods som nabo har hotellet også den perfekte beliggenhed for din indre shopaholic.

bedste tophoteller i london

Med 28 smukke værelser at vælge imellem samt en varm og indbydende lounge og bar, er Egerton House det perfekte hjem, når du er væk hjemmefra.

Hotellets Deluxe King Room har en imponerende karnap, der fylder den ene væg og en enorm king-size dobbeltseng med fint belgisk linned og et blødt sengetæppe i pels.

[button text="Se på trivago" href="http://www.trivago.dk/?iPathId=38715&iGeoDistanceItem=46412&aOverallLiking=4,5"]

 


Herligt og hipt, Haymarket

Haymarket
1 Suffolk Place | ★★★★★


bedste tophoteller i london

Det hippe designhotel Haymarket er ét af Londons mest stilfulde og trendy hoteller, og samtidigt ligger det perfekt mellem St. James’ og Covent Garden.

Hvis du er på udkig efter en let frokost med nogle venner skulle I prøve Haymarkets lækre afternoon tea serveret i Brumus Bar og Restaurant. Afternoon tea består af et udvalg af små sandwich, snacks og kager, og selvfølgelig hører der en kop god britisk te til.

bedste tophoteller i london

Haymarkets swimming pool er lidt ud over det sædvanlige i smukke omgivelser og med en stilfuld bar i hjørnet. Hundredvis af fiberoptiske lys i loftet bader rummet i et særligt lys og fuldender oplevelsen.

[button text="Se på trivago" href="http://www.trivago.dk/?iPathId=38715&iGeoDistanceItem=158384&aOverallLiking=4,5"]

 


Vågn op til Londons bedste udsigt

Cheval Three Quays at the Tower of London
40 Lower Thames Street | ★★★★★


bedste tophoteller i london

Udsigten over Tower of London, Themsen, The Shard og HMS Belfast er svær at slå. Gæster på Cheval Three Quays kan glæde sig over at bo i lejligheder med én af de bedste beliggenheder i byen.

bedste tophoteller i london

Suiterne i flot design har alle de fornødenheder, den moderne urbane rejsende forventer som gratis wifi, air-condition, bløde lagener og walk-in-rain-shower.

[button text="Se på trivago" href="http://www.trivago.dk/?iPathId=38715&iGeoDistanceItem=3118492&aOverallLiking=4,5"]

 


Personlig service og engelsk elegance

Hotel 41
41 Buckingham Palace Road | ★★★★★


bedste tophoteller i london

På trods af at hotellet kun ligger et stenkast fra Buckingham Palace, er der ingen larm og mylder på Hotel 41. Her kan man nyde en stille stund i omgivelser, der matcher det grandiose og fornemme London.

Vælg mellem 30 elegante værelser og suiter, som alle er indrettet efter den højeste standard. Ingen af værelserne på Hotel 41 er ens, men indretningen matcher stedets karakteristiske sort og hvide tema samt nogle enkelte personlige indslag som frisk frugt og blomster samt duftlys på værelserne.

bedste tophoteller i london

Boutique hotellet er særligt stolt af den personlige service, som alle gæster vil opleve. Faktisk er der dobbelt så mange ansatte som hotelgæster på stedet.

[button text="Se på trivago" href="http://www.trivago.dk/?iGeoDistanceItem=15552&aOverallLiking=4,5"]

 


Boheme-chic hotel i London-bydelen SoHo

The Soho
4 Richmond Mews | ★★★★★


Soho er uden tvivl et af Londons mest populære områder, når der står underholdning og natteliv på programmet. Midt i det hele ligger The Soho Hotel, heldigvis nede af en rolig sidegade så nattesøvnen er sikret.

bedste tophoteller i london

Indretningen lægger sig imellem det innovative design og afslappet boheme chic med gulv til loft vinduer som i en lagerhal. Alle værelser er udstyret med wifi, fladskærm og iPod ladestationer.

En lækker detalje på Soho Hotel er de to biografsale. Så det er oplagt at hoppe i de bløde sæder og slappe af til en god film, efter du har nydt restaurantens lækre tre-retters menu.

[button text="Se på trivago" href="http://www.trivago.dk/?iPathId=38715&iGeoDistanceItem=47727&aOverallLiking=4,5"]

 


Hotel med victoriansk stil og nye trends i ét

Corinthia London
Whitehall Place | ★★★★★


I hjertet af byen ligger Corinthia London, et hotel som uden besvær kombinerer det gamle og det nye på sin egen tidløse facon. Den mægtige bygning fra 1885 har beholdt sine karakteristiske træk fra Victoriatiden med grandiose lofter, små krummelurer og de oprindelige klassiske møbler.

Når man træder ind på værelserne venter til gengæld alle moderne bekvemmeligheder med king-size dobbeltseng, wifi, fladskærm og Nespresso kaffemaskine.

bedste tophoteller i london

Diamanten i Corinthias krone er det topmoderne ESPA Life spa, der fylder hele fire etager. Det bliver kaldt den næste generation af spaoplevelser, og hotellet tilbyder en integreret tilgang til wellness med blandt andet 17 treatment værelser, indendørs pool, en fontæne af is og meget mere.

[button text="Se på trivago" href="http://www.trivago.dk/?iPathId=38715&iGeoDistanceItem=1535559&aOverallLiking=4,5"]