Storbritannien

De bedste luksus-spahoteller i London

Lad dig indkvartere på et af de bedste luksus-spahoteller i London og byt hverdagen ud med bløde badekåber, bomuldstøfler og overdådige suiter for en stund.

Det er, hvad der venter dig på Londons bedste luksus-spahoteller. Vi har samlet en håndfuld spahoteller, der er oplagte til en pigeweekend, en romantisk smuttur eller blot en velfortjent ferie fyldt med selvforkælelse. Uden videre introduktion kommer der her vores bud på, de bedste luksushoteller med spa i London.

Bedst til: kinesisk medicin og behandling.

1/4

1C PORTLAND PLACE, REGENT STREET
Pudsigt nok fungerede Langhams swimmingpool før i tiden som bankboks. I dag står den på ren afslapning og foryngelse her i poolen, der er en del af Chuan Health Club, som også byder på en vitality-pool, saltsauna og urtedamprum. Det er også det helt oplagte sted at overgive dig fuldt og helt til en holistisk og traditionel kinesisk behandling, som har til formål at genskabe balancen og nedbringe anspændtheden i krop og sjæl. På værelserne har hotellet bevaret den elegante victorianske charme, så du fornemmer stedets 150-årige historie, kombineret med moderne bekvemmeligheder.

Best of all: an experience for the whole body

Rosewood London

Top rated
London
9.4 Fremragende (2540 anmeldelser)

Rosewood London

1/4

252 HIGH HOLBORN
The Rosewood London tilbyder en overflod af behandlinger til spaentusiaster. På hotellets Sense Spa finder du et vidtrækkende menukort over massager, body scrub- og skønhedsbehandlinger. Her bidrager beroligende vandarrangementer, trægulve og bambusvægge til en følelse af ro, og de store sansebrusere, saunaer og damprum er med til at give gæsterne den bedst mulige oplevelse. Hotellet har fanget essensen af den moderne britiske herregård på værelserne, der er luksuriøse, elegante og rummelige. Gæsterne her kan lade sig glide ned i det italienske kvalitetssengetøj, slappe af i de skønne marmorbadeværelser eller vælge en personlig favorit blandt det omfattende udvalg af fjer- og dunpuder.

Rosewood London

Top rated
London
9.4 Fremragende (2540 anmeldelser)

Bedst til: behandlinger med sydøstasiatisk medicin

1/4

Rafayel on the Left Bank leder tankerne hen på Fjernøsten med behandlingen Priadara Thai Style-massage, der inkorporerer østerlandske massageteknikker samt urteomslag med naturlige thailandske ekstrakter. Lotus, bambus og kokosnød er også tilbagevendende ingredienser i spastedets behandlinger, der er både beroligende og foryngende. På hvert af hotellets værelser er der vinduer fra gulv til loft, så gæster både kan nyde den fantastiske udsigt over byen og floden, men også sikres masser af naturligt lys. Gæster kan tage spaoplevelsen med tilbage på værelset, hvor de rummelige badeværelser er perfekte til selvforkælelse med mosaikfliser med Muranoglas og bruser med kropsspray.

Great, Modern 1BR Flat in Battersea - One Bedroom Apartment, Sleeps 2

London
8.1 Meget godt (1352 anmeldelser)

Bedst til: luksuriøs italiensk hudpleje

1/4

En overnatning på Hilton London Syon Park Hotel er ikke fuldendt uden en omgang selvforkælelse på hotellets Kallima Spa, der specialiserer sig inden for eksfoliering, mineralske muddermasker, ansigtsbehandlinger og helkropsmassager. Hvis du vil have lidt ekstra energi, tilbyder spastedet en Lava Shell-massage, der blidt fjerner muskelspændinger og øger energistrømmen. Bagefter kan du slappe af i stedets 15 meter lange indendørs pool, jacuzzi, sauna eller damprum. Det er også nemt at koble helt af på hotellets fredelige værelser, der har udsigt over den skønne hertugbolig Syon House med tilhørende park og søer. Den elegante indretning suppleres af moderne komfort med fjernsyn på badeværelset, så du kan se din yndlingsfilm, mens du tager et afslappende karbad.

Hilton London Syon Park

Top rated
London
8.6 Fremragende (1638 anmeldelser)

Bedst til: indiske & marokkanske skønhedsbehandlinger

1/4

Taj 51 Buckingham Gate byder på masser af luksus og overdådighed. Et af højdepunkterne er et besøg på hotellets spa La Sultane de Saba. Her er varme olieblandinger og smeltet sheasmør blandt hovedingredienserne i de traditionelle marokkanske og indiske behandlinger. Hvis du går efter den ultimative luksusoplevelse, kan du vælge 23 Karat Gold-ansigtsbehandlingen, der udnytter de antiældende egenskaber i guld, kaviar og perlemor til at efterlade huden blød og strålende. Filmfans vil uden tvivl sætte pris på hotellets imponerende signatursuite Cinema-suiten, der er skabt som en hyldest til film verden over. Hvis du gerne vil leve i sus og dus, bør denne suite stå øverst på listen. Her er nemlig butlerservice.

Taj 51 Buckingham Gate Suites and Residences, London

Top rated
London
9.5 Fremragende (1290 anmeldelser)