Europa

De bedste hoteller i Lissabon med pool på tagterrassen

Lissabon, den portugisiske hovedstad, er en fascinerende by, der med sine syv høje er berømt for sine hyggelige caféer, brostensbelagte gader og karakteristiske gule sporvogne – Ja, for ikke at tale om de smukke hoteller

Lissabon er også en af Europas luneste vinterdestinationer, mens sommeren er dejlig varm.

Så planlægger du en sommerferie på disse breddegrader, bør du helt sikkert undersøge vores udvalg af de bedste hoteller i Lissabon med rooftop pools – du vil takke os senere.

Hotel Sheraton Lisboa Hotel, Lissabon

1/2

Har du brug for en pause fra hverdagen? Det ultramoderne Spirito Spa på Sheraton har en skøn afslappende udendørs pool samt jacuzzi, sauna, indendørs pool, hamam og juicebar.

Når du er færdig med at dase i det turkisblå vand, kan du nyde udsigten fra den panoramiske restaurant og bar på øverste etage. Hvem kan sige nej til en aften med udsigt over Lissabons smukke skyline og en cocktail i hånden?

Sheraton Lisboa Hotel & Spa

Top rated
Lissabon
8.6 Fremragende (2132 anmeldelser)

Hotel Epic Sana Lisboa, Lissabon

1/2

Forestil dig at nyde solnedgangen over Lissabon fra denne Instagram-værdige tagterrasse. Rundt om hotellets opvarmede udendørs-swimmingpool ligger en bar, der serverer noget nær byens bedste sushi, tapas og cocktails.

Under dit ophold kan du også benytte dig af Sayanna Wellness Spa og fitnesscenteret. Spaen omfatter seks behandlingsrum og faciliteter til hydroterapi med udsigt over hotellets botaniske haver.

Epic Sana Lisboa

Top rated
Lissabon
9.4 Fremragende (3654 anmeldelser)

Jupiter Lisboa Hotel,Lissabon

1/2

Glæd dig til at slappe af og nyde livet i en liggestol ved hotellets pool, som ligger på 8. etage, og herfra har du et godt overblik over alt, hvad denne del af Lissabon har at byde på. Du kan også nyde livet i hotellets bar eller dase i solen på tagterrassen på dette smarte hotel i centrum af Lissabon

Hotellet er en tjekket blanding af det moderne og det traditionelle med en ikonisk facade fra 1906 og en enkel og minimalistisk indretning med sjove og fremtrædende farveelementer.

Jupiter Lisboa Hotel

Top rated
Lissabon
8.9 Fremragende (2679 anmeldelser)

PortoBay Marquês, Lissabon

1/2

Dette hotel ligger på den rolige gade R. Duque de Palmela. Hotellet ligger i hjertet af Lissabon og det ideelle sted at slappe af. Hotellet har en lille swimmingpool på tagterrassen, solarium, sauna og tyrkisk bad – den perfekte måde at starte eller slutte en dag med sightseeing på.

Menuen på den elegante restaurant byder på enkle, friske retter som f.eks. pasta og risotto, mens du i baren på tagterrassen kan slikke sol med en mojito i hånden.

PortoBay Marquês

Top rated
Lissabon
8.6 Fremragende (1317 anmeldelser)

Memmo Príncipe Réal, Lissabon

1/2

På dette elegante hotel venter fornøjelser i alle afskygninger som f.eks. en swimmingpool på tagterrassen og en bar med hjemmelavede cocktails.

Indretningen på hotellet inkorporerer på kreativ vis Lissabons berømte kalksten, så gæsterne kan fornemme byens sjæl, selv når de holder en pause fra de mange seværdigheder. Hotellets arkitektur er betagende med gennemsigtigt gulv i stueetagen, som giver et indtryk af, at hotellet svæver ovenover hele Lissabon. Værelserne er moderne og stilfulde med unikke faciliteter som f.eks. udendørs ildsteder.

Memmo Príncipe Real

Top rated
Lissabon
9.3 Fremragende (296 anmeldelser)

NH Collection Lisboa Liberdade, Lissabon

1/2

Du finder dette elegante hotel på en af de mest prestigefyldte gader i Lissabon, nemlig Avenida da Liberdade. Fra den udendørspool og cocktailbaren på tagterrassen kan du holde øje med de mange caféer og designerbutikker nede på gaden.

Hvis du virkelig vil udnytte beliggenheden og udsigten kan du tjekke ind på et af de smukke værelser eller suiter med egen terrasse – herfra kan du se byens berømte San Jorge Slot helt uden at forlade din seng.

NH Collection Lisboa Liberdade

Top rated
Lissabon
8.6 Fremragende (1632 anmeldelser)

Altis Belém Hotel & Spa, Lissabon

1/2

Altis Belém Hotel & Spa er et luksushotel beliggende kun få skridt fra Tajo-flodens bredder i hjertet af Lissabons kulturelle og historiske kvarter.

Efter en solrig dag med sightseeing kan du forkæle dig selv med en forfriskende dukkert i hotellets pool på tagterrassen eller benytte spaens fremragende faciliteter, som omfatter indendørspool, hamam, tyrkisk bad, bruserum fra Vichy og eventyrbrusere.

Altis Belém Hotel & Spa

Top rated
Lissabon
9.2 Fremragende (1148 anmeldelser)

Palácio Ramalhete, Lissabon

1/2

Beliggende i et af Lissabons mest elegante kvarterer, Janelas Verdes, har dette paladsagtige hotel fra det 18. århundrede en opvarmet udendørspool i skyggen af et stort palmetræ, hvilket skaber en lille fredelig oase for hotellets gæster i den dynamiske storby.

Alle de oprindelige elementer på dette boutique-hotel er bevaret og er et smukt eksempel på portugisisk arkitektur. Indretningen omfatter omhyggeligt bevarede stuklofter, vægge i egetræ og håndmalede keramikfliser.

Palácio Ramalhete

Lissabon
9.1 Fremragende (445 anmeldelser)

SANA Reno Hotel, Lissabon

1/2

Det 3-stjernede SANA Reno Hotel byder på en pool på tagterrassen, sauna og boblebad og er det perfekte sted at slappe af og køle ned i det centralt beliggende Saldanha-område i Lissabon.

Stemningen på hotellet er afslappet og værelserne er rummelige og moderne. Den fyldige og sunde morgenmadsbuffet sørger for en god start på dagen, inden du begiver dig afsted på en travl dag med sightseeing.

Hotel SANA Reno

Lissabon
8.0 Meget godt (1462 anmeldelser)