Danmark

Northside Festival 2018: guide til de bedste hoteller i Aarhus

Billetten er købt, solbrillerne er fundet frem, og du er klar til musik, iskolde fadøl og sol fra en skyfrihimmel (lad os krydse fingre). Den aarhusianske festival, Northside Festival løber af stablen i juni, og tiltrækker festivalgængere fra ind- og udland.

Som bekendt er der ikke mulighed for camping på Northside, så hvis ikke du allerede har styr på, hvor du skal hvile ud efter en lang dag på festivalen, så læs med her.

Vi har samlet en hotelguide til dig med hoteller i alle prislejer: budgethoteller, hoteller i mellemklassen og hoteller i luksusklassen.

Budgetvenlige hoteller i Aarhus

Wakeup Aarhus er et moderne budgethotel centralt placeret i Aarhus. Hotellet ligger tæt på banegården, diverse supermarkeder og cafeer, der vil gøre et hvert ophold i Aarhus nemt og bekvemt. Indretningen på hotellet er holdt i rene og minimalistiske linjer, i tråd med den skandinaviske designtradition. De i alt 315 værelser er alle udstyret med fladskærms-TV, air-condition og gratis wifi, så du nemt kan holde dig opdateret om musikprogrammet og dele din Northside-oplevelse på de sociale medier.

Wakeup Copenhagen Aarhus

Århus
8.5 Fremragende (1036 anmeldelser)

Zleep Aarhus

Hos Zleep Aarhus får du rigtig god kvalitet for pengene. Hotellet er en del af Zleep-hotelkæden, der kombinerer komfort med enkelthed. Hotellet blev renoveret for to år siden, så alle værelser og faciliteter lever op til moderne standarder. I indretningen har man valgt at give et genkendende nik til bygningens oprindelse. Derfor finder man både referencer til den originale 60’er-stil, der er karakteriseret med et råt, industrielt udtryk og moderne faciliteter som wi-fi, stort TV, og lækre senge på alle de 126 værelser. Du kan vælge mellem dobbeltværelse, twin-, triple- og familieværelse. Det tidløse, skandinaviske design giver værelserne et afslappet og hyggeligt udtryk.

Zleep Aarhus

Århus
7.6 Godt (3247 anmeldelser)

City Oasia

City Oasia er et relativt nyt design- og boutiquehotel i Aarhus. Hotellet bygger deres koncept på høj kvalitet og personlig service, så du er garanteret et ophold med både luksus og charme. Desuden er hotellet Green Key-certificeret, hvilket er et anderkendt miljø-certiferingsmærke udstedt af Danmarks turistorganisation. På værelserne finder du en indretning med rene linjer og elegant design – og selvfølgelig er der også tænkt på funktionaliteten. Med designermøbler og teknologi fra blandt andet Hästens, Montana og B&O bliver det svært for den moderne storbyrejsende at sætte en finger på et ophold på Hotel Oasia. Arter vejret sig kan du iøvrigt nyde morgenkaffen i hotellets gårdhave inden turen går mod festivalspladsen.

Oasia Aarhus

Århus
8.4 Meget godt (1494 anmeldelser)

Mellembudget hoteller i Aarhus

Der er ingen tvivl om, at Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus er et hotel i topklasse. Hotellet er blevet kåret til “Bedste hotel udenfor København 2016” af Danish Travel Awards, mens trivagos brugere især har rosende ord om hotellets beliggenhed, renhed og imødekommende service.
De 234 værelser og suiter er alle indrettet efter tre forskellige temaer: New York Mansion, Natural Cool og Urban.
Vil du være sikker på at ligge en god bund inden dagens musikalske udfoldelser går løs, så snup morgenmaden med i hotellets restaurant, La Pyramide. Her kan du vælge mellem en lang række franske og italienske specialiteter. Køkkenet har fokus på friske ingredienser og tilbyder endda ekstra sunde retter på deres a la carte menu.

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Århus
8.4 Meget godt (4061 anmeldelser)

Comwell Aarhus

Comwell Aarhus har indgået et unikt samarbejde med det danske designbrand, HAY, for at opfylde ambitionen om at skabe et eksklusivt designhotel. Samarbejdet mellem Comwell og HAY lader til at være lykkedes med et yderst tilfredsstillende resultat: Hotellet er indrettet i et gennemført og farverigt design med fede detaljer og kombinationer. Din nattesøvn er også i gode hænder. Med hotellets ’The Better Sleep’ pudeprogram kan du vælge mellem en lang række natur-, skum- og fiberpuder. Når du har fundet den pude, der passer dig bedst, henvender du dig i receptionen og får den udleveret. Om puderne også hjælper på tømmermænd vides dog ikke, men det er da et forsøg værd? Med et ophold på Comwell er du iøvrigt heller ikke langt fra banegården, hvorfra du kan hoppe på en bus ud mod festivalpladsen.

Comwell Aarhus

Top rated
Århus
8.5 Fremragende (2558 anmeldelser)

Scandic Aarhus City

Hos Scandic Aarhus City får du alle de moderne faciliteter, du kan ønske dig af et hotel: Lækker morgenmad inkluderet i prisen, roomservice, døgnåben minibutik, vaskeritjeneste, restaurant og bar. Den enkle indretning med rene linjer og klare farver inviterer til ren afslapning, hvilket er helt ideelt efter en lang festivaldag. Du kan vælge mellem fem forskellige værelsestyper: Standard, Family Standard, Family Standard Plus, Superior Extra og Junior Suite. Hotellet har også lånecykler, så hvis du kan og vil cykle til Northside festivalen, som jo har en udmærket cykelparkering tilrådighed.

Scandic Aarhus City

Århus
8.3 Meget godt (2369 anmeldelser)

Luksus hoteller i Aarhus

Hotel Guldsmeden i Aarhus er kendt for en hyggelig, nærmest hjemmelig, atmosfære med nøje udvalgte indretningsdetaljer inspireret fra Asian kombineret med afslappet, skandinavisk stil. Beliggenheden i hjertet af Aarhus giver dig mulighed for at gå på opdagelse i byens charmerende latinerkvarter, hvor du finder hippe kaffebarer og cafeer. Og til dem som gerne vil opretholde en sund levestandard, har alle Guldsmed-hoteller fokus på økologi, bæredygtighed og er Green Globe certificerede, som er en af de mest eksklusive bæredygtigheds-certificeringer indenfor hotelbranchen.
Derudover udbyder Aarhus Guldsmeden også lejecykler, så du let og problemfrit kan komme til og fra festivalen, hvis altså lige promillen tillader det!

Hotel Aarhus Guldsmeden

Top rated
Århus
8.5 Fremragende (663 anmeldelser)

Hotel Ritz

Så snart man kommer ind af hovedindgangen til Ritz, imødekommes man af elegance og luksus. Det skakternede gulv, pejsen i receptionen kombineres ubesværet med den enkle indretning og nordisk design. Hotellet har gennemgået en totalrenovering i 2014, så man er garanteret at bo i helt nye faciliteter. Hotellet tilbyder fem forskellige typer af værelser. Du kan vælge mellem Single Room, Queen Room, Standard Double Room, Standard Double Room+ og Superior Room. Desuden er Ritz et 100 % ikke-ryger hotel, så er du overfølsom overfor tobaksrøg, er du sikker på, at intet generer dig her.

Hotel Ritz Aarhus City

Århus
8.2 Meget godt (2904 anmeldelser)

First Atlantic Aarhus

First Atlantic Hotel Aarhus ligger lige overfor kultur- og biblioteksbygningen, DOKK1 – som vel nærmest er blevet byens nye arkitektoniske stolthed (og et besøg værd).
Hotellets værelser er nyrenoverede og holdt i en lys og grå farvepalette og mellembrune træmøbler. Hotellet har 90 værelser med en smuk udsigt over vandet. Alle værelserne har 24 timers roomservice, LCD tv, gratis wifi og en minibar. Fra hotellet er der kun 10 minutters gang til hovedbanegården, hvorfra I kan begive jer videre til festivalpladsen. Derudover ligger hotellet få meter fra den famøse ”Åen”, som løber igennem byen og er hjemsted for byens mange cafeer om dagen og samlingssted for byens festglade godtfolk om natten.

First Hotel Atlantic

Århus
7.9 Godt (4122 anmeldelser)

Villa Provence

To år i træk har Villa Provence været på trivago magazine’s top 10 liste over Danmarks bedste hoteller. Vi er ikke i tvivl og det er gæsterne tilsyneladende heller ikke. Gæsterne har især rost det firestjernede hotel for den centrale belligenhed tæt på hovedbanen, den personlige service og den ekstraordinære komfort på værelserne. Hotellets indretning er inspireret af den klassiske sydfranske stemning og byder på snørklede sengegavle i smedejern, blomstrede tekstiler og hyggelige gårdhave med klukkende springvand. Et ophold på Villa Provence er som en lille bid af Provence midt i Smilets by og har du først fået smag for dette hotel, er der stor sandsynlighed for, at du vil vende tilbage.

Hotel Villa Provence

Top rated
Århus
9.1 Fremragende (1538 anmeldelser)

Så nu er det vel bare at fordrive ventetiden indtil torsdag d. 7. juni?

God Northside festival!